World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
Egyre élvezhetetlenebb a játék,mondhat bárki bármit ez van<#levele>
Lehetne sorolni az okokat, de nem tudom melyik tette tönkre a játékot.
Talán a rengeteg "új" játékos,akik megragadtak egy bizonyos fázisában a fejlõdésnek,és igazából nem is értem néha mi játszódik le a fejükben,amikor tesznek illetve nem tesznek bizonyos dolgokat,a másik dolog pedig,ahogyan a játék egyre "tisztábbá" válik, (értem itt ez alatt az MM normalizálását,különféle hibák javítását,stb.)úgy egyre laposabbá válik a játék,lehet ezt csak én gondolom így,de valami odaveszett a játékból,ami régen megvolt.Remélem ezt a fejlesztõk is észrevették, és próbálnak tenni valamit.
<#help>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

nem, minden ki van fejlesztve, torony, motor, rádió, lánctalp, ágyú.
az is3 ban szintén.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

várjunk csak, ugye stock torony ? (ha igen, akkor hoppá), pont a t32 elõnyét nem tudod használni.

tökéletesen igaz, ezért is irtam a csaták számát, hogy ezekhez viszonyitva, biztos ma szar napja van a t32 nek.
Csak feltünt, hogy az egyiket relative jól pakolja, a másikat pedig nem, azóta mentem 1-1 csatát, a helyzet nem változott, egálban vagyok, mert az amcsi zsinórban veszit, az orosz meg nyer.

ajj érted😊) ha felbukkant vna valahol egy prototípus😊
20 csata alapján nem lehet statisztikai következtetéseket levonni. n*100 alapján már inkább, de inkább n*1000.
elfogadom, nyilván nekem is vannak hiányosságaim, simán béna vagyok vele, annyit jegyeznék meg, hogy 20 csatából 15x rakott olyan brigádba, ahol 9-10 tankok voltak, s miután az állitásod igaz, igy semmi közöm sem volt a csatákhoz, ez még mindig elfogadható lenne, sajnos azonban a top tierben lévõ csapattársaknak sem.
Mindez is3 ra levetitve 20 ból 9x rakott olyan csatába, ahol nem volt top tank, Tigris 2 vel csak 3 csatát mentem, mindig top volt, de ez nem mérvadó a csaták kevés száma miatt.
Ez a mai napra vonatkozik, igy nehéz elhinnem, hogy a besorolás ugyanaz lenne, de biztos csak én ültem fel a szopórollerre ezzel a tankkal.

és igen 21. alkalomra is bevágott a 9-10 tankok közé.........sima bukta

Maala
Valós csata? Ha összeeresztenek 15 tankot 15 ellen? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

szerintetek valós csatákban egy AT-7 vagy AT-15A lett vna hatékonyabb?
a T32 nem rossz, ha te nem tudsz vele menni azt csak egyet jelent, te vagy a hibás, fõként mert azt hiszed az MM a hibás, tök ugyanaz a MM-je mint az is3,KT-nak.

Nem vettem meg,csak kifejlesztettem.50B-t is fél év után vettem meg. 😊
Hagytam érlelõdni.

atinq
Aktív magyar klánt keresek. Köszi. 😊

No.

Nekem is ez volt, már 3-4 csatánként dobott le hibaüzenet nélkül. Fölraktam egy régebbi drivert (v 306.97) azóta nincs probléma.

Sunsetjoy
Hogy szar a Cromwell? Én már 80% körüli legényekkel tudtam vele aprítani (kvázi stocként). Fullosan meg über, szakaszban még inkább - a top ágyúja (a vickers) pofátlan módon távolra is elég pontos és pofátlan átütéssel rendelkezik mediumhoz képest. Olyan fordulókája/sebessége van, hogy emlékeim szerint a sima stock talppal is megfordul helyben.
Én ezek miatt bino+álcaháló kombóval is használom, majd gyors helyváltoztatás.

Persze ha jól sorsol az MM nem álldogálni kell vele, hanem ahogy Adyn is mondta, induljon a danse macabre! 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

igen az.jó lenne ha meg is oldanák végre.vagy térítsék meg a káromat.most is 10ezer kreditet buktam...
Tono34
A legjobb csodaszakasz amit láttam hárman nem érték el együtt a 400 effit.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

SU-101, full hp-s IS-t egy lövésbõl? 😄 Még a gyerek is nyerített! 😄

Nvidiád van? Állítólag ismert probléma és dolgoznak a megoldásán.
igen, nagyon jó a mozgékonysága. Remélem nem fogják nerfelni 😄
Az a baj, hogy ezzel a vk28 megkapja a 2. rúgást, hogy végérvényesen a használhatatlan kategóriába kerüljön, még jó, hogy már eladtam.
semmilyen oldalon nem találtam errõl a nerfrõl semmit.tier 5 nem érdekel én hetzeren használom és sztem jó úgy ahogy van.ha meg nerfelik akkor az ára is legyen kevesebb.de teljesen felesleges.fõleg hogy már igyis elég vacak 200 méternél távolabbra használhatatlan + õrületbe kergeti az embert mikor néha még ígyis lepattan.nagyot sebez de ezenkívül semmilyen más elõnye nincs.
a játék ezer sebbõl vérzik ezek a wargamingesek meg annyira õrültek hogy ilyesmivel foglalkoznak?akkor grat hozzá nekik.javasolnám leváltásukat mert egy csapat majom jobban csinálná a dolgokat.
Count Adyn
Én imádom, nagyon csúnyán lehet vele aratni, táncolni az ellenség közt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hogy az a..... 😄
na szóval!
sztem nincs gond a KV-1S-el.. lehet, hogy nagyot csap, de lassan tölt és lassan szûkül meg még papír is...
Hellcat-tel szarrá verem 😊
Mondjuk nem azért, de az orosz, és az amerikai rövidcsövûeket is nerfelik, úgyhogy nincs itt semmilyen német nerf. Arról nem is beszélve, hogy úgy hallottam, hogy nem sokára elveszik a kv1S-tõl a D2-5-öt.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

de semmiféle módot nem használok a játékhoz.
Azt a szart eltakaríthatnák már a francba...mondjuk akkor mivel mennének a kurrens legpocsékabb játékosok?

Valaki írta, hogy a Cromwell szar...😄
Ja, csak a szokásos német nerf... <#eplus2> Majd ha mondjuk T6-ban is nerfet kap a KV-1S D2-5T-je, akkor még meg is érteném, de nem hiszem, hogy ezt valaha meg is érjük.

valami mód kavarhat be....
nálam töltés közben dob ki minden 15-20. csatánál
ideje volt.... sok gyökér rohangál a gold ammos VK2801-el..... azt veri beléd a 3-400akat
És vajon sok hónap után mi vezette erre rá a WG-t?

valaki nem tudja mi a ....-ért van az hogy a játék idõnként fogja magát és bezárul?egyszerüen kidob én meg nézek mint a moziban.semmi hibaüzenet vagy vmi csak bezárja a játékot.imádom mikor csata közben ezt csinálja szétlõnek aztán egy vagyonba kerül a javítás.nálam van a hiba vagy gyárilag?csak hogy tudjam kit kell megölnöm mert nem kicsit felidegesített már a dolog.csak az elmúlt 2 napban 3-szor történt meg.az még a jobb eset hogy kétszer épp nem csatában voltam.
Igaz,általánosan nerfelik az összeset,nem csak a németet.
Igaz az a hír, hogy a német rövid 105-ös göld lõszere nerfelve lesz? Nem mintha nagyon használnám, csak kíváncsiság.

ez a T32 nagy tévedesem volt, az egy dolog, hogy ipari hulladék, de az mm besorolása valami ótvar, a többi tier 8 tankomhoz képest(is3, tiger ii).

***HUNS - Underdogs videók***

A szavazás még mindig tart a wotinfo.hu oldalon. A kérdés továbbra is az, hogy melyik CW képes tier 10 tankról szeretnétek, hogy elkészítsük a videót?

Jelenleg a Bat vezet, de szerdáig még bármi megváltozhat. Rajtatok múlik. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

no, azóta buktam vele úgy 100.000-ret .. ez egy RETARDMÁGNES! NEM LEHET LEDUPLÁZNI! 😊

😊
Nekem tegnap lett meg a bat arti.Végén kezdtem megszeretni a 155 51 et.

<#hehe> Bat Chatillon 155' vettél. Elköltöttél : 3 460 000. 

és a búcsúkör a 155 51-el:

Gyõzelem
Sand River 2013. május 18. 17:48:24
Lorraine155 51
xp: 1 629 credits 42 145
Csatában elért Achievement Top Gun

Javítások: -7 630 
Lõszer: -17 920 
Össz: 16 595 

most viszont egy jóóódarabig nem akarok arty-t látni, fúúj de elég volt belõle.

Hasonló:
t54e1,bokor mögött állok(volt rajta álca is),nézek középre azon a nyomorult új pályán hogy jön-e ott valaki, ekkor kb 400 méterrõl egy láthatatlan m103(45% wr) menet közben belém vágott 400-at,azután felvillant a lámpa...meg se moccantam,csak néztem...ennyit a camo-ról.
Ja ,senki se volt sehol,mert utána láttam a többit akik és ahol jöttek,de 100 % hogy õ spottolt,mielõtt kérdéseket kapnék.
Azt hittem lerúgom a monitort...
Mondjuk 23 %-on zártam a délutánt 16 meccsbõl,legjobb lenne egy videót összevágni mi minden történt,csak nincs bekapcsolva...

hawken
Mai napi bestof:
mezõ közepén bokorban kempelek, erre egyszer csak felrobbanok, majd három másodperc múlva meg is érkezik a megsemmisítõ lövés és az üzenet hogy xy lövése megsemmisítette a jármûvet
LOL!

Namost 1k csatával azok még nem is annyira menthetetlenek talán, bár a Tiger elsõre mutatja a csapásirányt.
De az ellen AT7-e na az odatette a vasat 27k alatt.

Sziasztok! Majd egy év után újra regisztráltam (régi accountomat talán törölték, vagy a jelszavam felejtettem el, mert nem tudok bejelentkezni), csak annyit szeretnék kérdezni, hogy jelenleg melyik tankfajta vagy melyik tank generálja legjobban a creditet? Régen az artillery elég jól hozta, most ez hogy van? Standard accountom van, és nem tervezek prémiumot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Van az az alkohol mennyiség. Múltkor próbáltam részegen játszani. Jól ment!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Count Adyn
De utána már nem érzed a különbséget a win/lose közt😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

annyira nem gáz, 40/60 az arány, szerintem az még belefér

Ez a pálya még létezik? <#merges2>Hónapok óta nem jártam ezen. 😊 De Ensk-en és El haluf-on már tudom, hány fûszál van. <#nyes>

Azt hittem azt írod az elsõ mondat után, hogy meccsenként 3-4 feles...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

sört már nem iszok

alap az oldalanként 3-4 artista, ez kell a népnek.

Múltkor olyan köröm volt Kv1s-el! 6000 xp (5x szorzó volt aznap pont és elsõ csata) és vagy 40 000 credit!