World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nem mindegy hogy elmegyek bicallyal a kocsmába és kérek két jégert vagy két lyégert 😄 a visszalyárót meg apróban kérem 😄 tiszta hüjeség hallod 😄
Mindenesetre fontos és nem tudom, mégis melyik híres feltaláló nem tudott helyesen írni? Mert aki nem tud helyesen írni a gondolatait sem tudja írásban értelmesen átadni, vagyis hiába talál fel bármit, lófaszt nem ér vele, mert senki nem tudja elolvasni...
Szóval melyik feltaláló nem tudott helyesen írni?
Mert nekem magas.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
haverom is nagy vérbeli paraszt, nyomja a melót ezerrel, disznó tyúk gyümölcsös minden tényleg parasztmódra él, és épphogy csak a nevét tudja leírni helyesen 😄
szóval a helyesírás nem minden, ez is csak a mai világ faszsága.... 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
voltak háborúk OK, de volt munka, megélhetés, gazdaság.... nem gépek csináltak meg mindenféle ipari hulladékot, ja meg a kínaiakok!
most meg mivan? írsz egy tesztet azért hogy beletudd tenni a jobb kezedben lévõ csavart a bal kezedben lévõ porlasztóba...
és a tesztben az van, hogy oszd el 0.15478-ot 1.254-el meg mennyi 50nek a négyzetgyöke... stb stb...
majd megkapod a levelet, hogy sajnáljuk de nem mentél át a teszten...
ha meg jól megoldod: sajnáljuk, de túlképzett 😄
ez mi? elcseszett szar szemét szar pénzéhes világ bazdmeg 😊
na sry az OFF-ért
re és 3/3 gyõzelem , de ez lehet csak véletlen.
Úgy bukjuk el a játékot,hogy lejár az idõ,néha még valamelyik csapattárs benyögi,hogy draw, és akkor ilyen emberekkel játsszon az ember<#gun>#gun><#finom>#finom><#violent>#violent>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
a parancsok crossy, de mint parancsnok helyettes én Rico860107 vezetem a klánt.
A felvételi követelmény tier7 és 18+ vagy ennél jobb, várunk régi harcostársakat is sok szeretettel.
De az attól is függ mennyi tankkal mentél már a játékban 😄 6-ot nem húztam már csak ki 😄
Ace Tanker 67.... neked?
most ezen is felbasztam az agyam <#bdead>#bdead>
Ír ilyet : Achievements 53/67
Az ilyen téged nem bosszant ? 😄
hátha a csontig benyalásért kapsz egy T-127-est <#zavart1>#zavart1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
és kapunk 1000 aranyat ha elmondjuk milyen tankok álltak a garázsunkban milyen modulokkal meg legénységgel.... ja meg persze milyen medáljaink voltak 😄
egybõl mondanám hogy Lucky medál az volt!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
(11/11 hit, 3852 dmg)
Kár, hogy ilyenre nem ad ace tankert. <#smile>#smile>
szép..... tudok gratulálni... <#eljen>#eljen>
Így nézett ki "Maga az arty nem etikus😊))"
Valószínûleg megérdemelné, hogy kibannolják pár napra miatta, persze ezt döntsék el azok, akiknek szólt, hogy õket inzultálta-e ezzel. (bár kétlem, hogy értették)
A baj gondolom az, hogy ezt nem tartotta meg magának, hanem büszkén megosztotta mindenkivel.