World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Viszont hátul akkora juk van rajta, hogy a loltraktorok gond nélkül fedezékre találnak benne.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A táblát te fotóztad?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Na ja de fluor tankja nincs kilukasztva elõl.

Fluor jóval magasabb 😛

mellettem a tank is eltörpül XD 196os magasságommal
1.Pákozdi katonai emlékhely
2.nem 😛
Elõször azt hittem, hogy Flour van a képen. Nagyon nagy a hasonlóság. No offense.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Igen... tegnap, meg a doni emlékmûnél is.... Nagyon szép emlékhely, méltó az emlékezésre...
harangoztam is egyet 😊
Két kérdés:
1. Ez hol van?
2. E második képen te vagy? <#bdead>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Már kigugliztam Én is, azért köszi. Nekem is mindig van helyem azóta 😄 Visszaigényeltem egy másik accon, ha azon megérkezik gondf nélkül, akkor a sajátomon is megteszem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
Komolyan ott voltál? Én hétfõn bicikliztem oda az osztályommal. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tono34
Van magyar nyertes is 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

2011.12.07.
Jó kis akció volt, azóta se telt még be az összes garázshelyem. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Maala
grat Marchi. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na idõ elõtt hazaértem túrából mivel ma estétõl szar idõt mond :S
Azt hittem kibírom wot-ra emlékeztetõ dolgok nélkül de nem...
egy kis érdekesség:

vajon mi üthette át a frontját? ha átütés ez..... 😊
Errõl a Toyota reklám(olyan nincs, hogy egy Toyota elromlik) jut eszembe: Olyan nincs, hogy egy KV1S nem üt át.
Eagle16
Razor's Edge verseny nyertesei: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mighty
Ensken a dombos rész textúrája nekem bugos. A tankom a levegõben, a textúra meg 2-3 méterrel alattam van illetve vannak törés pontok, ahol a pálya alá látok... (emiatt csak a városi részben vigéckedek, ha ezt a pályát teszi be). Másnak is ilyen? Képet most nem tudok adni 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ja bocs, Te a másik pályára gondoltál 😊

https://wotinfo.hu

Pálya szélén? Mármint az 1-esen? Ott nem szed szét a campfest az út mellõl?

https://wotinfo.hu

Ha nincsen sok arty akkor menni kell a dombra, hogy be legyen foglalva, fõleg az északi oldalról. Ha sok arty van akkor meg a pálya szélén fel kell osonni a bázisukhoz (szigorúan szélen haladva!), majd onnan spottolni az artykat. Bár ez utóbbihoz nem árt 1-2 platoon társ, hogy legyen némi erõsítés.
De ha minden kötél szakad, akkor is be lehet állni olyan bokrokba ahonnan szemmel lehet tartani a felvonulási utakat, esetleg onnan lövöldözni, ha van hozzá elég jó camo skillünk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Srácok emlékszik valaki mikor volt a T-127-es mélygarázs építés? Arra gondoltam visszaigénylem, mert véletlenül eladtam.

Kigurul az At-2 elé minden majmok-majomsága a Kv-1S...és célzás nélkül pen és ugrik a ful hp...
Normális...persze szembõl az a szar instant átlõ és viszi az összes hp-t ha már sikerült ez a "bravúr",még jó hogy a tank nagyrésze páncélozottabb mint amit az a ganaj pennel,és több a hp-m mint az "átlagsebzése".
Panzeradler
De ha esetleg, az segít, felveszek majd 1-2 csatát és akkor és úgy megtudjátok nézni, hogy mit csinálok rosszul esetleg jól.
Panzeradler
Például, Malinovka(az a mód amikor 1 zászló van) és Erlenberg-n(amikor egymás bázisát kell elfoglalni), egyáltalán nem tudom, hogy merre kéne menjek.

Most t-34el haladok. Nagy átlagban, tier 6-7es csatákba rak vele.
Sajnos ennél konkrétabb példát nem tudok mondani, pont ez a gondom, hogy az alap medes dolgokkal nem igazán vagyok tisztában.

Van egy stug III-om is azzal nem szoktak ilyen, gondjaim lenni.
Tegnap este malinovkán toltam egy nagyon jó kört type-al. Jobbról indultunk, középmezõny közepe voltam (T9 csata). Beálltam jobbra középen a bokorba, nem vettek észre. Végig ott voltam, szinte folyamatosan világitottam (ha megmozdultak) a házak mellett campelõket. Szét is szedték õket a többiek. Persze volt egy fasz, aki végig pittyegett, hogy noob type go. Nem mentem, meg is nyertük a csatát, 4k spot dmg, 1k dmg (a végén amikor elfogyott a camp ellen, megindultam capelni), 60k credit (prém nélkül).

Az enemyt meg idegeltem azzal, hogy beirtam nekik ki hol van: biztos frusztráló, úgy hogy nem látod ki spotol.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Igazából ez tank/felállás/map függõ. Jó lenne ha mondanál egy konkrét példát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Panzeradler
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valahol leírás, hogy medekkel mik azok a fontos pontok amiket minél gyorsabban el kell érni és tartani(mint amit a HUNSos pattonos videóban tart.)

Esetleg, röviden leírná valaki, hogy mit is kellene csinálnom ha nincs ilyen pont a pályán.
Idáig általában kinéztem egy-két heavy,t akit követni szoktam és együtt menni(kivétel ha kempel)

Lassan megvan a t34-85 és nem szeretnék teljesen idiótának tûnni a harctéren.
köszönöm a válaszokat 😊többször is végigolvastam a FAQ-t, addig nem is mertem nekiállni...😄 Nagyon rá voltam állva a Heavy tankokra, de rájöttem hogy Med tankok jobban bejönnek, úgyhogy a T-62-es ágat húzom, és persze, azt a tankot fogom választani, ami alegjobban bejön...köszönöm a segítséget!😊
Hell Girl
Köszönöm ! 😊

lol gwtiger rám splashelt 1200-t 😄 Jó ez az indienpanzer amúgy, de rettentõen belefásultam, nagyon unalmas vele játszani, és még kell 30k...Legutóbb az m46-t untam így, mondjuk azzal nem igazán ment a játék.
Válaszoltak is, viszont még leríják hogy mennyibe kerülne és várnak visszajelzést, hogy beleegyezel-e (hogy creditet levonnak a tank árában)

Duralis barátom készítette magyar szinkron. Filmekbõl lett kivágva.

Si vis pacem, para bellum!

Yan
pár példa:

marchizor féle:
sablon

NHCL leírása:
hogyan

&#165; xfire: kistekila

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hell Girl
Üdv skacok.

Kellene 1 kis help. Angol tudók elõnyben. 😄
Olyan ,,sablon" szövegre lenne szükségem amivel vissza igényelhetem a bétás M4 tankomat. Van mindenem, csak írni kellene nekik és nem tudok angolul. Nagyon megköszönném ha írna nekem vki 1 szöveget hozzá.
Dankeeee

JeffDunham
Azt biztos hogy nem, mivel forgatta a jármûvet és emelgette a csövét fel-le. <#idiota> Ha az lett volna akkor nem is említeném meg. <#papakacsint>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Antimat
Ez melyik magyar szinkron mod Nagy Feró bácsival?

cyka blyat

Tono34
Lehet, hogy kapott egy DC-t idõközben..

Roger6
Nem az E-100 akasztott ki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
Siemkaaaaaaa! Kb 3 percen keresztül nézett kifele a pályáról, fogalma sem volt róla merre van az ellenség. <#taps> Számomra rejtély hogy azt a fraget honnan lopta. <#vigyor2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
Sztm az, hogy válaszban leírod, hogy van mindened ami kell és belegyezel a visszaállításba.

Talán visszajelzés. Türelem meg fogják csinálni 😊

Nálam kb 2-3 nap alatt futott le a dolog.

Nekem még nem válaszoltak sajnos...
A "little heads-up" az mit takar?
A konyha angolom is gyenge sry.

A lámpa mögött ammorack van és nem kell ahhoz E100!

Si vis pacem, para bellum!

Tono34
Ez volt az õ válaszuk:

Hello Tono34,
thank you for contacting the Wargaming Support for your request.

In order to restore your M4A2E4 we need 3 things from you.

1. This is a one time exception and we need your confirmation that you agree
2. 1 free slot in your garage
3. We need you to have 300.000 Credits

If you agree to these terms, please provide us with a little "heads-up" and we start to recreate the
tank.

Kind Regards,

T110E3-al Malinovkán kezdésnél a háztól szembõl blowup-ot lõttem IS7-re. Replay megvan, de a kurva kliens nem játssza le....

Küldtem nekik este mailt hogy van elég cash és szabad garázshely is most várom a válaszukat.

Roger6
Tanultam belõle. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az a baj IS4 is ilyen. Nem tudom a régi patchek óta javították e de volt olyan régen hogy ISU BL10 el végigment egy oldalon azt 2 lövésbõl csinált 2 ammoracket. Találkozott két IS4 el. Azoknak is 45 fokba torony alatt belõsz azt pukk.

Lehet. A lámpák mögött ammo rack van.

Volt olyan company csata, amiben a t10 t30-al 2-õt is sikerült rackelnem.😄
Csak oldalnézetest találtam.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Roger6
Na, pont ilyet kaptam. De aztán rájöttem, hogy nem kell idegeskedni. A többi meccsen jó voltam, ez a lényeg.