World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Azt hiszem, meg is kaptam a válaszomat 😞

- in 0.8.6, champion companies will have arty up to tier 8, the medium tier company will have arties up to tier 6 and junior companies up to tier 4
- tier point limits for companies won't change in 0.8.6
- compensations for players who specialized in one type of arty (for companies etc.), which gets changed are not planned
Igazad van maximálisan nagy + a WG-nek.
Nagyon sok használható ákszió van mostanában.
A prémtank visszaadása is nagyon becsülendõ a részükrõl.
A babuinok vagy micsoda meg nem a játék hibája.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Legalább a top heavy nyögte be Himmelsdorfon?<#eplus2>
Solten
0.8.6 VK2801 and A-Panther changes

"You might be "happy" to know that the VK2801 gets nerfed."

Hogy ezek a nyomik minden mokafaktort kiirtanak a jatekbol...

Saor Alba

hill...<#vigyor5>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

mégegyszer valamelyik tirpák debil vadmarha kiejti a száján hogy HILL szétlövöm a retardált fejét

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akármit csinálnak, pénz lesz belõle.
Én látom a szándékot, hogy kicsit törõdjenek velünk is. Arty nerf, prémtank visszaállítás. (Nem mondják azt, hogy hülye voltál fiam, vedd meg megint)! Sok sok akció.
Egyre kevesebb hiba lesz a játékban.
A benyelõdõ lövések, bár én már hozzászoktam... 😄 Úgyhogy mindig nagy öröm, ha egy tankot ki tudok lõni. Ami végül is jó.
Artyk: Nem tudom, hogy fog kinézni élesben, de eddig jó.
Babuinok: Velük nem lehet mit kezdeni.
Ja és a legnagyobb hibája, hogy túl sokat játszom vele.. ez felháborít! 😄

Azért ne felejtsük el, hogy nekik ez a munkájuk, pénzért csinálják. És ha nem szórakoztatna minket, akkor nem is költenénk rá pénzt, tehát valamit mégiscsak jól csinálnak, a szidások ellenére is!
Na akkor vehetem vissza az M103-at 😞

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Pedig egyszerû.
1. Többen top tier tank = több kredit bukás = *több pénz a WG-nek.
2. Az aranylõszer nerf is ezt eredményezi: több lepattanó = nagyobb lõszerköltség = *több pénz a WG-nek.

*áttételesen (prémtank/fiók vásárlásból, stb.)

https://wotinfo.hu

pointer4
Mi van akkor, ha nem tetszik a super pershing, és eladom, majd írok nekik hogy jaj eladtam, kérem vissza, és nem lesz hely a garázsomban mégse, akkor megkapom aranyba az árát ? 😄
150.000XP van az M103-on, fuck yeah! <#taps>
Solten
Gondolom megcsappant a random T10 csatak szama, egyreszt nagy reszuk wn6:500-os hosokbol all, masreszt meg elege lett az embereknek az oldalankenti 4-5 SPG-bol.

Saor Alba

Boconadi
Elnéztem, bocsi <#smile>
Ha a HP-re gondolsz jó az 350-nek is...
Boconadi
S51, Health: 70?

Az úgy komoly
Aztán jön Siemka a durván 2,5-3 ezer csatájával mint T10 heavy a csatpatba,mert most akciósba tudta megvenni azt a vacak Masut...és csodálkozunk hogy bukó+nem tudja hova kéne menni,meg mit hol lõjön meg.
Biztos,hogy jó ez nekünk?<#nevetes1>
Boconadi
Azért nem vitték túlzásba <#idiota>
Tono34
Vagy ösztönzõ, közel a top tier vegyél goldot prémhez és akciósan viheted õket.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

durva egyébként, nem tudom mi történhet a WG berkein belül, de régen ilyen sosem volt, hogy tier10 -es tankot akcióztak volna, lehet látják a statisztikákat, hogy alig van aki tier10-el játszik, ill. látják hogy nem tudják az átlag userek megvenni.na most már minden wn6:500 -nak is E5-je lesz

Tono34
Akkor még gyûjtögethetek míg jönnek a német T10-ek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Big and Heavy 2 (USA)

http://worldoftanks.eu/news/7308-big-and-heavy-part-2/

pointer4
Nem nem nem, könnycseppet kell majd elmorzsolnom a szemem alatt, ha arra a több ezer lélekre gondolok, akitet megsebeztem az artykáimmal XD
Volt bizony , és nagyon élvezetes csata volt. Sõt még T 10ben is amikor csak 1 arty volt! Élvezetes. Nem teljesen értem ,hogy ezt most milyen összefüggésben írtad nekem.

Mert mit gondolsz, a kempelõk hol kempelnek? Csak nem arty safeben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk az M37-Priest az érdekes...
Most a Priest a T4 és az M37 a T3...ezt úgy látszik megfordítják.
(igaz az olyan lowtier,hogy senkit nem érdekel kb)
Viszont eladáskor majd megkönnyebbülést fogsz érezni 😄. Elvégre tudni fogod hogy azzal már nem fogsz élõsködni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Biztos neked is már volt abban az örömben részed, hogy olyan meccseket kaptál, ahol egyszem arty sem volt (t5-T7-ben elõfordult mostanában).
Egy se végzõdött epic kempeléssel, egy sem. Mindenhol ment az action, üsd vágd nemapád, és nem kellett attól tartani, hogy amikor egy jó közelharcban végül legyõzöd az ellent, akkor a végén A0ból odafingik az arti és téged is elvisz.

pointer4
Hát ahogy most áll a dolog, semmit se érdemes most eladni.
Cserébe nem is nyersz semelyikkel sem.
Viszont a tier8-okon kívül mindet le kell majd cserélni egy másikra (tier4/6), ha megjött a patch...
Avagy basszák meg, hogy olyan tankot kell eladni, ami hasznavehetlen lesz századra, és ott virít rajta az arany festés....
Percig se maradnék olyan klánban ahol az ilyet megtûrik 😄

Én pont a TD-k miatt a heavyket már nem is erõltetem. AMX-13-90, meg gyors medek, ennyi. Meg a wz-132-t ki akarom húzni.
Szerintem segíteni fog a mozgás abban hogy ne végezzék ki. Így az arty tényleg azt a szerepkört töltheti be,hogy aki kempel (nem feltétlenül baj) kimozdítsa játékba kényszerítse.
Megjegyzem így is ritkán lõnek ki az artyk, csak sokszor jó lett volna, ha nem kell az artytól annyira paráznom és artysafekbe kényszerülnöm.

Most dobta be a MM a következõt:

[/url][/img]

Az esélytelenek nyugalmával kaptunk ki 15-0-ra....
JeffDunham
Nem erre gondoltam (vagyis csak részben), hanem arra hogy van több a garázsomban amibõl szelektálni kellene, de ha megy fel egy tier-t, akkor csak a patch után adom el.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Bullshit, nagyon el lettek már túlozva, fõleg t10ben. Mondjuk én a TD-ktõl is elvenném ezeket a 850-1100 gunokat 😄 😄 Vagy rofot rontanék. Az obj268 abszurd, fõleg az, hogy simán mennek a medekkel. Azért azt is túlzásnak érzem.
JeffDunham
Nálunk is Anominusz tökön böki magát az biztos. Õt mondjuk sajnálom nagyon, mert szinte csak artyzik és nagyon ügyes. <#worship>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nos ahogy én látom azt az arty-mizériát most...
Oké nerfelve lesznek,meg is érdemlik a rohadt vérszopó parazitái,vennék ki õket a francba.
DE változik az MM szintjük is a dögöknek!
Szóval elõfordulhat(eddig is megesett,de most halmozottan) hogy a rohadt majom arty lesz a top tank,oszt potenciális 1 lövés mindenki alatta,most már a Gw-panther sem a T10-9-et kell,hogy vadássza hanem inkább a Tigris+Is meg alatta egészen T5-ig...
Mondjuk olyan helyzetekben, amikor szemtõl szembe kerülök egy t10 td vel, akkor azért nem jön rosszul az arty segítség. Mindegy, nem lesz ez rossz. Aki tud artyzni az boldogulni fog, nyílván nem olyan eredményesen mint eddig. Az ob261, meg még ígyis elég potens lesz szerintem ahoz, hogy megoldjon egy-két szorult helyzetet.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Belenéztem egy kicsit! Elég jelentõsnek tûnik a nerf, talán játszható lesz? Szerintem ettõl a játék sokkal pörgõsebb lesz, új taktikák...

Pedig van olyan klántársam aki szerint majd sajnálni fogjuk a nerfet, mert hiányolni fogjuk az artykat. Meg majd mindenki kempelni fog 😄.

Nem hiszem, hogy nyernénk az árukon bármit is, ha erre gondoltál.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Mééééééégggggg 😄

30 másodpercig kelljen letalpalnia lövés elõtt... az kéne még.

így lesz reális! Nem az, hogy az oldalankénti 5 arty miatt 12 percet kell állni red shireon meg malinovkán. (ez random)
JeffDunham
Mikor derül már ki hogy igaz-e az a hír hogy akinek meg van a 8as arty, annak unlock-olva lesz az összes új? Nem lenne mindegy nekem sem, hogy megint húznom kell azokat a sz@rokat vagy megúszom az egészet.

Másik. Ki kellene gyûjteni azokat az artykat, amik egy tier-el feljebb kerülnek. Meg kellene venni õket patch elött.

Igy egyszerûbb kiirtani az artykat a CW-rõl, mint kivenni õket. Igy senki sem fog artyzni.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Német
Jenki
Ruszki

Szupertészta arti statok. I love the Nerfhammer <#mf1>
Jól látom 50 sec lesz a t92 reloadja is. Haha bekaphatják akkor az artysok is már végre 😄 😄. Azt is kivenném, hogy közvetlen célzással kitudják lõni a 65-el oldalírányba robogó 13-90-t.
Q: "Are real life tank soldiers using World of Tanks as a training software?" A: "Yeah, and the infantry gets World of Warcraft!" 😊

pointer4
"i am pregnant"

XDDDDDDDDDDDD - ezt pont itt kell hírül adni XD
Híresek lettünk az FTR-en 😄

ááá a szilva nem olyan finom.... és a dicker max se valami jó TD ám <#papakacsint>