World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vettem 1 nap prémiumot ami most 3 napot kellene hogy érjen, de csak 24 órát jelez fent mint hátralévõ idõt. Miért?
Találtam egy fasza kis oktatóvideót, talán innen páran ismerik a srácot aki csinálta. Sok fontos dolgot elmond és megmutat, igazából nem eget rengetõen nagy újdonságokat, de egy kezdõnek nagyon hasznos lehet, esetleg fejlécbe is kerülhetne:
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
"Fröccs! Fröööccs....fröccs. Fröcss? FRÖCSS!<#falbav>#falbav> Fröcs, förscs, fröccs :S"
Úgyis mindenki tudja, hogy mirõl van szó.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De annyit ahhoz hozzátennék, hogy semmiféle különleges skill nem kell ahhoz, hogy valaki felfogja mi zajlik egy-egy csatában és a szerint alakítsa tovább a dolgokat. Értelmes vállalható eredményeket lehet elérni ebben a játékban mindenféle nehézség nélkül.
Valamint tudom Én is hogy kár fröcsögni, de nem mindenki tudja bárgyú mosollyal elfogadni azt, hogy egy tucat retardálttal kell egy csapatban lennie.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azzal nincs szerintem minden rendben, akibõl ilyen indulatokat vált ki ez a játék, és itt fröcsögnek ilyen stílusban.
Nekem ha nem megy a játék, felállok, és csinálok mást. Eléggé elveszett ember lehet, aki szombat délután inkább a haját tépi, és anyázik boldog-boldogtalannak, de azért a világért nem cuppanna le a WoT-ról.
No offense.
megyek is vissza, sokat tanulhatok még tõle!!! :Ð
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak azt bántam nem lett meg a 7000.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Már be is költözött a garázsba, és nemsokára sort kerítünk a próbakörre is 😊
Másik accomon vettem egyet.
Páncélzat mint olyan nincs neki.viszont hajlamos benyelni a lövéseket 0-ra.
A menetszél se fogja összecsomózni a mellszõrzeted.Lassú mint az ólom tehén.
Viszont a lövege iszonyat gyilkos azon a szinten.Kurva gyorsan szûkül,gyorsan tölt és pontos is.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Addig tologatta az E-50-emet amíg meguntam és kilõttem,14-órás éjszakai meló után nem ismerem a tréfát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"