A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Grat! Nekem is meg kéne vennem több T9 és T10 tankot. Szal, gyűjtenem kéne bőszen a kreditet, de ez a szemét WG nem hagyja, h meggazdagodjak 
Ahhoz, h mindent meg tudjak venni, amit még ki akarok húzni, 81 millió kreditre lenne szükségem. Ebből persze nincs levonva a top of tree akció miatti esetleges megtakarítás és nincsenek beleszámolva a modulok árai sem. Sajnos így várhatom azokat az "ágakat", amelyek nekem kellenek, h egy kicsit tudjak spórolni. Ezzel az "50k xp-hez kötött 250k kredit jutalom" húzással októberben nem sokat fog gyarapodni a számlám. A 15 win elérése is "sok" idő, hát még az 50k xp. A 15 win eléréséig kb. 30k-t szoktam összeszedni. Az a +20 már túl sok időbe telne (a mostani napi játékidőmhöz képest), ha csak tankot húzok és nem a garázsban lévőket duplázom. Már pedig nekem tankot kéne húznom, mert lehet, h a későbbiekben nem lesz ennyi időm játszani. Az aug és a szept után nem kéne elégedetlenkednem, de ez az októberi kreditszerzős akció nagyon nem tetszik. Ha így akarja a WG több játékra ösztönözni a népet, akk ez nálam nem jött be, mert biztos nem fogok a mostaninál többet WoT-ozni. Kabbe SerB
Kíváncsi lennék arra, h ki milyen módszerrel szerzi meg (aránylag gyorsan) az 50k xp-t naponta. Hátha kapok vmi jó tippet:)