World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor hogy is van ez a dolog?
elég egy CW-t mennem és kapok olyan medált? 😄
WORLD OF TSNKS SOW A SIMSPORTTV--n most !!!!

Klikk IDE

Téma 0.8.5

Igen Wi7 Ultimate.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Win7?

pointer4
Igen, Bat Arty 4-et,
T57 4-et,
T54e1 4-et nagy csõvel, 5öt kicsivel.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

OFF: (bocsánat érte, de több helyen is feltettem ezt a kérdést, de válasz nem kaptam, hátha itt)

Lenne egy olyan problémám a nettel/géppel hogy...
Hp Compaq laptop. 1 hónapja raktam újra a win7et, probléma azóta fennáll.
2 helyrõl netezek vele.
Mindkét helyen Tcom 10 megás nettel rendelkezünk. D-link 360R Moden mind2 helyen.
1ik helyen 1 router osztja szét a netet, és állandó a netkapcsolat, másikon tárcsázni kell és switch osztja a netet (de közvetlenül is rá szoktak kötni a modemre).
Probléma a következõ:
Letöltésnél (akár torrent, akár közvetlen) szétkapcsol a gép.
Ha "csak" netezek vagy játszok (WOT) semmi probléma, viszont mint írtam letöltésél lelassul a sebessége (miután elérte a max sebességet), szétkapcsol, majd azonnal újratárcsáz. Ezt megcsinálja 3-4 alkalommal, majd a 4. újrakapcsolódásnál használhatatlan lesz a net. Gép szerint kapcsolódva vagyok, de semmit nem tudok megnyitni, és bontani se tudom a kapcsolatot.
Figyeltem az állandó internet kapcsolatnál is a torrent sebességet és ott is ugyanezt csinálja. (lassul, majd leáll, ismét maxra fut, lassul, leáll)
Próbálkoztam már azzal is, hogy korlátozom a sebességét, ez sem jött össze.
Ha közvetlenül van modemhez kapcsolva a gép, az sem segít.
T-comtól kijöttek, de modem hibát nem találtak, tehát feléjük él a kapcsolat, és nem a modem áll le.
Valamint más gépeknél sem mutat problémát ha nálam megszakad.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

SIEMKAAA!
Már csak 2 nap és lejár a kitiltásom a fórumról.<#nevetes1>

De hogy valami hasznosat is írjak.
Foch 3at lõ.
Bat 6ot alapágyúval, 5öt fejlesztettel.
50B 4et.
Arty ha jól tudom 4et. De lehet csak 3at...

nem 😊
Jaja közbe néztem egy vidit 😄 én végig azt hittem hogy az is revolvertáras 😄😄
a foch vagy 60at
A foch 6ot? 😮 nem is tudtam 😄
nem.... AMX 50 155 tud 3at lõni...
Az AMX50(foch) nem csak 3at tud lõni??? 😄 A replay nem érdekes csak az uccsó 1 perc.
http://mwreplays.com/replay/VCB7XOQ2XA6W/
hát ez így egy kalap szar 😊

aki lefordította a szöveget hogy is van ez a medál dolog? elég résztvenni a CW-n? és megkapom? 😄
Eagle16
Egész pontosan ilyen, ha esetleg valakit érdekel:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Az nem a hitbox része, csak dísz. A frontja gyengébb mint az M48-asé, csak 93mm, míg az M48-as UFP-je 110mm.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jó kérdés hogy az infraszedõ-nek van-e dmg modelje vagy nulla sebzésnek veszi be-e vagy átmegy rajta a lövedék mint pl AT-knál a szerszámosládákon
Jól látom, hogy ez a tank egy T10 SPhez hasonlít?
Az ágyú tetején az a doboz szembõl kitakarja a kupolát hulldownban (már, ha hulldowntank)és a frontja is úgy van döntve mint az SP-é, vagy csak kapott egy hasonló spaced armort az M48 frontra? 😄
Panzeradler
Sikerült mennem egy olyan kört t-34-85el amit megosztanék veletek, ha esetleg lenne valaki oly kedves, megnézné és véleményezné?<#worship>
Tegnap volt egy 3k-s spot dmg-es, mára egy 3k dmg-es kör jutott top gunnal.
[/url][/img]
új medálok......
amiket baszhatok! <#rinya>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ja mondjuk jaaa.... az is igaz hogy ott már nagyobbak az ellenfelek...
én tier7ben imádom a pantheren 😄 durva sniper gun
De, rámegy a szívószál alapból, épp ez a baj... Már a Párducon is rühelltem, egyszerûen egy vicc az az ágyú. Itt meg pláne. T8-ban még elmegy, T9-ben már pofán rögnek vele, T10 meg... És nem egyszer vagyok vele T10 csatában. És nem ám 1 vagy 2 T10 tankkal, hanem akár 6-7-tel is. Konkrétan olyan csatám is volt ahol az artykon kívül csak én voltam T8-as. Az mondjuk vicces,a mikor 110-at sebzek az IS-7-be meg a Mausba. Kb. mintha egy szúnyog harcolna King Konggal. Arról nem is beszélve hogy ha kilõnek rohadtul viszi a pénzt, mert ezzel a picsafüst ágyúval alig lehet sebezni.

vegyél rá egy felfüggesztés modult, más tankra is jó és addig megspórolod azt az xp mennyiséget amit a kis ágyúval kéne kiszemvedni

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem tudtok valami jó skint az IS-re? 😄 Bezzeg a TYPE-59-re kismillió nagyon faszát találtam, csak hát nem sok áll a garázsban. 😊

szar? nem megy rá a hosszú 75ös?
anno. én is majdnem megvettem... de amit mondasz ezek után elgondolkodom h lehet h jól jártam 😄
Istenem, mire ezt a szerencsétlen PárducII-t kimaxolom a hajam is kihullik. Pedig csak 29k kellene a toronyra meg a felfüggesztésre. Csak...

másik sokkal jobb
Hát én azt az ágyút gyûlöltem franciáknál... örülök, hogy már minden fronton túl vagyok rajta! A (212 penes)
Arra rájöttem, hogy a kis ágyújával amire 240-es átlagsebzést mertek ráírni, sokkal jobb eredményeket lehet elérni vele mint a 300 avg.dam-vel.

pedig az egy kurva jó TD 😄
mondjuk nerf elõtt volt igazán batár, de azért most se gally
xDDD
Tény, hogy néha jól jön, de igazán megcsinálhatnák, ha mind2 csapat fele vagy kicsit kevesebb tankállománnyal rendelkezik még, akkor sokkal több a capidõ. 3 alatt meg lehetne a mostani.
Valami francia td expert árulja már el, hogy az istenbe kell játszani az AC.Mle46-al, mert az a td egyszerûen horror... Még nem tudtam rájönni a titkára. Annyiból viszont tetszik, hogy már lényegesen használhatóbb mint az arl, ha ez a fejlõdés nem lenne, már rég hagytam volna az egész ágat a fenébe.

Errõl az jutott eszembe hogy múltkor elc amx-el 5 killt szereztem a csapat meghalt és befoglaltam a zászlójukat,csupa lassú dög maradt kv1 kv1s meg csörcsill.Hú de anyáztak.

még mindig jobb mint amikor cap-elni kellene azt basznak capelni 😊
Mindennek van jó oldala 😉
Egyenek fákjút akik cappelnek mindig. Néhány noob, amint meglátja, hogy az ellen máshol van, nekiáll cappelni, pedig semmi mást nem csinált még.
Én meg mennék irtani õket, de nem mert 3-an 20 sec alatt behúzzák.
Mindig mondom "no cap" "Why not?" agyfasz...
T32-es videóban milyen célkereszt van?És mi az a mod ami megmutatja hogy hol van a tankok gyenge pontja?Az elõbb még megtudtam nézni mindkét videót most már csak t32-s jön be a másikat nem adja be ez az átok gugli chrome.

nézettség miatt
<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vagyok buzi, de ezt most miért ide? <#fejvakaras>

Hexex86
.

http://magyarcsajok.com

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Sunsetjoy
Leszedted már a modot? Valami értelmes helyre kellene feltölteni, nem arra a speedy szarra...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ó, ezt nem tudtam, ez jó hír. 😊
Végre ez is megvan. 😊
Victory!
Battle: Steppes 2013. május 21. 11:22:41
Vehicle: AT 8
Experience received: 2 318 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27 526
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Még a végén sajnálni fogom lecserélni. Még 1300 XP kell az AT7-hez...

pedal to the metal...

Maala
Mivel mindig a legutóbbi 10 nap eredményei alapján osztja a Masteryket, ezért nyílván nerf után 10 nappal könnyû lesz elérni az Ace tankert.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

matyashun
World Of Tanks - Bud Spencer & Terence Hill szinkronok,,,,,,,,,,,,,,,,

-hát ez kõ l 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

kéne féláron a type-34 😄
matyashun
nat geo szerint :

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.