World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adatbányászat, kampányok megtervezése, statisztikák, a játék, játékmenet figyelése. Egyáltalán mire nem jó egy ilyen cucc, fõleg ha köztudottan rendelkeznek a hozzá szükséges háttérkapacitásokkal. Annyi lehetõség van benne, én pl. azon csodálkozom hogy te egyet sem látsz benne.
Fõleg, hogy az idõnként kiadott statjaik elég komoly háttérinformációt és infrastruktúrát sejtetnek és azok csak idõszakos elnagyolt kimutatások a nyilvánosság felé, szóval a kód ami azt készítette ugyanazt akár sokkal részletesebben is bármikor elõ tudja állítani.
Gondolod hogy egy olyan termék amivel dollármilliókat kaszálnak, majd mindenféle komolyabb adat nélkül vagdalkoznak majd vele, költik a pénzt a reklámokra stb. Ez nem így mûködik...

a recent effire gondoltam 😄
ha szopóágra van állítva az acc, akkor nyilván nem fogom tudni <#nevetes1>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

1.5-2 hónap alatti kerek 20 effi változásra építettél egy konteót?

Szerinted az igazi statlámákon kívül KI vesz észre ilyen változást? Ez teljesen érzékelhetetlen a tömegek számára, ergó semmiféle haszna nem lenne a WGnek se belõle.

Challenge accepted!

Holnap jelentkezni fog nálad a matyi...😄😄 megnézném, hogy húznád 2k-ra az effijét 1 hét alatt, egy emberöltõ nem lenne elég hozzá!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tök egyszerû megoldás: létrehozol egy teljesen új account-ot és azt adod oda neki.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

jó, felõlem akkor te is bebizonyíthatod neki, h faszság amit mond 😉

Ja, hülye az aki nem hisz egy bizonyíték nélküli és logikátlan elméletben. <#nevetes1>

<#hehe>

Höh...
Nagy dolog. Ha jól megy simán megvan nekem babuinnak is egy hétig a 2k.
Nade egy hét alatt 2k fõlé húzni az valami.
Mongyuk akinek nevét nem mongyuk ki azét.
Látom farolsz csikánó. Nem vagy te olyan kemény. 😄

Solten
Ne adjatok neki oda, az osszes kreditet/goldot elkoltene gold ammora 😄

Saor Alba

Ha ismernélek esküszöm oda is adnám az accom, hogy menjél vele egy hónapig, de hát nem ismerlek...

TomDantes: Jajj sötétség fejedelme. Igen baomságot írtam valójában 3 rozsdás csavar meg egy 20 éves commodore64 szolgálja ki a eu-t meg a többi régiót.

Küldöm prviben az acc adataimat, légyszi a francia TD vonalat húzd meg a kinai T8 heavy kéne még... 😄

Ne menõzz már vazee!<#vigyor1><#nevetes1>
Én meg vállalom hogy akárki ideadja az accját egy hét alatt prémmel vagy prém nélkül tök mindegy lerontom mint állat! Na?? Valaki???<#idiota><#mf1>
Architekturálisan nem nehéz kivitelezni ilyesmit, lényegében csak egyetlen koefficiens lenne az egész, ami valóban röhejesen kevés számítási kapacitást igényel.

DE: a sebzésen bemutatott +5, +10% bónusszal magyarázni azt hogy szakesz/diegho/marchizor nemtudoménmekkora effivel rendelkezik.. ahhoz ez a kis hátszél NAGYON Kevés.

De komolyan. Konkrétan 5-10%al lehetnének csak jobbak, az nagyjából 100-200 eff. Ennyi a különbség?

Az elméleted szerint erre mi okuk van??? Miért tennének ilyet?
/az 1 hét alatt nézett effijét/ 😉

jahm, akárki odaadja az accját, vállalom, hogy 1 hétig játszok rajta és 2k fölé húzom az effijét 😉)

Valahol olvastam meg valaki mondta....<#taps> Valahol olvastam meg valaki mondta,hogy a WG--ét a földönkívüliek irányítják.

Valahol olvastam + a fõnököm is mondta, hogy a WG-nek hatalmas szerverparkjaik vannak. Elvégre minden hónapban legalább 7 számjegyû összeget kaszálnak, dollárban persze, szóval a pénz egyáltalán nem gond náluk. Bigworldet is megvásárolták már szóval...
Meg az ilyen típusú jobok, fõleg ekkora mennyiségû user esetén nem real time futnak. Fontosságtól függõen akár nap, vagy napok is eltelhetnek mire valakinél frissülhet valami efféle érték. De ez már tényleg csak jóslás és fikció.
Meg jól megválogatott selectek esetén, néhány tízezer usert felkapva, adott jobok elszüttyöghetnek a háttérben külön erre a célra replikált adatbázisokon anélkül hogy a játékszerverek megéreznék ezt. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen.

Ami meg ellentmond neked az a statisztika generátoraik. Azok folyamatosan mennek (persze nem on the fly statok ezek sem), értékelik ki a csatákat, majd a visszajelzések alapján a fejlesztõk a háttérben módosítják vagy nem a tankok konfig változóit amik majd egy esetleges szerverrestart esetén lépnek mûködésbe...

eott
Persze, hogy meg lehet. Ezt írtam én is. Csak az alap hsz-ben a real time volt az, ami miatt írtam. Akár naponta megcsinálhatod sokkal kevesebb erõforrásból. Csak akkor ki kell találni új elméletet, ami erre épül. <#vigyor>
Jó de a type59 nem kapható, az perma. bónuszt ad ha van a garázsban, god mode on...
Na akkor a te elméleted alapján mit olvasol ki az alábbi grafikonokról?

Sem architect, sem programozó nem vagyok, de szerintem "simán" meg lehetne csinálni. Nem kell hogy minden játékos folyamatosan up to date legyen, elég lenne 1-2 hetente lefuttatni egy ilyen job-ot, aminek az eredményét egyetlen mezõben el lehet tárolni a felhasználó neve mellett, aztán ezzel módosítani a random generátor által dobott értékeket. (Mindazonáltal nem hiszek ebben, csak lehetségesnek tartom)
közepes pre-order + egy type59.
ennyit költöttem eddig a játékra fõnök
kis híján leestem a székrõl a kommentedet olvasván <#nevetes1>

eott
Nem. Egyáltalán nem lenne nehéz. Csak annyira durván sokba kerülne, hogy értelmetlen megvalósítani. Több ezer párhuzamosan futó job-ról írsz, adatbázis szerverekrõl, irgalmatlan disk/memória/cpu kapacitás kellene ahhoz, hogy ez a leírtak szerint, real time fusson. A biztosítónál ahol dolgozom, több ezer job fut gyakorlatilag direkt ilyen terhelésre kialakított nagygépes környezetben, de egy ilyen IBM cucc 100 millióba kerül dollárban. És nem lenne képes arra amiket felvázoltál. Ti. minden user egy adatbázis adott táblája, folyamatosan változó adatokkal, amiket ugye folyamatosan ír/olvas, és ezzel még csak elõállítja az adatokat. Ezekre az adatbázisokra küldenél rá olyan jobokat, amik ezekbõl folyamatosan lekérdeznek és valahova kiírják az adatokat. Ezeket az adatokat feltétlek szerint - további jobok ezrei - megint csak leválogatják, majd az azóta is változott korábbi adatbázisokat update-elik, amely updatek alapján megint csak jobok ezrei leválogatják, hogy melyik "alap" táblába kerüljön az adott rekord (user) és abbõl az MM megint csak leválogat (ír/olvas), hogy legyen egy újabb 15vs15*X party. Gondolj bele. Iszonyat számítási és disk kapacitást vizionáltál. Horror lenne eleve a háttér géppark csak ehhez. Fosért húgyért ott a randomgenerátoros rendszer, simán elintézi ilyenre amilyen.
Wow, na õ a lánckeréken guruló bizonyítéka az elméletemnek.
Ráadásul a 10-es tankjainak mennyiségét elnézve pedig gondolom mindegyikkel az op szakaszában játszott sokat... na errõl van szó. Ez van ha némi skill találkozik az értelmetlen költekezéssel.

Ne kacagj, mert neked is pénzbõl van az effid 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Meglepõdtem, hogy ez a kör tank ász-t ért (noskill, 83%-os legénység).
[/url][/img]
Tényleg, Benjamin_breeg, õt el is felejtettem, neki a francia td-jét meg akartam nézni csak munka közben nem tudtam....

De ember, én pont írtam egy lila játékost aki csak minimálisat költ.
De innen a fórumról említhetném Eagle18-at aki szintén lila, vagy Foxbat88-at aki éppen hogy nem érte még el a lila státuszt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha valaki megnézné mit bénáztam:

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Nekem meg kúszik felfelé...igaz csak egy kicsit, de javult. Pedig nagyon régóta nincs prém. acconm. Akkor ez most hogy a bánatos pék faszába van? Prém. acc-om sincs, és a játék se szívat meg? Ez nem lehetséges!

Ha már nem sikerült továbbra sem csóró lila játékost találni, akkor elárulom a saját példámat. Az eff.ratingem 1600 körül mozgott régebben, majd volt egy akció, hogy 7000 ft-ért lehetett venni egy type59-et meg 1000 goldot egyben, vettem egyet, amit azóta is bánok, nem is játszottam vele sok kört. Ezt követõen nagy átlagban jól jöttek ki a dolgok, kritikus helyzetben ritkábban szívatott meg a játék mint korábban, emiatt tovább maradtam életben és több kárt is tudtam okozni az adott körökben, és csodák csodája az azt követõ 1-1.5 hónapban szépen felkúszott a ratingem 1720 felé. Tankjaim ugyanazok voltak mint korábban, most meg szépen lassan kúszik lefelé ez a mutató, szerintem már 1700 kereken, de mindegy. Elvégre az elmúlt idõk eseményei is csupán konteo.

Hát...<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csalódnék egy jó nagyot az emberiségben ha bárki bevenné😄
Már hogyne lenne ott van alattad/feletted (kinek, hogy van beállítva a fórum) júzer aki errõl szentül meg van gyõzõdve.

Na megyek is jól pofábaszni egy péklapáttal Serb-et mert még ezt a szart se bírták rendesen megcsinálni. 😄
A mai nap, pedig ketyeg a "fizetett" prémium.

Ugye ez csak valami vicc vagy szarkazmus? 😄 Ugye nincs aki ezt elhiszi? Ugye? <#shakehead>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szóval ez a predöntõ bizonyítékod lila játékosok krémje. wow, bocs hogy nem vagyok most hanyatt esve a döbbenettõl.... Béna sokmindenki lehet, ilyen afk tankosokból meg rengeteg van, már ha emberek és nem botok irányítják ezeket az accokat.

Sziasztok!

Azt hiszem életem köre KV-4-el!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ez Serb szupertitkos anti-random generátora😄
Angol fordítás:
the options on this tool are as followings
On the Left Side from Top to Bottom
- put the player to a noob team
- put the player to the bottom of the team
- make the player play against pros
- make the player get ghost shell occurences
- no penetrations
- reduce XP income
- reduce credit income
- make the player stuck
- when playing arty, put the player on city maps
- Malinovka forever
And on the right side:
- damage dealt (reduced by 2, 3, 4....)
- chance of fire (50 percent plus...)
- chance of player module getting critted (the ticker under it means "crit your gun module first")
- chance of player's crewmember dying (the ticker under it means "kill the gunner first")
The Bottom Most box says
"Remove player from this list automatically when he pays for premium account"

Tehát ha prémed van mentesülsz ezektõl automatice😄
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=225961

Ez mi a tehéntõgy?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az írásaimat figyelembe véve biztosan átsiklottam felette, szóval mi az a 2 név?

Meg még egy jó párat elõ lehetne hozni ha nem lenne neki elég.

Lehet átsiklottál felette, de volt itt 2 név, akikre nem teljesül az általad felállított teória.
Ezek közül egyiket sem én mondom, bár ha már te is ezt írod magadról, akkor biztos igazad lehet, hiszen valószínûsíthetõ hogy jól megismerted már magadat azalatt a pár évtized alatt amit a földön eltöltöttél.

Azt soha nem találják meg,mert szerver oldali,és a szervert meg maga Serb állítgatja vodkagõzös fejjel! Méghozzá ennek a primitívnek látszó de rendkívül fejlett programnak a segítségével!<#eplus2>

Jeeeeeeeee. Tipikus összeesküvés elmélet hívõ vagy. Igen, bizonyítékot kérek: tehát elvakult vagyok, strucc, vak, blablabla...azt is mondhatnád a WG-bérence vagyok, az még fokozná a dolgot. <#mf1>

Csak NF.