banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Jó, hát a félistenek odalőnek kettőt és tiszta a terep Meg meglátja az enemy a lila színt és összefossák magukat Najó viccet félretéve, az is kivitelezhető de én ha már hulldown tankot, vagy bármi olyat látok amivel ott komoly bajunk lesz inkább már én is írom. Csak az a baj hogy néha csak 1-2 ember fogja fel ez mire jó aztán naívan bemennek és a T29-T34-T28 Proto, Ferdi és sorolhatnám tankok röhögve szétszedik őket. Még pontos tankkal is kurva nehéz egy t29 kupolát ellőni, akkor egy IS mit csináll? HE-t tölt vagy foglalkozik azokkal akik oldalt jönnek. Aztán elvérzik a csapat és megy esetlega noobozás. Kezdetben én is furcsálltam mire jó ez, és asszem az első ilyet be is szoptuk, de utóbbi időkben Tiger P-vel masszívan védek ott, máskor meg JP-vel húztam be a macit a málnásba.