World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen a ruszki ágyúk is dobnak minimumot, szimplán csak pszichológiai hogy te csak a nagyod látod amikor rád lõ. Amikor meg benne ülsz, akkor meg csak a kicsit (ezért látok én állandóan pl 6xx-7xx-eket amikor a zojjectel csapatom 😄

Nem vagy ezzel egyedul. Ezert akarok is6-ot.
Hehe, ez most nagyon ott van... ahogy erõszakolják a háttérben az artikat ezek meg nem vesznek észre semmit mert sakkban tartja õket egyetlen piros.... zseniális 😄

Maala
Heh, akkor kezdem nem-annyira-szégyellni a lóri 1800as átlagsebzését...

Pedig az ember azt gondolná, hogy egy T10 revolvertárassal nagyobb átlagsebzést lehet összehozni. :o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Modajánló -> audio zenemod
Propaganda és korabeli zenék.
Angol,amcsi néhány német. Csata és garázs egyaránt.

Big pack propaganda

Szóval aki szovjet indulókat akar, az a Red choir modot keresse, de akinek fõleg a szövetséges dolgok jönnek be, próbálja ki. 400 mega körüli anyag 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Combat

Allies
All You Fascists are Bound to Lose -Wingy Manone
Any Bonds Today - Barry Wood
Atom and Evil - The Golden Gate Jubilee Quartet
Battle of Britain (There'll always be an England & Anthem)
Blitzkrieg Baby (You Can't Bomb Me)- Una Mae Carlisle
Boogie Woogie Bugle Boy Of Company -The Andrews Sisters

Deep in the heart of Texas - Johnny Mercer
Der fuehrers face - Spike jones
Dig You Later- Perry Como
GI Jive
God Bless America - Kate Smith
Good Queen Bess -GI JIVE
HITLER'S LETTER TO MUSSOLINI - CARSON ROBISON
He's 1A In The Army and A1 In My Heart - Martha Tilton
Here Comes the Navy - The Andrews Sisters
I'll Be Home For Christmas by Bing Crosby
I'm Coming Home - johnny Horton
I'm No Communist - Carson Robison

I Don't Want To Set The World On Fire-The Ink Spots
It's Been A Long, Long Time - Harry James and Helen Forrest,
Lili Marleen (1939 Version)
MUSSOLINI''S LETTER TO HITLER - CARSON ROBISON
Maybe - The Ink Spots
Miss Pavlichenko - Woody Guthrie
No No Joe - Hawk Williams
Remember Pearl Harbor -Carson Robison
Run Rabbit Run - Flanagan & Allen
SINK THE BISMARCK - Johnny Horton
Shoo Shoo Baby - The Andrews Sisters
Stalin Wasn't Stallin' WWII 1943- The Golden Gate Jubilee Quartet

Stop That War, Them Cats is Killing Themselves - Wingy Manone
Thats What I Like About The West - Phil Harris
The Caisson Song (Original US Army Song)
The Song of the Army Air Corps -Bing Crosby
Very Little Nazi - Tommy Handley
WWI - Over There
We'll Meet Again - Vera Lynn
We're Gonna Have To Slap The Dirty Little Jap- Carson Robison
We`re Gonna Hang Out Our Washing On The Siegfried Line - two leslies
When The Lights Go On Again. - Vera Lynn
When the atom bomb fell- Karl & Harty
White cliff of dover- Vera lynn
White cross on Okinawa - Bob Wills
You're a sap, Mr. Jap - Murphy Sisters (Carl Hoff)

Axis

*Charlie And His Orchestra
Bei Mir Bist Du Schön
Big Bad Wolf
ByeByeBlackbird
Daisy
FDR Jones
Hold Tight
I'll Never Say 'Never Again' Again
I'm Sending You The Siegried Line
I've got pocketful dreams

I Can't Give You Anything But Love
I Double Dare You
Im Sending You Th eSiegried Line
Japanese Sandman
Tea For Two
Thanks For The Memory
The Kings Horses
The Man With TheBig Cigar
United Air Man
Who'll Buy My Bublitchky
You're Driving me Crazy German

Lobby

Allies

America (My Country Tis Of Thee)
Anthem
Blood on the Risers
Bridge on the River Kwai
Caissons go rolling along
It`s A Long Way To Tipperary- Royal Navy

National Anthem of USSR
Salute To Our Fighting Forces
Yankee Doodle

America I Love You
The Yanks Are at It Again
Back Again FDR
We Want Willkie
The Army Goes Rolling Along

Axis

Alte Kameraden Marsch
Anthem of Vichy France (Marechal Nous Voila)
Battle Hymn of the Republic
Das Panzerlied ( Original )

Erika
Fallschirmjager lied (German paratrooper song)
La Marseillaise (French national anthem)
Marchas militares alemanas- Kaiser Wilhelm Siegesmarsch
Markische Heide
Marschiert in Feindesland
Panzers
Polyushka Polye
Preuayens Gloria (prussia glory march)
Rosemarie

VIKTORIA
Schwarzbraun ist die Haselnuss
WESTERWALD
a Lore Lore Lore a Lore Lied
Panzer rollen in Afrika
Volk ans Gewehr

News

Analysis Of Attack On Pearl Harbor And Manill
Battle Of Britain
Congress Declares War On Germany
Death Of FDR
FDR Pronounces First Crack In The Axis Has Come
Germany Calling
Germany Invasion Ukoran French Surrender
Germany Surrender
Hindenberg Crash

Invasion Of Denmark And Norway
Invasion Of Denmark Norway.
Paul Winterton on Stalingrad
Russian Win
Sinking Of Bismark
Surrender Of Japan
Washington Reaction To Pearl Harbor Attack
Winston Churchill Fight On The Beaches
MkTw3_PmKtc

Stories

JapanesePrisoners - SoldiersOfThePress
PrisonerOfWar - SoldiersOfThePress

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Meg lehet nyerni. Ott vannak a különbözõ exp versenyek, WG mini tournamentek stb. Meg lehet nyerni.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

pointer4
Elég zsenge a felhozatal 😛 Ráadásul két olyan tankkal, ami ha tetszik is a videó, be se lehet szerezni 😛

fcm se jó, mert akkor te fogsz játszani 😊
legyen SP 😛
2203-ra adta nekem.
Nekem a napokban 1468Xp-re(prém nélkül) megadta az Indien.
Mi kell a tank ászhoz ? ha ez se elég

Másba is mindig 400 felettieket csapnak ezek a majombiztos orosz 122-es lövegek,vagy csak velem cseszik ki a belorusz random mert újra német vackokkal merészelek játszani?
Mert röhej ha meglátok egy majom Kv-1S tõl Is-3/8-ig terjedõ szart akkor amint rámáll a csöve az -400-440 ésatöbbi a számomra,miért nem ad ezeknek a nyomorultaknak -25%-os roll-t,én meg lövöm vidáman a 180-at a 240-es ágyúval...ha a pálya másik végében vagyok és 1 pixel látszik ki akkor is betalál azzal a vacakkal,célozni nem is céloznak csak ugranak ki és lõnek,rámfordítja a tornyát és már jön is a -400akarmennyi...
Szia! Ez rendszeres esemény lesz, vagy csak 1 szeres megrendezésû? Mert ha egyszeri, akkor lehet szerencsésebb lenne a tier8, mivel sokmindenkinek van tier8a század és ESL miatt.

Persze ki vagyok én, hogy megmondom mi legyen...Szóval ez szimplán csak szvsz.

Persze ha rendszeres megrendezeésû lenne, mondjuk havonta 1, vagy ilyesmi, akkor érdemes lenne felszerelni egy Tier7-es tankot.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A sebességre meg azt hitted csak lapos a kerék mi ? <#mf1><#mf1><#mf1><#szeret><#taps><#taps>
voivod32
Öregem, most lövettem szarrá magam, pusztán azért, mert medezni akartam egy T32-vel. Ez így röhejesen hangzik, pedig egyszerû a magyarázat: Ez a rohadt T32 annyira hasonlít az M26 Pershingre, hogy a garászban összetévesztettem õket és csak akkor vettem észre, amikor kiírta, hogy "xy megsemmisítette voivod32 !

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Biztos pacifista. Vagy nfs-ezni szeretne, csak eltévedt,
épp az h azzal kevesebbet....

Nahát a black prince az is egy külön fejezet,meg a caernarvon vagy hogy a picsba hívják,SP-vel kifejezetten ki-ki meccset vívok amikor f2f kerülök velük,jó a caern hamarabb kinyír ha eltalálja a tetejét!
Legyen ugy engem mar ugysem erint. Sok sokert az uj tulajdonosoknak akik most vasaroljak meg. Nepszeruek lesznnek a palyan....😊
Arty elvbõl nincs<#idiota> Amúgy meg TDvel is lövöldözgetném a nullás peneket meg a lehetetlen lepattanókat. Az arty is megtalállna<#mf1> Tigrissel csinálltam 1950 sebzést kb a legtöbbet a csapatban a francia t5-ös artik szétszedtek aztán maradt egy hülye T 29 aki mozgás közben lõtte az AT 7-et. Másik kör. Steppes assault, zászlófelé sokan mentek, mentem balra. Természetesen azok meghalltak, artynk beszól hogy az összes tigrisünk nobb, meg camper (szikla mögött csiki csuki, de hülye fasz vagyok mert nem rohanok ki mr paper tankkal😄 Na persze a legtöbbet közel 2000-et megint én sebeztem, az arty meg a béka segge alatt volt. (és még olyan storyk amikbe inkább szenvedtem). Am kérdés: Ha egy Black Prince-nek kb 157 mm-es páncélja van ami totál nem döntött akkor miért nem viszi az L/71? 8tudom hasát érdemesebb de akkor is...)
Én ha most kellene vennem prémium tankot a T34-et választanám. Igaz, hogy csak ilyenem van, nincs más prémem, de szerintem az ágyúja miatt ez a legjobb választás ha a creditgyûjtés a cél. Nem élvezem vele igazán a játékot, bár ez is relatív, mert ha hosszasan csak egy tankkal mész egyre jobban fogsz játszani vele. De a lényeg, hogy jól hozza pénzt, én örülök, hogy anno ráfeküdtem és kihúztam még idõben.
Talán még az IS-6 jöhetne szóba, jó játékos kezében biztos azzal is jól lehet farmolni, de ott tényleg nagyon játszani kell a gyenge pontokra mindig azzal a löveggel.

HÛÛÛ,az nem megy mostanában :S Meló után kamikaze megy csak 😊Tegnap elõtt egy T62a ból zúztam le 890-et rammolva himmelsen,köbö 65-el baszódtam bele a domb alján 😄 😄 nekem is lement 440 😊
Maala
Meg kell már vennem azt a Batet, ha ennyivel jobban lehet vele sebzést osztani...

@nemtudommivan: Én nem vettem észre, hogy bármi szétpisálná... Jó szélesek a lánctalpai, lehet velük védekezni rendesen. Amit meg mondasz, hogy T9-T10-be dobja... Ott már minden mindent átüt, szóval értelmetlen papírtestû tankról beszélni.
Lassúság... 30al simán megy, max a gyorsulása nem olyan jó, mint 1-2 másik T8as heavynek. RoF-ja legrosszabb, cserébe penje a legjobb. Valamit valamiért. Hulldown, és kész. Arty meg le van tojva. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valaki egyszer már jött azzal, hogy én rengeteg free xp-t váltok át aranyért és már vagy 1000 eurót költöttem erre a játékra. Azt hittem erre célzol. (1200 aranyat váltottam eddig free-re és talán 200 eurót költöttem, de inkább 150-160-at, ezt pedig sokan nem hiszik el)
Menj artyval 😊Vagy td-vel T9 alatt<#mf1>
Maala
Azt próbálta elmondani, hogy az elmúlt 10 napban szerzett XP-k 99%-ánál kell jobbat menned... De ha más spotol neked, akkor dupla annyi sebzés kell a jó XP-hez. 😊

Ma ha megzavarodom akkor se bírom a németeket gyõzelemre vinni... najó Tigert sikerült de 52% winrate helyett már csak 50 %....
Nem, csak az mutatja a térképen ha rombolnak valami, kerítés, fa stb.. de azt jelzi a minimapon.. pl átmész egy kocsin azt is látják egybõl hogy ott van valami...

jaja,nem vagyok az a bokor harcos tipus,de ezzel a tankkal nem is megyek a frontvonalra,(csak randomban megyek)inkább várok egy kis csete patét és ha lehet oldalba kerülöm,vagy szembõl megvárom míg ellövi magát az ellen a társamra ,aztán kitárazok 😊 ,de az arty azok szarrá lõnek általában.
nem damagetõl függ 😛 ha pl hátulról snipeolgatva osztod ki a nagy sebzést, lófasz xp-t nem fogsz kapni.
ha a fronton harcolsz és úgy, mellé még becsúszik 6+ kill is, esetleg kis spot damage, na akkor kapod meg az ace tankert ))

Úgyse kapsz semmit se 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem tudjátok igy köbö mennyi az 50B-vel a master tanker vagy mi fene?mert 50-120-al kellett hozáá 7600 körüli dmg meg 2350 XP,remélem nem sokkal több(ha a mater tanker nem az amire gondolok,hát sorry)
inkább a rohadt contest eredményét írnák már ki, várom az aranyam

De ha megnézed negyon rövid idõ alatt ment 5k csatát szó szerint suicide scout...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szerintem ez a legsemmitmondób kijelentés a wot forumokon.
"Tudni kell vele jatszani"
A t34-el addig lehet jatszani míg eszre nem veszik hogy ott vagy. A lassusaga es a papir teste miatt szinte barmi szétpisálja.
Ami a legjobban alátesz az a folyamatos t 9-10. Foleg a td-k.
Ezt ne vedd szemelyes tamadasnak de felmegy a vernyomasom ha eszembe jut.
kivéve TD-k persze, azokkal is a 2500.

Éppen ellenkezõleg sokat tanultam a videóidból.
Azt meg hogy mitõl mit vársz rád tartozik kizárólag.
Mint ahogy az is hogy mennyibe van eddig neked ez a game.....
Látom kicsit érzékeny vagy.......

autoloaderes t10ekkel sztem is olyan 2500 körül lehet a "jó" határa (kivéve batchat)
többi T10 2000-2200 fölött sztem már teljesen korrekt

Ámbár sok mindent nem tudok még levonni,mert most vettem meg ezt a fenevadat!VAn vele vagy 35-40 csatám,asszem,meg 2100-2200 sebzés,de ugye a kevés szám miatt ez nem hitelt érdemlõ,mert ha megindulok mint Zrínyi akkor 800 körüli dmg-vel elszállok,és már leredukálódik!Sokáig nem akartam megvenni mondom ugyan olyan gun meg sötöbö,kicsit mozgékonyabb,de a fenéket százszor sõt,,,jobb mint az 50-120,azzal mentem vagy 1100 csatát,de ahhoz képest egy teljesen más járgány!Azért kérdeztelek mert írta itt egy fórum lakó,hogy dicsérted annó!
Valaki help me pls!

XVM ben mit kell átállítanom, ha a csata elõtti kezdõ képernyõn nem a wn6 értéket szeretném látni, hanem az EFF et?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

2500 felett már jónak mondható, 3k felett pedig már szuper szerintem.
Inkább csak körbe körbe autókázni a pályákon, azért van neki csomó gyors tankja, sebzése meg 0... 5k csatával ne nevezzünk már valakit kezdõnek.

Mint egy francia "haverom" a kis amx13-ban. Nem értettem mért nem erõszakolt meg az 50 hp hummelemben, inkább elmenekült sand riveren full hp-n, mikor meglátott.

Mennyire inkompetensnek kell ahhoz lenni, hogy 675 csata alatt egyetlen killt se szedjen össze a masszív op t71-el valaki? Biztos valami kissrác lehet.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Vagy mert tudja, hogy hülye hozzá és nem lenne egy picivel sem jobb a ráköltéstõl, viszont akit én linkeltem õ meg van gyõzõdve róla, hogy jó játékos, ezért szorgalmasan beletolt vagy ezer eurót.

Mondjuk a szavaid alapján azt hiszed, hogy én pl sokat költöttem a játékra és ezért jó a statom és persze társadalmi megbecsülést várok emiatt, ami elég viccesen hangzik. Idén konkrétan 7500ft-om van a játékban és májusnál tartunk, a társadalmat meg magasról ugyebár.
Diégó,szerinted mennyi a normál átlag dmg,egy 50B-vel,ha kérhetlek ne te légy a kiindulási pont!Mert ez a "jaktor" mod ír tól-ig számokat ami ,1600 köbö- 3300 ,tehát a low 1600 körüli a best meg 3400 körül van!Hitelesnek lehet ezt venni ?
Talán mert ez csak egy játék a számára és nem ettõl várja a társadalmi megbecsülést.........

Ez legalább nem költ a játékra.
Szereti a scoutokat és kezdõ?
Vagy mit kell nézni?

Én 1-2 hete találtam ezt a srácot nálam õ az év játékosa.