banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Lentebb írtam saját élményemet typal ( lehet te voltál )

2-3 percet "késett" --> mögém állt be, nem tudott odébb menni ( végül is médium tank td mögé kell hogy menjen tényleg ) ---> meg haltam én is, meg később ő is. és ne legyek rá mérges mert még a garázsba baszta az annyát nem akkor ment le inni

Hát hogy te kikkel találkozol, nagy ívbe leszarom, de meg lehet kérdezni itt az sg-seket hogy kb. mennyi afkos jut nekik 1 napra.

Garantálom hogy ~20 csatából 2x minimum találkoznak, és ez szar, nagyon is. Van amelyik csata végéig áll 1 helybe, van aki 3-4 perc múlva jön rá hogy hopp battle.

Védjed őket, leszarom, de ha ugatsz azért hogy 3. 4. percbe még azt látod hogy a 3. vagy a 5. tankotok a bázison bassza a rezet, nem pedig jött volna veletek elfoglalni 1 fontos pozíciót nyakon baszlak.