A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #264786 Megmondom az őszintét, ez nagyon ritka, hogy betalál 8 lövés. Man-mode-ba kapcsolva kifiléznek, mindenki tudja hol a gyengepont a Jagd-on, szóval nem mindig érdemes emberkedni vele. Ebben a csatában is már hülyeségeket kellett csinálnom, hogy történjen valami, de végül bejött(rámentem az IS-7-re, holott tudtam, hogy messzebb picsán fog lőni a Fos, picsán is lőtt).
Amióta megvan, lementem vele kb 170 csatát, mert funnak szerintem iszonyú jó, elég csecse sebzéseket lehet bevinni, de sokszor lő méterekre mellé. Holott ezek a legények Ferdiről lettek szerválva és azzal nem volt ennyire pontatlan, pedig pontosságra ugyanaz lenne, de szerintem ez kamu. Vagy csak a lassabb töltés miatt bosszant jobban.
Viszont, ha betalál és nem pattan, az azért elég zsír
Akrok már vele egy 10K feletti sebzést is, de nem akar összejönni, holott azért esély mindig van rá. Csak ehhez kell egy béna csapat, meg egy még bénább ellen.