banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Nem nagyon szoktam rinyálni, legalábbis nem szokásom. De ekkora büdös gyökérrel már rég találkoztam. Engem nem érdekel, ha baszogatnak - de ne másnaposan.

Himmelsdorf, T34 -> irány a Terence Hill, frankó az ágyúsüllyedésem. Pötyögtettem nyugiban a 400-as sebzéseket, amikor is szembe találtam magam egy másik T34-el. Kupolát kétszer beadta, már gold noob-ozott. Hátulról kilőtték, persze akkor meg ugye mi voltunk a bug-userek (nem tudtam, hogy bugnak számít, ha kilőnek valakit hátulról).

Meccsen végig írogatott, én is emlegettem az anyját, ahogy illik. Meccs után persze rám írt hogy mekkora szar noob vagyok, ő milliószor jobb, szar-szemét-szar-szerencsés-szar vagyok, bla-bla-bla.

Felbasztam magam. De durván.
    Táblázat - összehasonlító táblázat az úriemberrel patkánnyal.
    --> Személyes eredmény
    --> Csapat pont
    --> Részletes jelentés

Részletes jelentés: Automatikus lőszer újratöltés = 15.900 kredó (1.060 egy darab skuló, 15 lövésem volt, 15 x 1.060 = 15.900 - tehát pontosan NULLA aranyat használtam el)

A fasznak engedik ki ezeket hétvégére az intézetből...