World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetne sorolni az okokat, de nem tudom melyik tette tönkre a játékot.
Talán a rengeteg "új" játékos,akik megragadtak egy bizonyos fázisában a fejlõdésnek,és igazából nem is értem néha mi játszódik le a fejükben,amikor tesznek illetve nem tesznek bizonyos dolgokat,a másik dolog pedig,ahogyan a játék egyre "tisztábbá" válik, (értem itt ez alatt az MM normalizálását,különféle hibák javítását,stb.)úgy egyre laposabbá válik a játék,lehet ezt csak én gondolom így,de valami odaveszett a játékból,ami régen megvolt.Remélem ezt a fejlesztõk is észrevették, és próbálnak tenni valamit.
<#help>#help>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
az is3 ban szintén.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Csak feltünt, hogy az egyiket relative jól pakolja, a másikat pedig nem, azóta mentem 1-1 csatát, a helyzet nem változott, egálban vagyok, mert az amcsi zsinórban veszit, az orosz meg nyer.
Mindez is3 ra levetitve 20 ból 9x rakott olyan csatába, ahol nem volt top tank, Tigris 2 vel csak 3 csatát mentem, mindig top volt, de ez nem mérvadó a csaták kevés száma miatt.
Ez a mai napra vonatkozik, igy nehéz elhinnem, hogy a besorolás ugyanaz lenne, de biztos csak én ültem fel a szopórollerre ezzel a tankkal.
és igen 21. alkalomra is bevágott a 9-10 tankok közé.........sima bukta
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hagytam érlelõdni.
Én ezek miatt bino+álcaháló kombóval is használom, majd gyors helyváltoztatás.
Persze ha jól sorsol az MM nem álldogálni kell vele, hanem ahogy Adyn is mondta, induljon a danse macabre! 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
a játék ezer sebbõl vérzik ezek a wargamingesek meg annyira õrültek hogy ilyesmivel foglalkoznak?akkor grat hozzá nekik.javasolnám leváltásukat mert egy csapat majom jobban csinálná a dolgokat.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
na szóval!
sztem nincs gond a KV-1S-el.. lehet, hogy nagyot csap, de lassan tölt és lassan szûkül meg még papír is...
Hellcat-tel szarrá verem 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
nálam töltés közben dob ki minden 15-20. csatánál
A szavazás még mindig tart a wotinfo.hu oldalon. A kérdés továbbra is az, hogy melyik CW képes tier 10 tankról szeretnétek, hogy elkészítsük a videót?
Jelenleg a Bat vezet, de szerdáig még bármi megváltozhat. Rajtatok múlik. 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nekem tegnap lett meg a bat arti.Végén kezdtem megszeretni a 155 51 et.
és a búcsúkör a 155 51-el:
Gyõzelem
Sand River 2013. május 18. 17:48:24
Lorraine155 51
xp: 1 629 credits 42 145
Csatában elért Achievement Top Gun
Javítások: -7 630
Lõszer: -17 920
Össz: 16 595
most viszont egy jóóódarabig nem akarok arty-t látni, fúúj de elég volt belõle.
t54e1,bokor mögött állok(volt rajta álca is),nézek középre azon a nyomorult új pályán hogy jön-e ott valaki, ekkor kb 400 méterrõl egy láthatatlan m103(45% wr) menet közben belém vágott 400-at,azután felvillant a lámpa...meg se moccantam,csak néztem...ennyit a camo-ról.
Ja ,senki se volt sehol,mert utána láttam a többit akik és ahol jöttek,de 100 % hogy õ spottolt,mielõtt kérdéseket kapnék.
Azt hittem lerúgom a monitort...
Mondjuk 23 %-on zártam a délutánt 16 meccsbõl,legjobb lenne egy videót összevágni mi minden történt,csak nincs bekapcsolva...
mezõ közepén bokorban kempelek, erre egyszer csak felrobbanok, majd három másodperc múlva meg is érkezik a megsemmisítõ lövés és az üzenet hogy xy lövése megsemmisítette a jármûvet
LOL!
De az ellen AT7-e na az odatette a vasat 27k alatt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
alap az oldalanként 3-4 artista, ez kell a népnek.