banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Belépek panaszkodni és ez fogad? Ezzel sem nyertünk aranyat, azért kösz hogy szóltál. Semmitmondó csata volt szerencsés leosztással de tudom, csak így lehet nagy xp-t elérni. Hogy az összes replay közül pont egy átlag skillel rendelkező nyerje az aranyat mondjuk kicsit zavaró. Ja és miért volt végig láthatatlan? Ott bugos a térkép?

Napi panaszkodás: már 1 hete nincs kedvem játszani de beléptem az event miatt.
    1 csata: rádöbbenés miért gyűlöltem a bdr-t majd egyedül maradni 1 perc után a térkép egyik felén 8 enemy által lerohanva.
    2 csata: m4 mines encounter, team befoglal 2 perc alatt, saját emberünk hátbalő mikor megyünk föl.
    3. csata: t49, el halluf encounter, 2 perc után 8 emberünk halott 2 db. teamkillel, enemy még nem tűnt fel.

Lehet én is eladnám az acc-ot, már arra sincs erőm hogy fölháborodjak. Valakinek celebrity acc? Quickybaby megemlíti, csak jó lehet :)