World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
Behalok<#duma> .Ma nagyon sokszor tapasztaltam,hogy sokan t4,5 körül csak He- vel lövöldöznek<#nemtudom>, és ilyen 20-akat sebeznek, az ilyen emberek miért nem takarodnak Legozni?<#violent><#smile>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Pedig az ötlete jó. Tényleg sokat segíteni, ha mást nem a magyar játékosoknak, akik sgn látják a videó linkjét, hogy ismerjék a pályákat. Sokan még a régieket sem ismerik, ez, hogy megy mindenki a megszokott helyére igaz, de az esetek többségében a megszokott hely nem biztos, hogy jó hely, csak épp nem tud jobbat. Persze itt jöhet az, amit már említettek, hogy keressen klánt ahol kitanítják, de a randomnak sokat segítene, ha lenne U2Bon egy videó, lehetõleg angol cimkével, amit nem csak a magyarok találnak meg, ahol felvilágosítást kapnának az emberek az általános teendõkrõl pályákra bontva (nem feltétlen a "titkos" klán taktikát kell megosztani persze 😄). Régen voltak ehhez képek, amin nyilakkal ábrázolták hova kell menni, de mégis más, ha látja az ember a tankot, hogy hogyan kell beállni és melyik bokorba, stb.
Ja ezeket láttam, sajnos tisztában vagyok az alap dolgokkal. Mindig tudni ki van körülötted, ne fuss egyedül, összedolgozni jó, flankelni javallott, ne menj neki a 3x akkora tanknak szembõl stb. Persze, ezek nagy részéhez csak józan paraszti ész kell meg pár ezer csata míg begyakorlod.

Én randomban akarok érvényesülni egyedül, ezt nem tettem hozzá. Vagy nektek is 5 gagyi csatára jut 1 élvezhetõ?

sziasztok hogy müködik rendesen az álcaháló vagy tényleg takar valamit?
davis98: Randomra (solo/platoon) a T-34-1-es ág alkalmasabb, mert kedvezõbb a MM. A WZ ágat szerencsésebb companyban húzni.

Malarki: Pár mondatot mindig szenteltünk eddig a pálya bemutatására, de ezek már régi pályák, ezért szerintünk mindenkinek megvan már a bevált taktikája hozzá. A pályabemutatás külön videóban szvsz új pályákról lesz, mint ez az új kínai.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ha már videók, akkor szerintem jó lenne ha nem csak a tankokról hanem a pályákról is készülne ilyen videó. Gondolok itt arra, hogy melyik pályán hová kell menni light/med/heavy tankkal, hol vannak jó spotter helyek, hol lehet campelni, trükkös helyek, arty-safe pontok, stb.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

davis98
Sziasztok ! Mit gondoltok, melyik kínai medium ág a jobb ? A "wz-s", avagy a T-34-es branch ? Mert a Type 58 van kihúzva, és a T-34-1 re akarok tovább menni, de sokan mondanak róla negatív véleményeket, ezért elbizonytalanodtam kicsit, hogy akkor neki kéne állni a wz-s ágnak, de a heavy se lenne rossz ezért az is-2 is jó lenne, szal most eléggé döntésképtelen helyzetben vagyok. Szal segítségeteket szeretném kérni, hogy akkor mit is kezdjek magammal ? <#confused>

Elõre is köszönöm ! <#smile>

nickname: doki09

Majdnem 3k spot+patrol duty, hegyre nem nagyon akartak jönni segíteni, de végül le lett hozva a meccs.
[/url][/img]
Ennek a videónak az elején elhangzik, hogy mi kell ahhoz, hogy a WoT-ban sikeresek legyetek.

Mellesleg apróbb trükköket el lehet lesni a videókból. A teljesség igénye nélkül a Patton videónál a megtévesztõs csel, célpontválasztás vagy a T21-nél a flankelés.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

De kuka tank ez a KV1 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Diegho-tól tudjuk, hogy az unikumok titka a sebzés. 😉
Viccet félretéve szerintem a további fejlõdéshez érdemes belépni egy klán akadémiájába. Ott profibbaktól tanulhatsz, szakaszban tolhatod (védik a hátadat). Régebben ajánlgattam egyik klánét, de néhány bunkó játékos miatt inkább nem teszem. Válassz szimpátia alapján.
Kedves Huns emberek ne adott jármûrõl nyomjatok videót hanem arról hogyan lesz valaki jó játékos. Én megrekedtem egy szinten és nem bírok továbblépni. Tény hogy már a duplázókra is undorral lépek be de még nem járt le a prém.
Pl. mai nap: 6 csata kellett az At15-el szorzózni. Végig olyan pályákra rakott ahol nem tudtam hova álljak, 4 arty folyamatosan. Lett is folyamatba -8k. T54-be beülök, látom egy lövés kell a T54e1-nek majd közvetlen közelrõl ricoche. Indien-Panzerrel lövöldöznék de minden 2. lövedék az álló tank helyett mögötte csapódik be?! Tier5-öt meg sem említem, az most a régi Tier2.

Szóval mit lehet kezdeni, mi kell a korlát átlépéséhez? Nem szeretnék mindent a játékban lévõ 50% randommal okolni

az indián panzerrel ez elég lesz a 2500 aranyhoz?
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2013. május 20. 17:14:12
Jármû: Indien-Panzer
Szerzett tapasztalat: 2 338
Szerzett kredit: 70 788
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ, Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

tisztán 1555 XP, kevés nem? kellett volna hozzá még az a 200 XP

elbasztam a végét, mert kilövettem magamat és még ott volt két tank + arty 4600at sebeztem!
Bugi Misi
van még 1 hely😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

szerintem kv1 el 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bugi Misi
attol függ mivel akarsz menni😊

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2013. május 20. 17:05:48
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 126
Szerzett kredit: 57 347
Csatában elért Achievement: Testvériség, Acélfal, Top Gun

😛

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

fel lehet már menni anélkül h idegroncs leszek 5 perc múlva..?

vagy még tart a hosszú hétvége?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez valamiéért lemaradt pedig tanulságos.

Bugi Misi
mi az gyakorlóztok?😄

Amikor ezt látom már fogom a fejemet:

Aztán amikor az egyik klántag varázsló bebüfögi, akkor nyúlok a sörért:

A végén pedig a szokásos:

Gyakorlatilag 7 KV-1 -bõl 4 tökéletesen értéktelen volt. Abból kettõ klántag.

Nem vereség lett véletlenül?

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

hehehehe
800 csatát ment vele és már eladta, kétlem, hogy ezek után még érdekli 😄
Véleményem szerint az IS az egyik legkönnyebben játszható heavy a játékban. 170 meccsen 63% a win rate-em vele, pedig nem vagyok profi.
Négy esetet tudok elképzelni, amikor mínuszba megy:
1. A meccs elején állandóan kilõnek okozott sebzés nélkül
2. Minden meccsen gold ammo-t használsz
3. Minden meccsen HE-t használsz (azaz alig sebzel)
4. A találati arányod 50% alatti
A fenti felsorolás minden tankot nehezen fenntarthatóvá tesz, ahogy haladsz felfelé, egyre inkább. Azt javaslom, hogy nézegess replay-eket IS-sel, hátha segít és ráérzel a játékra.
Ez elég érdekes menet volt 😊

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Veqtor te is cod2 player voltál mi !
Bugi Misi
nekem van 1 Pool😛 Stuggal szereztem de majdnem lett 2 is 1x😞

..valamita skillekkel is buzeraltak. most futottam bele, h a harmadik skillem is 45% a legenysegnel, es kreditert sem tudom ugy lenulazzni az ujraosztashoz h maradjon a haramdik skillbol egy szazalek is..
Szerintem nem írtam, hogy bármelyik is rossz lenne a felsoroltak közül.
Az E50Met is csak azért írtam, mert a medek között sajnos ez a legkevésbé preferált tank és ritka vele a jó játékos.
nekem "sajna" volt egy pár..... azóta sincs Pool medálom 😞
radley meg már 13 van h rohadna meg 😄
Az E50M mitõl rossz?<#wow2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Na én telefonra sem költök. Viszont akinek van jogosultsága az csinálhatna egy prémiumtank szégyentablót, és a fõ helyre tehetné az FCM 50t-t. Olyan mintha nem lenne kredit szorzója!
Más ne szaladjon bele az én hibámba.
Egyelõre a felsorolt tankokról tudunk videót készíteni, mivel ezekkel sikerült az utóbbi idõben jó eredményt elérni. Másrészrõl szerintem tõlünk senki sem játszik az általad felsorolt tankokkal. Persze ez koránt sem biztos, de nagy rá az esély. Szubjektív vélemény, majd utána érdeklõdök.

Tervbe van véve, hogy nemcsak a csapatom belüli replayekbõl, hanem esetleg az általatok beküldöttekbõl is szemezgetünk, de ez lényegében csak attól függ, hogy van-e rá igény.
Továbbá van egy, egyelõre csak 'BAKIK' fedõnév alatt folyó projektünk is, amikben meglepõ módon azt fogjuk bemutatni, hogyan és miért rontottuk el, mit kellett volna másként csinálni. Erre is mutatkozott igény.

Hetente egy videó készítését tûztük ki célul. A héten Type 59, aztán a következõ hetekben tier 10-es csaták következnek. Egyelõre csak ennyi biztos. A többi a jövõ zenéje.

Bugi Misi
nálam elég ritka a 9 killes kör😊

fúúú a 9kill mekkora szívás!!! én mindig felbaszom rajta az agyam 😊
jó nem mintha minden nap mennék 9-es kört, de azért akad
Bugi Misi
megjött a KV-1 köröm amit ma mentem de amit 1 hete elküldtem T30 köröm az még nem jött meg.......

1 kis mozi

Lehet egyedül vagyok ezzel így, de én szívesebben néznék olyan videókat "profiktól", hogy hogyan játszál randomban egyedül kevésbbé jó tankkal, mint azt, hogy hogyan használd a legjobb tankokat (platoonban). 😊
".. BatChat., 121, Object 268 és AMX50F155.." ezek mind olyan tankok, amelyekkel különösebb erõfeszítés nélkül lehet jó köröket futni, persze ugyanilyen könnyen meg is lehet halni velük. 😊
Egy E50M, jpe100/E4, E100/Maus/50B videó pl nem lenne rossz azoknak, akik nehezen érvényesülnek velük randomban.

Persze ez csak ötlet, de szerintem a legtöbb ember szeret arról a tankról videót nézni, amivel egyedül nehezebben jön rá a trükkökre.
Csak T10et említettem, de bármelyik kategóriára igaz. 😊
Trentaro
miért takartad ki a neved?

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Akkor legyen IS4 video, de D25T löveggel 😊
Bugi Misi
most már megtalálod😊

Ha nekem szólt, akkor nem kell, csak ki van írva a fejlécben, azért kérdeztem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

***HUNS - Underdogs videók***

A szavazás még mindig tart a wotinfo.hu oldalon. Továbbra is a BatChat., 121, Object 268 és AMX50F155 tankokra lehet voksolni.

Ezen a héten mindenféleképpen feltöltjük a youtube csatornánkra a Type 59-rõl készült videót, és ha minden jól megy, akkor a legtöbb szavazatot kapott tier 10-es tankról már a héten megtekinthetitek a videónkat.

Ezen kívül az ötleteket, javaslatokat is szívesen fogadunk.

A hivatalos EU topic linkje: HUNS - Underdogs BEMUTATÓVIDEÓK

E-mail cím: [email protected]

A végére pedig egy kis kedvcsináló. (Igen, kicsit copy szagú a történet, de szerintem kellemes perceket okozhat egyesek számára.)

U.I.: Ha van rá igény, akkor kooperálunk velük egy rövid videó erejéig a késõbbiekben. Funny lenne. 😊

Az Is elég jó tank, pár sebzõ lövéssel is +-os 😄 Meg néha vicces dolgokat mûvel a páncélja 😄 Ha meg valakin ez szenvedés és a kv-1s az etalon az azért van mert toptierként az egy buzi OP tank. De t7 csatában is foshatsz tõle. Ha Is-el rossz helyen kapod és pattansz akkor kb egálban is vagytok...(én volt hogy tök lehetetlen helyen pattantam)
Bugi Misi
régota nem csinál senki de a kedvedért megcsinálom😄

Az SG chat nem mûködik, vagy csak én vagyok a hülye? Mert bárhogy írom be a Channel keresõbe, nem talál még csak hasonlót sem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

próbáltam a legénységet felhúzni, gondoltam bennem van a hiba, gyakorlok vele, hagytam 3 hétig hátha rászokok a tankra, deeee még mindig veszteséges volt....el kellett adnom.
Mazoizmus?

Akkor minek mentél vele 800 kört?
Nagyon jó kis tank ez a Panzer III, szerintem meghagyom credit farmolásra.

háát jó, ebben igazad van.
De 1 szó mint 100, nekem akkor sem tetszett :/