World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes a crew skill elosztás, már teknõcös képeden is néztem, azt hittem új tankig nem reseteled már, de látom még most sem.
10es tankkal nem is mennék már úgy, hogy nincs rajta BIA. Fõleg nem úgy, hogy 30 sec az alap töltési ideje és a célzása is elég sok.
Nem hiányzik az az 5% performance? <#wilting>

Ahogy én elképzelem a használható skilleket:
1. BIA
2. sixth sense, snapshot (deadeye csak AP-ra hat, ha jól emlékszem, 183 meg HEATet fogyaszt gondolom), smooth ride/clutch, safe stowage/adrenalin rush
3. full repair / full camo (amelyik szimpatikus, bár szerintem camo ráér 4.nek, elég nagy dög, hogy mindenki lássa)

Persze jó kezekben skill-független a tank, de a BIA-ot nem hagynám le róla, minden reload/aim time csökkentés jót tesz neki 😊
Azt mondja meg nekem valaki: ha egy IS-3 körül kering egy T-44 meg egy T69 és én a nem fullos AMX M4-el hátulról odapimaszkodok, lövök bele egyet akkor miért fordul rám és lõ ki engem egyetlen lövéssel? A két med sokkal nagyobb veszélyforrás számára nem? Jó persze tudom. A másik kettõ nem ment volna egy lövéssel...

pedal to the metal...

Jól sikerült AT2 "búcsúkör":

Kihúztam az AT8-at,de amikor megláttam azt a lövegfelhozatalt amin keresztül kéne mászni+a lánc nélkül semmi nem megy+az a löveg egy T6-os Td-n<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Neeeeeeemmmm😄
GabeE3e
Most hagytam abba.<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
Most hagytam abba.<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Na megint sikerült találkoznom egy nagyon kedves és intelligens emberrel, aki éppen azelõtt, hogy becéloztam az ellenfelet és lõttem volna a megváltó lövést, nekem jön hátulról (egész nyilvánvalóan szándékosan), kitol a fedezékbõl, hogy õ lõhesse ki az ellenséget.

<#boxer>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Engem eleinte zavart, mert nem tudtam hol kell kikapcsolni.
Most meg már megszoktam, meg miután széthullott a klán jól is jött mert nem ismerem az újakat.
Habár amennyit én már feljárok TS-re...
Kb 7 embert ismerek a klánból meg akadémiából. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Nekem úgy van belõve, hogy csak a beszélõt mutassa 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Mutatja, hogy kik vannak a teamspeak szobában.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Team Speak3.
Hogy tudjam ki beszél éppen a szobában.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
TS overlay talán.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mik azok a nevek a bal felso sarokban?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

De tényleg!
Õk biztosra mennek. Nehogy legyen 1 csöppnyi esélye a csapatnak.
Én meg marha mázlista voltam a héten:

patchaou
És az ilyenek mindig megtalálják valahogy/valahol egymást 😄

GabeE3e
azt faszán beszúrtam, bocs , õk platoonoznak, velem basznak ki .
Ne kérdezzétek,hogy nyertünk-e.

patchaou
Ezt a képet lopom ha nem gond 😄

GabeE3e

patchaou
Nem is az a gond. Én is így csináltam az elején. DE rájöttem hogy valami nem frankó, körbenéztem fórumokon, olvasgattam, hogy mit hogyan kellene stb.. és egy viszonylag értelmes játékos lett belõlem vállalható stattal. Egyedül azt nem értem, hogy mások miért nem képesek erre. Talán észre sem veszik, hogy szarul csinálják a dolgokat?

Bocs a multi postért, de nekem nem látszódik.
mind1 itt a link simán
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=qee8ytxmio8kpjphwso.jpg

Amúgy kb. minden második játékos ezt csinálja...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem is azonnal ez jutott eszembe!
Még 1 kép aztán megyek.
Még a bannom alatt lõttem.

Hát nem ment semmire ezzel a képességével, mert ahogy kinézett a sarkon 4en lõttük halomra. <#nevetes1>

Sunsetjoy
Erre csak ez a válasz 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
Sírok <#taps><#idiota>

Amikor tudod, hogy mára elég!
A rejtõzködõ Stug!

Még most is szakadok! <#nevetes1>

437 meccset mentem (tehát ez a statisztika eléggé le van maradva amúgy), és prémium nélkül, tehát stock tankokkal kellett szenvednem elég sokáig, tetejébe volt egy elég hosszas vesztes szériám, de nem akarom magyarázni a bizonyítványom.

GabeE3e
Újabban GYÉPÉS-eknek(<#finom>) ezt a játékot adják kezelésnek?

Mert akkor már értem miért van az ami <#law><#pias><#rinya>

Az ilyen minden pénzt megér.
Én ha látom, hogy totál bukó a csata, akkor ott hagyok mindenkit, és ha tudok megindulok patkányt vadászni. Akármivel!
Nem 1 medált szereztem már így.
Az pedig kárpótol a vereségért. <#nevetes1>

Tegnap én az übergyenge Tiger II-vel (még kell 30k xp a nagycsõhöz) értem el két S-51 és 1 M12-höz! megértem az örömöd!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Az elsõ acc-od nekem is elsõdleges célpont lenne a tömegbõl,de a másodikra csak akkor lõnék,ha nincs jobb! Ne vedd sértésnek ez csak egy vélemény...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Na ez kárpótolt!
Luchs-al kínai pályán átrobogtam a szoroson 5 heavy között.
Full hp-val értem az artykhoz. <#nevetes1>

Jé, nem is tudtam, hogy lopják a nevem. Nem én vagyok amúgy. Ygni volt a régi nickem, az új regem meg HUNbujkálsz.

Ez Te vagy? akkor én sem értem...

Bazzeg, kempinovka csata ütközet, elindulok, megyek száz métert le a lejtõn és a fél ellenséges csapat elkezd rám lõni, miközben velem jött szinte az egész csapat. Miért van olyan érzésem néha, hogy csak engem látnak a tömeg közepén? Rohadtul idegesítõ.

10k csatával 46% alá...megunta a grindeket vett egy prémtankot és bot on! azt hiszem röviden ennyi a magyarázat! Mostanság nagyon gyakori a kezdõkörben áldogáló löwe,sp,t34,type59 stb...

No. 8.4 óta akárhogy állítottam a grafikát 40 FPS-es képregény volt mindig. Bármilyen driver, bármilyen tweak, kártyahúzás, kártyacsere, Physx állítgatás stb. A mai napon kivettem az "utólagos feldolgozást", feltúrtam növényzetet, lombozatot mindent maxra és így stabilan 60-80 FPS. Nincs szar gépem, minden más játék maxon fut. Lehet WG-nek kicsit kellene fejleszteni a motoron?

Én is ezt mondom.
Elhülyül teljesen a játék, és szép lassan kúszik 1-1 szinttel felfelé.
De Ytar, hogy jól érezd magad elõveszem a Troll accomon a PzC-t, és társait.

értsd jól.
nagyjából bármit be lehet helyettesíteni oda, amit az M37-tel összerak a MM.

..ehhez nem kell low tier. ez mar tier6ban es tier7ben is igy van..
a WR egy dolog, az elmúlt napokban az enyém szerintem még a 20%ot sem éri el, hála a siemkáknak.
de az bazdmeg, hogy a KV-1S néz maga elé, miközben 10 méterrõl lövik a hátulját, az meg nem érti hogy honnan, na AZ fáj. ..
T8 körül egycsilliárdmilliószor jobb játszani. pedig ott is szar.

Én az elmúlt 1 hétben láttam 8-9 es szinten rengetek 10k+ 44%os játékost.
Alacsony szinten nem veri ki a biztosítékot ha béna 1-2k csatával.
De 10k csatával 46% alá menni azt hogy?
És mit élvez még benne?
Különben is artyval voltál megérdemled! <#nevetes1>
Ez a WG leszoktató kurzusa. <#nyes>

GaBenc
Fogadok, hogy ezeket te direkt hívtad be.<#idiota> Ennyi hülye egy csatába kivételes eset. Légy büszke, hogy ezt közelrõl láttad. <#nyes>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

1100at vakart le rólam 1 gw panther, miközben mentem volna a Buziverõmedálért.
Hol az igazság??? <#nevetes1>
Szemetek még meg is tudják védeni magukat.

hát basszátok meg, ez a low tier játszhatatlan .. mondom' indítok még1 arty ágat .. de bazdmeg. állandóan (értsd, az elmúlt ~10 csatában zsinórban) kapom az olyan fasszopókkal teli csapatokat, ahol a maradék 14-nek összesen nincs fele annyi effje se mint nekem .. ilyen effeket látok: 1, 3, 4. mindez 1-2k csata után, tier 5 körül. <#falbav>
persze az ellennél meg ott virítanak a funból játszó lila/kék játékosok, többnyire platoonban valami trolltankkal ..
fu WG, fu MM. <#boxer>

Egyre bosszantóbb ez a kidobálósdi, már nem csak a csata végén áll le a játék, hanem a csata közepén is. Nagy nehezen lenne végre egy jó csatám az este, erre 4 killnél kidob. Természetesen pont mozgásban voltam, így mire visszaértem, a placc közepén füstölögtem. Még a végén pluszos csatából mínuszosan jöttem ki.
Olvastam már többektõl is, hogy ugyanígy járnak, össze kéne fogni és együttesen küldeni egy anyázós levelet a supportnak, vagy legalább egy olyan levelet, amiben fájlaljuk a helyzetet. Mivel az angol tudásom megkopott az évek alatt, nem bánnám, ha valaki tudna segíteni ebben.
Képtelen vagyok elhinni, hogy egy fejlesztõbrigád nem képes megoldani hónapok óta egy olyan problémát, ami rendszeresen sokakkal kibaszik.

polluxware
közérdekû infó

múlkorában valki megkeresett wot-ban ,hogy is volt ez a 31K-s kör az FCM36PAK40-el... (450gold event)

nos😊

az egy olyan kör volt amin valmi bónusz volt...

máskülönben, NEM SZABAD eladni addig amíg nem lesz a crew 100%-os😊

nem lesz gyorsabb, de most lûûttem ki vele 642m-rõl egy Grille-t

kBagyula
A mai nap egyetlen izgalmas és értelmes meccse eddig:

...tudom arty, de én avval is tök béna vagyok. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kibaszott nagy szerencse kell? 😄
randomban adj hozzá random módon 10 embert a barátlistádra és lesd meg mennyinek van ilyen medálja!!!! 7-8/10 lesz!
Részt vettem egy csatában ahol nagyobb volt a harc a chaten mint a pályán,én halálra röhögtem magam, egy kicsit olyan volt mint anno a COD multi, ráadásul én is megkaptam a magamét 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Wot: Totti93

- according to Storm, test server shouldn't be as overloaded as it was in 0.8.5
A kis optimista...(igaz a csótányok valószínûleg kevésbé érdekesek,mint egy új német-noobmagnet ág)
Na majd meglássuk,asszem az elsõ nap olyan 3 órát álltam sorba,amikor a 8.5 teszt kijött<#nevetes1>