World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hawken
ez olyan durva? ennyi prémtank nekem is van majdnem 😄

fullosan nagyon komoly!!!
hawken
hát a nullás dmg-k még hagyján, azok is kiborítóak, de éppen ma volt hogy 1vs1-ben maradtam stugIII-al egy T49-el szemben, mindkettõnknek kb 10 százaléka volt. Õ minden mindegy alapon rámrontott de én felkészülve vártam, telibe lõttem szembõl, és lepattant a 20mm-es frontjáról a 135 penes lövedék. Persze nagyon röhögött a kis szenya.

pointer4
Jajaaa, dickermax-ot sosem venném meg 😊
hát a tornya se valami páncélos, simán átlövik az azonos szintûek, eddigi csatám során két lövés pattant le a tankról!
ha olyan lenne mint az indiánpanzer, akkor király tank lenne.
a T54E1, ha nemjól írtam, az amcsi dobtáras 9 es tankra gondoltam, a 8 as panzerembe 2× belém tárazott! 8ból 1 talált be. én fullhpról kiszedtem.
úgy nyeli el a golyókat, mint a feketelyuk!
és olyan fasza a tornya, hogy annyira lefelé lehet nézni vele, fel sem kell menni a dombra már tudod lõni az ellent, õ meg téged nem.
szerintem egy 1 es szám lemaradt a tank páncéladatainál az elejérõl. 😛<#eplus2>
na ez a durva bzdmg 😄
Abszolút nem a statja miatt hozom ezt a képet, hanem mert neki is köszönhetjük, hogy ingyenes a játék. :-) Kimondottan jól tolta abban a csatában, amiben összekerültünk és nem is prém tankkal volt épp, de úgy látszik szereti õket. :-)

Lol, megnéztem az elsõ hsz-em itt a fórumon. Pont tegnap volt egy éve hogy megjelentem itt. <#mf2> Mondjuk már akkor is sírtam a Pz38Na miatt. <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Leo protoval ma a 2. dumitru medálomat lövöm 😄
Stock tankról sose nyilatkozz (kivéve a tierXeket).

GabeE3e
A Kérdésedben megtalálod a választ
<#rolleyes>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

meddig tart az az XP gyûjtõ verseny a német új meed tankoknál? aranyat lehet vele nyerni!
24. ig van írva az oldalon, azaz péntek este éjfélig?
megvan a 9es leopard! stock minden rajta! hát egy rakáás ócskavas, másra nem jó!
pointer4
"Te is tudod, hogy kicsivel jobb tank mit sem számít"
Nálad lehet, de nálam pont ilyenekbõl jön össze a 49% nyerési arány helyett a 60%.

Amúgy ha sürgeti az idõ, akkor nem kérdéses, amit tud spóroljon az XP-n.
ToCsEk
végre össze jött a tank ász

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Köszönöm, sanszos h ez lesz az =) Bár persze h cseszik berakni erre a pályára...
most szerintem szorít az idõ, amíg még 30% akció van az E5-re, addig nyomni kell 1000-el, mindegy hogy stock a lánc az M103-on, és közepes ágyú, 2 millió megtakarítás :-) ha idõben kifejleszti az E5-öt.

Te is tudod, hogy kicsivel jobb tank mit sem számít, úgyis annyi de annyi az ökör, hogy nem attól az 5-10-% -tól függ a nyerés.

a torony az amúgy szerintem is kell.de a nagy ágyú az biztos nem.

GabeE3e
Madártávlat<#taps>

mondjuk nem vagyok összeesküvés elméletes,de lehet ezeknben a sírásokban valami!platoonba megyek tesommal,6 meccsbõl 4x 3 perc mulva mi ketten élünk csak,no comm.....Nameg ez a pen dmg-nélkül,a minap mentem 50B-vel,a kis T-50-2 -ke lapít a bokorba (én meg túloldalon a házak bokraiban)felszpotolódik,mondom neked sanyi,ráhúzok egyet,leláncolom dmg nélkül!!!!látom forog a tornya a kicsinek mint a propeller,gondolta õ is meghal,tolom a 2. skulót ELNYELTE A T-50-2 OLDALA EGY 50B LÕVÉSÉT BAZZZZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a 3 meg egybõl ammorackolta,na kérdem én ezek után!Ráadásul volt egy srác aki épp engem nézett ,és írta a mocskolódát,persze nem rám hogy hogy a faszba lehet ilyen!?Találkoztam már fura dolgokkal de ez vitt idáig mindent!
Abban igazad van hogy gyorsabb az út a T10hez, azonban szerintem az M103 van olyan jó tank, hogy érdemes legyen kifullozni és utána meg is tartani.

Kicsivel jobb lánctalp, kicsivel jobb pen, kicsivel jobb tûzgyorsaság, kicsivel (?) jobb torony... sok kicsi sokra megy. 😊

Én nem grindelném végig stock toronnyal és lánctalppal a T10ig vezetõ utat.
Az ágyú... na az talán kihagyható, mert azt megkapja ha kihúzza a 110et, ez igaz. Azért azt a 10% penetrationt én nem hagynám ki 😊

toocha
Köszi!<#eljen>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

pointer4
Ha elég pro játékos, vagy ha nem érdekli a stat, csak akkor ajánlanám.
Mert a kis lánc miatt, lassabban halad rosz úton, fordulásban is gyatrább, illetve jobban szétugtik a célkereszt menet közben.
A stock torony kevésbé pattogós, kevesebb hp, töltés is csõkkenne a fejlesztett toronnyal, és a célkör szétugrása megint nagyobb toronyforgásnál a stockal.
Panzeradler
Szerintem ez lesz:_DraX_ HD-Textures
Valaki esetleg nem tudja mitõl néz ki a srácnak a videóban ilyen kontrasztosan a játék? Gondolom van a videón egy kis kontraszt állítva, de ha azt nem nézzük, a játék nem ilyen szép nekem (minden ami csak létezik maxon és egy rusnya síkság nekem pl ez a map). Az árnyékok is jobbak, mint nálam... Valami tipp?
Nekem az tûnt fel legjobban, hogy hullámokban jönnek a gyõzelmek és a vereségek, és mintha máshogy viselkedne a tank. A gyõztes meccseimben valami csoda folytán alig lõtték ki valamelyik modulomat. A lövéseim nagyja része rendesen sebzett, nem pattogott. Ellenben a vesztes meccseknél egy rakás 0%-ot sebzõ "penetration" lövésem volt, és szinte nevetségesen sokszor az elsõ bekapott lövés lebénított (motor, lánctalp, ágyú, torony)...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GabeE3e
Találtam, egy jó kis oldalt,ahol vannak nagyon jó célkeresztek: <#hamm>

http://wotmodsdl.com/category/mods/target-markers

En a t69el vettem ezt eszre. Folment 66% fole a winratem, azota 1 hete szopoagon vagyok., Gyakorlatilag minden meccsen 2x lovik el az ammorackem (mar csak erre tartogatom a javito csomagot). Kivancsi vagyok meddig esik a winratem. Bar mostanaban pont ezert meg az artyk miatt nem megyek tier 6 fole. Addig elvezetes.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sunsetjoy
Egy egész jó crewmodot használok most éppen:

voicemod

Brit hangzású angol, nem ismerem fel mondjuk honnan való. Lentebb a yt videólinkje.

http://youtu.be/nWXCPxkHfr0

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

oneal1
jaaah az pite😊 oké köszi!

!Forza Ferrari!

Antimat
Naná, én volt, hogy 934-et vertem egy T34 oldalába, ráadásul AP-vel (mert elõtte szemben állt velem).
Mondjuk nekem sincs meg régóta, talán ezért tetszik ennyire. Meg persze volt olyan is, hogy egy meccsen minimum közelit (5xx) lõttem mindenki oldalába, akit csak találtam, de összeségében nagyon jó!

cyka blyat

Ezzel nem vagy egyedül... Azért érdekes, hogy amikor kezdtem a tier1-ekkel, akkor 40% alatt volta winratem, aztán mintha kompenzálni akart volna, csomó jó meccsem volt, felment 57%-ra, és kb. 25 meccse iszonyatos szopóágon vagyok, most 50% a winrate. Kíváncsi vagyok, hogyha lemegy mondjuk 45%-ra, akkor megint elkezdek nyerni? Egyre jobban hiszek, hogy valami spekuláció van e mögött, hogy 50% körül akar tartani a játék...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

5% a túlélési bónusz ha rosszul tudom...
szal 1500*1.05=1575
oneal1
Nem is rossz a T32, nem bántam meg, bele kell tanulni de jó gép ez.
Kérdésem, ha életben maradok a csatában az mennyi +xp-t jelent?
jelen esetben a végén sajnos kilõttek, de így is jó volt.

!Forza Ferrari!

mi van ??? már megvan neki a 120mm-es T122-es ágyu, az M58-at pedig pazarlás kifejleszteni, gyakorlatilag kicsivel jobb, miközben E5 fejlesztés egyharmadába kerül.

a lánctalp sem kell fejleszteni, pazarlás az is. 84e xp-t simán megtakaríthatsz, annyival hamarabb lesz E5.

GabeE3e
Jól gondolod 😊

Axon
Bár a BL10 miatt gondolom az ISU-t grindeled.

Axon
Melyik tankot húzod?
Én az ST-1-en húzom a nagy ágyút. Már csak 14 ezer XP hiányzik hozzá, de szörnyen fusztráló, hogy alig tudok valamit megsebezni.

Axon
Én vagy 6 napja fogtam ki egy ilyen szériát, jeleztem is itt a fórumon ugyanígy ahogy te. 28 vesztes csatáig bírtam idegekkel. Gyakorlatilag vért pisáltam minden menetben és mégis ronggyá vertek mindig minket. Ráadásul nekem is csak akkor volt idõm a játékra, tehát tovább erõltettem. Utána 3 napig nem tudtam játszani. 3 nap után pedig jött a "kárpótlás". Gyakorlatilag az összes tankom elsõre ledupláztam és ha semmit sem csináltam volna akkor is mindig simán nyer a csapat.

GabeE3e
Még 33.000Xp a BL10 es csõig ,remélem kárpótol ezért a sok szarságért <#taps>

GabeE3e
Madmanic,talán jobb lenne ,ha tartanál egy kis szünetet<#papakacsint>

18

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Eagle16
Igen, azóta javították a fordítást.

Akkor ez szép nerf a T10-es közepes tankoknak, meg azoknak amik még alapból APCR-t lõnek, mint pl. a T71.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Itt nincs olyan, hogy indul vagy nem indul. Mindenki automatikus résztvevõvé válik, hogy CW-zik!

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

16

15 szopás zsinórban...

Csinálhatok bármit, lõhetek bármennyit, az esetek többségében annyi damaget csinálok mint az egész csapat együtt és szopás a vége..

Ilyen mentális képességû kreténeket miért enged a gondozójuk a géphez???

Antimat
Június 3.-a elõtt nem várható a 8.6 teszt.

cyka blyat

Köszönöm a válaszokat, mindenképp megfogom vizsgálni õket, jövõhéten már várható a tesztszerver?

Ha nvidia kártyád van akkor nem érdemes a legújabb drivert használni, mert a WG nem tud egy normális motort írni ami mûködne. Ezért régebbi drivert javasolnak, ezt itt:

http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-306.97-whql-driver.html

esetleges megoldás ha a PhysX-et átrakod CPU-ra vagy ha azon van akkor a GPU-ra, az nvidia controll panelben.

Nemsokára kezdõdik a 8.6 teszt szerver, szerintem azon mindenképpen próbáld ki õket és csak aztán dönts!

Én mindenképpen az oroszt venném meg, egyrészt mert orosz (így aligha fog bármiféle nerfet kapni), másrészt mert nagyon durva a rofja és oroszosan is jól rejtõzködik, a frontja is egész pattogós. Na meg mozgékony, ami több dammage-ot eredményezhet, ami után meg kapod a zsét.😊

Britnek meg a páncélzata tényleg csak távolról hatásos és mostanra szinte mindenki tudja a gyenge pontokat rajta (hála brit td ágnak), vagy csak goldra váltanak. Meg ennek is a legnagyobb hátránya, mint a brit td-nek általában, hogy lemaradsz vele a csatáról, így a sebzésrõl is.

Nameg most fogják az apcr lõszer normalizációját csökkenteni 5-rõl 2-re, így ez pen nerfet is jelent neki.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Azt még így hozzátenném, hogy a SU frontja is egész durva. Nagyon jól tud pattogni, ha kezdõk ellen mész. A jobbak meg AT15A-n is a weakspotot lövik. SU ágyúja viszont tényleg pontatlan. Aggresszívan a leghatékonyabb, közelrõl, távolról teljesen becélozva sem biztos, hogy eltalálod a célpontot. Közelrõl meg bármit meg lehet ölni vele 1v1ben a saját tierjében.
Sunsetjoy
Igazat megvallva a gyorstüzelésû td-ktõl félek bizonyos tankokban - mire be tudom flankolni, simán elfüstölheti szerencsétlen esetben a fél hp-t...

A lassú td esetében nagyon T28/T95 bálna mód jutna eszembe. Ha folyton szakaszoznál (védõtárrsal), vagy mindig tudod hová kell állni a lassabb monstrumokkal, akkor talán az AT.

De a távolban rejtett folyton baxogató td is rohadt idegesítõ, aminek ráadásul komolynak mondható frontja is van. Lásd lowtierben az amcsi T18-at - annak olyan frontja van tier 2-ben, mint más nemzetbeli tier 4-es tankoknak...

Szóval tényleg leírtad, miben jó és rossz a választás. Amit Veqtor leírt, jól összegzi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...