A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #263485 Viccesek ezek az orosz td-k. Régebben amikor húztam a francia td ágat a növekvő wn6-om leesett 1870-ről 1830-ra. Most elkezdtem az orosz td ágat is , stock szarok, erre az 1860 nemhogy csökkene, de még növekedett is. Szóval valóban a erősek a franciák, különösen a foch 155, az oroszokkal meg nincs semmi baj sem, á dehogy... köcsög oroszok. Ha rajtam múlna az e3 meg az obj.268 összes statja is kb úgy el lenne felezve mint a huzat.
A fizika meg úgy lenne poén ha a nagy sebességgel beforduló járművek lerepülnének a francba az útról. Aztán ha valamelyik med vagy light úgy gondolja, hogy jó ötlet 70km/h-val 3 méter átmérőjű körben forogni akkor max csak annyit érne el, hogy rosszabb esetben oldalra vagy fejreáll, jobb esetben meg csinálna pár pörgést és veszítene pár száz, ezer hp-t meg a fele legénységet.... :D