banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nem-e?:D Én speciel nem tudok ilyen illúziókat táplálni. Tegnap Highwayen egy csóva 9-es kínai WZ-ben, top tankként végigücsörögte egy bázis melletti bokorban, a folyó feletti szirten a csatát. Ami ugye kb. 5 percig tartott, mivel minket támogatás híján pillanatok alatt eldöngetett a fenti dombos résznél a túlerő. Mikor végeztek velünk, és az ellenfél elővédje, egy hetes VK DB odaért a bázishoz, egyszer mellélőtt, majd a szikláról levetve magát megpróbálta lerammolni, aminek az lett a vége, hogy a VK 400 sebződéssel megúszta, a WZ meg háromnegyed HP-ról vízbe fojtotta magát.
    Na az ilyesmi miatt nem játszom az elmúlt pár hónapban napi 2-3 csatánál többet. A játék egyik kisebb-nagyobb hibája se zavarna, ha nem lenne ennyire tűrhetetlenül ostoba a player-felhozatal.
    Noha soha nem voltam egy nagy MMO-s, de korábban sosem hittem volna, hogy egy alapjában véve kifejezetten jó játékot mennyire tönkre tud vágni a játékosállomány.