A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #266053 Azért ez a piac vesztés nem olyan egyszerű. Sokan, akik már most sem WoT-oznak, mert a WT -re várnak, hát ők nem veszteség. Ők a WT nem árkád részével fognak játszani, ami realisztikusabb, stb.
A veszteség azok akik a WT árkád részébe mennek át, és nem jönnek vissza. No de, miben lehet más, egy másik árkádos tankos játék? Szebb grafika? Ez engem nem csábít. Reálisabb? Miben? A tüzérségben? Hát az igen vicces volt a videó alapján. Nincs HP? Ízlés kérdése. Járművek? Abból, ebben van többféle. Nagyobb pályák? Na igen, ez már valami, de azok itt is lesznek elvileg. Láthatósági rendszer, lepattanások, célzás, sebzés, sérülés modell, ezeket meg nem lehet előre tudni milyen lesz.Játékos állomány, az árkádos részben egyforma.
A WoT-nak annyit kell tennie, hogy a WT árkdos részénél nyújtson többet, és csábítsa vissza az embereket.
Személyes vélemény: komoly dolgot kell letennie a konkurenciának az asztalra, már csak azért, mert nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem. Nagy dolgot kell felmutatni, hogy legyen kedvem.