World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyomány. Ezt ma már nem tanítják nyelvtanórán? Az elég szomorú.

Roger6
Jó, csak aki nem tudja leírni a nevét, nem is fog a neten lógni és irkálni bejegyzéseket + a mai böngészõkben alapból van helyesírás ellenõrzõ. Nem tûnik fel, hogy alá van húzva pirossal a szöveg? De nyilván alap hibákról beszélünk, nem kivételekrõl. Pl. nagybetû a mondat elején, és írásjelek alapvetõ használata.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lya bakker mijapicsa értelme van? 😊
nem mindegy hogy elmegyek bicallyal a kocsmába és kérek két jégert vagy két lyégert 😄 a visszalyárót meg apróban kérem 😄 tiszta hüjeség hallod 😄
Hát azért nem. A helyesírás fontos. Minõsíti az embert, engem például nagyon zavar hogy rossz a helyesírásom és még csúnyán is írok. Aki igényes magával szemben, írjon helyesen és legalább olvashatóan. Utóbbi persze csak a kézzel írására vonatkozik, bár van aki lehet gépen is csúnyán ír, ezt nem tudom.
Mindenesetre fontos és nem tudom, mégis melyik híres feltaláló nem tudott helyesen írni? Mert aki nem tud helyesen írni a gondolatait sem tudja írásban értelmesen átadni, vagyis hiába talál fel bármit, lófaszt nem ér vele, mert senki nem tudja elolvasni...
Szóval melyik feltaláló nem tudott helyesen írni?

GabeE3e
Egyébként,ha jobban végig gondolod rengeteg értelmetlen dolog van a helyesírásban, például a J/Ly, valaki mondja már meg,hogy mi értelme van annak,hogy kettõ fajta Jé betûnk van ?
Mert nekem magas.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
Ez a neveCCSéges nem a heJesírásom :

tanultam igen, persze kell helyesen írni de nem egy híres feltaláló nem tudott írni helyesen....
haverom is nagy vérbeli paraszt, nyomja a melót ezerrel, disznó tyúk gyümölcsös minden tényleg parasztmódra él, és épphogy csak a nevét tudja leírni helyesen 😄
szóval a helyesírás nem minden, ez is csak a mai világ faszsága.... 😊
Hm... No offense, de érdemes lenne elmélyedned picit a történelemben, lehet, hogy formálná a véleményedet. Peace.
Roger6
Értem. De azért helyesírást te is tanultál általánosban, nem? Mert ugye ez az alap sztori...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Igazad van, de feljelenteni úgy, ha nem a csatában látod, túlzott reakció. Nem csak a káromkodás miatt ítélik meg a magyarokat negatívan, hanem a "besúgás" miatt is. Ráadásul a kolléga valószínûleg az artyhater divatot akarta meglovagolni azzal, hogy beírta, kifotózta és posztolta. Persze mindenki a saját vérmérséklete szerint reagál; tegnap az E75-ömbe csapott bele két arty egyszerre (a fullos motor nélkül baromi lassú), 49 HP-m maradt a csata elején, a splash vitte a láncot, sofõrt, töltõt, lövészt, motort, ammo-t, ágyút. Nem volt õszinte a mosolyom, mégsem fröcsögtem bele cseten az artygyûlölõ dumát, inkább a következõ körben elõvettem a PII-t és indultam vadászni rájuk.
nem
Roger6
Ezt általában a diákok állítják. Te tanuló vagy?

Zegi Norbi HUN
Tökéletesen igaz.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Hát azért 200 éve már elég sokan( viszonylag) tudtak írni és olvasni. Annyira nem voltak vészesen rossz az analfabetizmus aránya. Bár minden csak viszonylagos.

200 éve értelmes élet volt a földön....
voltak háborúk OK, de volt munka, megélhetés, gazdaság.... nem gépek csináltak meg mindenféle ipari hulladékot, ja meg a kínaiakok!

most meg mivan? írsz egy tesztet azért hogy beletudd tenni a jobb kezedben lévõ csavart a bal kezedben lévõ porlasztóba...
és a tesztben az van, hogy oszd el 0.15478-ot 1.254-el meg mennyi 50nek a négyzetgyöke... stb stb...
majd megkapod a levelet, hogy sajnáljuk de nem mentél át a teszten...
ha meg jól megoldod: sajnáljuk, de túlképzett 😄
ez mi? elcseszett szar szemét szar pénzéhes világ bazdmeg 😊
na sry az OFF-ért
Roger6
Ja, és 200 éve még olvasni is alig tudtunk. A helyesírást ÁLTALÁNOS iskolában tanítják már, nem véletlenül.

GabeE3e
Rengeteg híres embernek volt rossz a helyesírása ,egyébként átváltottam Eu1
re és 3/3 gyõzelem , de ez lehet csak véletlen.

Bár nem kimondottan tartozik rám, hiszen nem akarok klánozni, de elég negatív képet fest a klánról, ha a "vezetõ" nem tud rendesen írni. Legalább olvasd el még1x, hogy mit küldesz el.
GabeE3e
Na jó eddig minden köröm bukó, átváltok eu1-re hátha értelmesebbek az emberek ott.
Úgy bukjuk el a játékot,hogy lejár az idõ,néha még valamelyik csapattárs benyögi,hogy draw, és akkor ilyen emberekkel játsszon az ember<#gun><#finom><#violent>

patchaou
Na meg ugye egy halom tankkal akkor mentünk, amikor még nem volt ACE Tanker medál.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem gondoltam volna ,hogy erre tankászt ad...
szerintem tud róla , sajnos eddig nem sok jelentkezõ van de igyekszek összehozni egy jó kis közösséget ha lesz elég ember és tank 1 hónapon belül cw-zni fogunk.
pointer4
Hajrá srácok, sok sikert!!! És üzenem crossynak, hogy igényelje vissza az eladott type59-ét 😄 (hátha nem hallott róla, hogy lehet)
Sziasztok újraindúlt a Hungarian Piraes /HPTS/ ez a klán egykor benne az 5 legjobb magyar klán között,
a parancsok crossy, de mint parancsnok helyettes én Rico860107 vezetem a klánt.
A felvételi követelmény tier7 és 18+ vagy ennél jobb, várunk régi harcostársakat is sok szeretettel.
<#action>
pointer4
XDDDD 95 😄

De az attól is függ mennyi tankkal mentél már a játékban 😄 6-ot nem húztam már csak ki 😄
nem versenyzek veled tovább, láttam a profilodat XDD
na jó versenyezzünk...
Ace Tanker 67.... neked?
na kár volt mondanod...
most ezen is felbasztam az agyam <#bdead>
Ja mert tudnak magyarul...... vicc....

Az én érdemem a végjátékban csak annyi volt, hogy menekültem a pro E5 elõl a szikla körül, idõt hagyva a két lassú TD-nek a zászlóig vánszorgásra. Sajnos nem sikerült a JT elé terelnem, de a végén még beleküldtem egy 400 körüli búcsúajándékot, csak hogy érezze a törõdést. 😊
pointer4
Fúúúú, Benji, láttad már az új wg profil oldalt? 😄
Ír ilyet : Achievements 53/67
Az ilyen téged nem bosszant ? 😄
akkor pill, gyorsan belépek gamebe, káromkodok egyet kettõt és csinálok róla képet hogy eltudd küldeni a supportnak 😄
hátha a csontig benyalásért kapsz egy T-127-est <#zavart1>
patchaou
Én csak egy-két 10-est mondanák, ja és a type-on kívül még pá 8-as prémet 😄 Arra amúgy kiváncsi lennék, hogy ennyi tapasztalattal, kezdõ bénázás és egyebek nélkül milyen stat jönne össze 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem volt az, csak tudod rettentõen irritál az alpáriság és ezzel rontják a magyarok megitélését. Lassan olyan szinten leszünk mint a siemka playerek.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

ja meg hogy ki volt fullozva a techtree 😄
vagy feltörték és nyomtak egy resetet...
és kapunk 1000 aranyat ha elmondjuk milyen tankok álltak a garázsunkban milyen modulokkal meg legénységgel.... ja meg persze milyen medáljaink voltak 😄
egybõl mondanám hogy Lucky medál az volt!!!! <#nevetes1>
Lehet megint feltörték a szervert és kapunk 300 goldot, ha megváltoztatjuk a jelszót <#mf1>
A ritka események egyike. <#hawaii>

(11/11 hit, 3852 dmg)
Kár, hogy ilyenre nem ad ace tankert. <#smile>
Heh...utána akartam nézni a kínai-akciónak,erre nem be van halva a hivatalos fórum?😊
na most már a klántársaim is szivatnak <#hehe>
na már itt is megjelentek a zsidóbérenc WG bérenc AVH-sok???
szép..... tudok gratulálni... <#eljen>
Jacek
<#wave>

Roger6
Akkor bocs, hétfõ van. <#law>

Jacek
Nem is írtam errõl😊 Pontosan a csatában eldöntik hogy jelentik e ha nem értették akkor na bumm... gondolom ezért írta magyarul, mert fu bárki be tud írni.. de nem érdekel engem ez a feljelentgetés zavar fórumon...

Jacek
Zárjuk szerintem is.. a 3 db smiley kevés volt legközelebb 45 teszek a mondat mögé hogy megértsd😊

Így nézett ki "Maga az arty nem etikus😊))"

Bár félig igazad van, hiszen "árulkodni nem szép dolog", de téged ez a jelentés miben érintett, hogy egybõl a rokonaival jösz?

Valószínûleg megérdemelné, hogy kibannolják pár napra miatta, persze ezt döntsék el azok, akiknek szólt, hogy õket inzultálta-e ezzel. (bár kétlem, hogy értették)
A baj gondolom az, hogy ezt nem tartotta meg magának, hanem büszkén megosztotta mindenkivel.
Roger6
Javítás: "artyt nem tartod eitkusnak"

Roger6
Én meg arra szóltam, hogy az artyt eitkusnak tartod amivel bárki játszhat, de a tiltott dolog mellett (mások sértegetése) simán elmész szó nélkül. Na most akkor ki nem tud szöveget értelmezni??? Téma lezárva.

Maala
Ebben igazad van. Mégsem õ volt a hülye. 2x is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU