banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nyomiarty
    No,akkor elmondom az én véleményemet pár tankról,így 30K csata után.Hátha segít,bár szigorúan csak saját ízlés,sokan nem fognak velem egyetérteni néhány részletben.

A játékosállomány jelenlegi színvonalát nézve,már szinte nem játszom randomban t6-nál magasabb tierekben.Ha mégis,akkor az obj.268 és a Foch155 a nyerő.Azokkal sokszor még egy gyengébb csapatban is le tudom hozni a meccset.A többi TD nekem túl lassú.Nagy medekkel nem mentem,így azokról nem tudok mit mondani.A heavyk közül nincs kimondott kedvencem.Amit nagyon gyűlölök az a sokak által kedvelt T110E5.Szánalmasan szarulmegy vele. :D

Mivel a fun tankokra kérdeztél rá,gondolom élvezni akarod a játékot,nem idegeskedni.Ezért ha rám hallgatsz,t4-5-6-ban tolod.Ott ha mindkét csapat full vörös,nagyokat lehet alkotni és bosszút állhat az ember a sok vörös idiotán akikmegkeserítik az életet a nagy tierekben.
    Szerintem a legnagyobb fun tank a Hetzer és a KV1. (a KV1s is jó de sajnos nemsokára szétkapják,így azzal sokat már nem lehet funolni.) A még kisebbek közt egyértelműen a T18 a király.Igazi pedo TD :D. Jó még a t28 és a VK3001H is.

T7-8-ban is vannak jó tankok de ott már sokkal jobban függ az ember a csapat teljesítményétől,ezért ott már nem olyan nagy fun játszani.Ott már idegesítőek az idioták.
    Persze ez csak az én egyéni véleményem,nyilván sokaknak más jön be,másképp látják.Ízlések és pofonok....