World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Ami meg a csalást illeti, emlékszem mikor az elsõ tier2-es körömben találkoztam egy T18-al és minden lövésem pattant róla, pedig nem volt nagyon messze. Nem sokkal késõbb én is mentem T18-al és valaki egy lövésbõl kikapott. Aztán valamelyik nap elõrerohantam dombozni és belefutottam egy scout-ba. Teljesen kitárazott rám, hallottam ahogy kopog a 20 milis a homlokpáncélon. Tárazás közben végre sikerült kilõnöm. Akkor jutott idõm a tankomra nézni, annyira meglepõdtem hogy semmit nem sebzett rajtam, pedig tényleg kitárazott, az kb 10-15 találat.
Victory!
Map: Mines
Date: 03 May 2013 01:39:00
Vehicle: Hetzer
Exp: 3,354 (x2) + Credits: 38,353
Achievements: : Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Saor Alba
Bár szerintem ezt direkt csinálják, mivel nekem személy szerint mostanság nem megy jól a WoT. Viszont nagyon érdekelne ez a pálya, de háromszor(!) tett be 400(!) csatából. Úgyhiszem ez valami gombtekergetés, vagy nemtom mi. De nagyon kapják be a narancssárgám, játszani akarok azon a map-en.
- in 8.6, heavily armored tanks in general will be changed (SS: as in buffed)
- in 8.6, "there will be changes in armor mechanics"
- 7 vs 7 battles will be implemented (SS: 7/42)
Mind1 azt az acc-ot akár törölhetik is.
Igazából egyiknek sincs sok értelme, de ezek a virtuális írásbeli csaták...
Mindig is szerettem olvasni õket, de hogy most én voltam a sajt az egérketrecben, spirituálisan is felemelõ élmény volt...
Megyek is beleülni a legnagyobb artimba és hol az arti noobozást, hol a kiraly volt az artinkat olvasni...
fõleg a noobozást... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Vazze múködik.
De a tracer-en meg a majrélámpán kívül értelmét nem sokat látom szvsz az meg egy más kérdés, hogy ocsmány tõle az egész.
Jó lenne ha összekapnák a wg-s fiúk magukat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tekerj 1 perchez ...
ne a bevándorlóktól tanuld az angolt. 😊
"Spotting Range is the maximum distance at which you will detect/spot an enemy tank if you have line of sight."
Felfedezheted/jelölheted
A jó játékhoz nem kell mod, bár arra jó hogy egyes lassú emberkéket olyan sok információval halmoz el, hogy szabad szemmel látható idõ nekik ezt megemészteni és azalatt az idõ alatt is könyebb õket kilõni amíg nem teljes a figyelme a harctérre... 😊
Az utolsó bekezdés meg kb. teljes hülyeség. Ezt mod nélkül is lehet látni. Az ellenséges tankokat a minimapon is lehet látni, egy kis pályaismerettel meg meg lehet ítélni hogy ki hová tud lõni.
de legalább a névválasztásnál jól döntöttél.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Spotting_Mechanics
De azért kiemelem neked: SPOTTING mechanics
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nyilván teljesen lényegtelen információ hogy ki merre néz éppen elvégre annyira igazságtalan meglõni valakit szembõl amikor az éppen egy másik irányba néz vagy éppen ellõtte magát és 10 másodpercig szabad préda. Teljesen értelemszerû, hogy ha kimész valaki elé azt csak azért teszed mert éppen meg akarod csodálni az ágyúcsövét aztán lövés nélkül visszahúzódsz, mert te csak körül akartál nézni. Elvégre ez nem egy lövöldözõs játék. 4000 csata alatt ahogy elézem ezt az egyet legalább megtanultad. grat hozzá 😉
Jah és ha nem látsz rá akkor az az ellenfél már egy másik dimenzióban van mi? Nem számít hogy ha látnád, hogy védtelenné válik a példaként fentebb említett okok miatt, akkor esetleg bevállalhatsz egy kisebb utat azért hogy jól belelõhess megzavarhasd stb, aztán ha ügyes vagy sértetlenül még vissza is navigálhatsz a helyedre, ha nem tudod megtartani az új pozíciód. Nyilván ha nem látod át a csatamezõt akkor egy ilyen manõver, akkor ez gyakorlatilag lutri...
Párat én is használok a listáról, de nekem például a weakspot skin már nem fér bele, nem is használom.
De ezt nyilván mindenki maga dönti el.
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
tudok angolul, 6 éve angliában élek, játszok angol wotosokkal és még egyikük sem mondta, hogy az ellenség felderítése spot lett volna...
(persze lehet a Magyar nyelvben a spot mást jelent)
Amúgy sajnálom ha valaki a kedve ellenére lett volna kénytelen végigolvasni a "mi a spot" saga-t...
részemrõl abbahagyom, mert már kezd idegesíteni.. 😊
spot = felderíteni valamit
Akárhogy is magyarázod, már béta óta ezt a terminológiát használja a wot-os közösség.
A spotolás mechanimusáról pedig ITT van egy írás.
Elõbb olvasd el, aztán gyere vissza vitatkozni.
Nem tudom, hogy Ti milyen szótárt használtok, de a felderítésre használt szó a "scout", és nem a "spot", én sem a felderítés, sem a scout szót nem használtam.
Amit írtam az a spot, ami az angolban csak helymegjelölést takar, felderítést semmiképpen.
Az elején azt mondtam, hogy zoom móddal tudok olyan tankokat is spot-olni, amit zoom mód nélkül nem.
Azaz, a már felderített, mindenki minimapján látható tankot nem tudom spot-olni, mert zoom mód nélkül nem megy, de én látom, hogy remek lenne egy kis arti segítség mert az artinak pont jó szögben áll.
Vissza már nem olvasok, lehet, hogy valahol tényleg rosszul fogalmaztam, de a lényege a felvetésemnek az volt, hogy a zoom mód is elõnyhöz juttatja a használóját...
Mondjuk még vagy 5-öt felsoroltam, remélem azok rendben vannak mert a kötözködéstõl még sörözni is elfelejtettem...
béke
Jah meg ha kint állsz a fedezék szélén akkor máris jönnek a laser guided missile launcherek és kisplashelnek a francba, míg zoom módban ez a rizikó sincs meg. ennyi😉
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu