A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #265090 ki tud lőni?még egyszer mondom: falon át felderítés nélkül???? olyan nehéz kimondani hogy ebben a játékban is vannak csalók? az a drága object a végén 3 vk4502b-t is lerendezett még utánam szóval 1v4ben simán nyert... már jó hogy nem a kezdőkörben egy lövésből viszi az egész csapatot és még akkor is jön a biztos csak szerencséje volt meg ehhez hasonló nagyonis hihető szövegek... egyszerűen olyan helyen álltam ahonnan így nem lőhetett ki.másik oldalról vagy szemből jöhetett volna de olyan közel kellett volna lennie hogy mozgás közben kizárt hogy fel sem derítem ő meg lát engem miközben meg sem mozdulok.mivel felfedezték így láttam honnan lőtt.ennél már csak tényleg ha 1 másodperccel kezdés után lő ki az az egyértelműbb eset.