World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

óóó bazdmeg
Senki nem kért vissza eladott prém tankot???
Sziasztok.Na visszaírt a WG hogy erõsítsem meg hogy meg van-e minden azt hogyan??valaki pls
Vertikál-stab,töltésgyorsító,venti.
1 nap áráért vehetsz 3 nap prémiumot. Legközelebb figyelmesebben olvasd el az akció szövegét.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
3 naposat kellett volna venned, mert azt kapod meg most 1 nap áráért.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hali!

Vettem 1 nap prémiumot ami most 3 napot kellene hogy érjen, de csak 24 órát jelez fent mint hátralévõ idõt. Miért?
Az is7-re milyen kiegészítõket tegyek rá?
Kicsit off:
Találtam egy fasza kis oktatóvideót, talán innen páran ismerik a srácot aki csinálta. Sok fontos dolgot elmond és megmutat, igazából nem eget rengetõen nagy újdonságokat, de egy kezdõnek nagyon hasznos lehet, esetleg fejlécbe is kerülhetne:

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Ha véletlenül vetted volna .com-on .eu helyett akkor elvileg megoldható lenne. Így szerintem nem fog menni, de azért próbáld meg, hátha.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tegnap volt itt szo arrol hogy eladott prem tankot egyszer vissza lehet kerni. Athelyezesre nincs lehetoseg? Annak idejen az usa szerverre sikerult regisztralni de mivel jo ideje mashonnan jatszom ahol gyenge a net es a magas ping miatt jatszhatatlan ezert regisztraltam az europaira. Ott figyel egy kv5 mar egy eve es nincs hasznalva. Nem mintha akkora kedvencem lenne de ha mar megvan...
egyik tagunk nyert egy Type59-et, egy Razer fülest meg 3k goldot contesten... képbe volt 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Sunsetjoy
Nem is lenne rossz. Ha valakinél elszállt a nyomásszabályozó, akkor bejön ide és beír valami ilyet:

"Fröccs! Fröööccs....fröccs. Fröcss? FRÖCSS!<#falbav> Fröcs, förscs, fröccs :S"

Úgyis mindenki tudja, hogy mirõl van szó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Én is simán felállok a játék mellõl, lenyomtam a szorzókat és tovább nem vagyok hajlandó a hétvégi playerekkel játszani.
De annyit ahhoz hozzátennék, hogy semmiféle különleges skill nem kell ahhoz, hogy valaki felfogja mi zajlik egy-egy csatában és a szerint alakítsa tovább a dolgokat. Értelmes vállalható eredményeket lehet elérni ebben a játékban mindenféle nehézség nélkül.
Valamint tudom Én is hogy kár fröcsögni, de nem mindenki tudja bárgyú mosollyal elfogadni azt, hogy egy tucat retardálttal kell egy csapatban lennie.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szívembõl szóltál.
Azért vicces, hogy itt mindenki mester. Az már egyenesen nevetséges, hogy itt hörögnek fel-alá egyesek, mert hülyék a játékosok.
Azzal nincs szerintem minden rendben, akibõl ilyen indulatokat vált ki ez a játék, és itt fröcsögnek ilyen stílusban.
Nekem ha nem megy a játék, felállok, és csinálok mást. Eléggé elveszett ember lehet, aki szombat délután inkább a haját tépi, és anyázik boldog-boldogtalannak, de azért a világért nem cuppanna le a WoT-ról.
No offense.
patchaou
repaly remélem lesz 😄

patchaou
Ha az Én kívánságaimnak a fele teljesülne akkor az agyhalottak 1/8-a az anyjával, 1/8-a az apjával közösülne. 1/8-ad sünt szarna, 1/8-ad meg simán megdöglene.

Épp csatában vagyok az _emberrel, akit nem nevezünk nevén_, campinovkán bekempelte KT-vel a bázis elõtti bokrot.

megyek is vissza, sokat tanulhatok még tõle!!! :Ð
Kicsit meg lettem dolgoztatva,miután mind két T9-ünk elhalálozott korán és alig sebzéssel,nem sok reményt láttam bármi fordulatba😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak azt bántam nem lett meg a 7000.
Ez update norbi?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Lásd milyen vagyok. xD

Nah csak összeszedtem a Top Gunt 😉

Nah jó lehet picit erõs volt a hozzászólásom, de hogy lehet valaki ennyire 1 bites hülye.... Egy tier 2-es prütyiért balhézni amit ráadásul a saját hibájából adott el.

remélem csak a fele valóra válik amit eddig ennek a rengetek agyhalott spermának kívántam akikkel ma eddig játszottam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pointer4
Ez olyan, mint hogy "az vagy amit megeszel"?

(persze csak ha nem szarsz)
affaszt..

A stílus maga az ember.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

csak összejön...csak mondom az a kurva 5 fps...nekem is jókor halt meg a gépem...mikor pont nincs melóm.na meg a robogóm is persze.😊
Ctrl+F5-öt próbáld meg, hátha.
Sajnos nincs más ötletem. Hátha aki okosabb ezen a téren tud neked segíteni. De honlapok megnyitásával általában ez szokott a probléma lenni.

volt már fent a laptopon a wot csak iszonyat 5 fps képkockával...hugom újratelepítette nem foglalkoztam vele egy ideg meg stb...csak most még nincs meg az új gépem addig néha felnéznék meg ha van vmi akció mint pl most akkor vásárolnék mert ha jól emlékszek van 2 milla creditem meg 300 aranyam...tudnék most venni 2 garázshelyet...megnézem a flash playert kösz a tippet és végig nézem mi lehet még.
Ez egy jó kérdés, lehet valami flash player hiányzik, próbáld meg. De viszont ha már a honlap sem jön be nem hiném hogy a WoT-ot fogod tudni futattni a gépen.

hali mindenki a gépem meghalt és hugom laptopjáról nyomnám a dolgokat csak ezzel az a gond mikor letölteném a wot kliensét azt írja ki hogy a lap nem jeleníthetõ meg. vki aki vágja ezt írja már meg hogy mit is kell kezdenem ezzel? mit kell leszednem hozzá mert már belebonyolódtam.elõre is kösz
Köszönöm!
Már be is költözött a garázsba, és nemsokára sort kerítünk a próbakörre is 😊

hehe akkor megtaláltuk egymás mumusát! <#hamm>
lõjön le valaki...

Count Adyn
köszi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szerintem Pak40.
Másik accomon vettem egyet.
Páncélzat mint olyan nincs neki.viszont hajlamos benyelni a lövéseket 0-ra.
A menetszél se fogja összecsomózni a mellszõrzeted.Lassú mint az ólom tehén.
Viszont a lövege iszonyat gyilkos azon a szinten.Kurva gyorsan szûkül,gyorsan tölt és pontos is.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Zsoltika 007
Jó lesz az a nagy motorral. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Eagle16
Én célzásgyorsítóval használom, szerintem rendben van a 120-as is. Inkább ezt használom, mert Tier 9-10-ben már nem ijednek meg nagyon 300-as sebzéstõl 230-as átütéssel párosítva.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na meg kellet szabadulnom egy "baráti" lengyel Is-8-tól.
Addig tologatta az E-50-emet amíg meguntam és kilõttem,14-órás éjszakai meló után nem ismerem a tréfát.
pointer4
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/218595-locastans-2-rowed-tank-carousel-mod-85/
Nálam a ferdi is, ISU is hasonlóan szerepel. Mindkettõ szerethetõ. ISU-val kicsit több a killem a nagy alfa miatt gondolom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valamit akkor nagyon rosszul csinálsz vele.
Count Adyn
Mi volt az a garázs mod amit linkeltetek ittis mult héten valamikor? Ami 2 sorban mutatja a tankokat, az istennek se találom a hsz.t 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

patchaou
Korán fel kell kelniu, letolni a szorzókat és nyomni egy alt+F4-et. Amikor 5* van mást nem tehet az ember.

Én is vagyok akkora nyomorék,hogy az 5x Xp-s kreténmágnesen veszem elõ elõször játszani a Jagtigeremet...3 vereség eddig,de már az agyam eldobom,3-as platoon SuperPershing,Priest,T-34-1 kiosztanak 250-sebzést összesen és végig okoskodnak meg noob teameznek...T10 csatában a stock löveggel top sebzés,mókás na😄
Itt a hétvége, jobban fogy az andaxin... Sörrel..