A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #266497 "A gold használat ált a top 3tierre jellemző általában,tehát 8-10-ig."
Ez sztem nagyon igaz.
"Egy kevésbé jó játékos használja és azt reméli hogy így sebez,mivel nem tudja hol kellene lőnie. Gyakorlatilag kevésbé veszélyes rád nézve vaktában lövöldöz. Általában ők biztosan nem full golddal gurulnak a tetemes költségek miatt,és nagy eséllyel úgy is rá mész,a lövése után mivel ha ez a mód fennt van neked valószínűleg az Xvm is fent van....."
Gyakorlatban kb ellentettje van (legalábbis én ezt tapasztalom) pl. a t-54-sek 90%-a amivel találkozok only gold-al jön ellenem, rendszerint 1100-1500 közötti eff-el rendelkező játékosok, és csak úgy ontják magukból a mocskos qrva heat-t, rosszul vagyok attól ahogy serceg a tankom. t10 td-k szintúgy, csak ott már főleg nem értem h miért kevés nekik a 300+ pen...miért kell közel 400....
Mondjuk van h 1800+-s t-54-sek is full golddal szerencsétlenkednek. Tegnap sikerült 1 HAMI-st kikapnom t-54-éből, 1800+-s eff-el már az elején arcoskodott h tomatoes, tomatoes everywhere (az egész játékban 2 piros játékos volt, többi legalább sárga) és amikor 1v1-ben heat-el nem bírt kicsinálni úgy h tetű obj704-el voltam, fordulóharc helyett inkább menekülni próbált....elgondolkoztam nagyon. Természetesen 2 lövésből offos volt, és még utána én voltam a noob h kilőttem őt, nem is ő h 1v1-ben heat-el nem bírt kicsinálni. (4 lövést adott le, mind a 4 talált és át is ment, mivel golddal lőtt, és előtte is már mondták neki h gold pro).
Nincs bajom amúgy a gold használattal, csak nem értem h miért kell a full gold spam, főleg olyan tankokkal amik teljesen el lennének nélküle is.