World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nem azért, de az alap kameranézettel is be lehetett nézni a sarkok mögé. Tudod a kamerát el is lehet forgatni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tévedés, a spottolást a tankok felderítésére szokás használni, akkor itt nálad van az alapvetõ fogalomzavar.

FosTalicskaa: az lehet, csak épp nem errõl volt szó.
Trentaro
Persze, mert spot-olni akarom, az álltalam, vagy mások álltal scout-olt tankot.

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Szerintem most már ne erõltesd ebbõl tuti nem jössz ki jól.
Láthatóan fogalmad nincs az alap dolgokról de remélem az már megvan melyik a tank eleje.

Trentaro
spot-helymegjelölés
scout-felderítés

Tényleg senki sem érti amit írok?

"Én nem tudok spotolni, de ha fent lenne a zoom mód simán tudnék" itt konkrétan pont spotolást említesz...

Trentaro
De milyen felderítés? Szót nem írtam a felderítésrõl...

A cheat a zoom módban nem a spotolás, hanem az, hogy olyan helyekre láthatsz be vele ahova normál esetben nem. Például rossz a látószöged csak egy ikont látsz a ház mögött, fogalmad sincs merre néz az ellenfél és csak úgy gyõzõdhetsz meg róla ha mondjuk kimész elé és esetleg beszedsz pár lövést mert pont rád nézett. Zoom módban egyszerûen csak kimész mûhold nézetbe és ha látod hogy elnéz másfelé akkor kiugrasz elé lõsz egyet majd visszamész? Ezt más játékban wallhacknek hívják kiskomám...

De egyfolytában arról beszéltél, hogy akkor tudnál spotolni, idézlek:
"Én nem tudok spotolni, de ha fent lenne a zoom mód, simán tudnék."
Ha az ingame nick-ed is ez akkor 12k csatával lehetne némi fogalmad a dolgokról.
Abszolút megértem diegho-t amikor leszarta az oktató videókat.
Két és fél év játék után az alapfogalmakkal is hiányosságok vannak a játékosoknál akkor milyen skill-t próbálnának fejleszteni.

Az hogy mennyi tankot tudsz felderíteni csakis attól függ hogy a tankod milyen pozícióban látja az adott területet!!! Attól hogy te egy úgymond csalással felzoomolsz vagy 50méterre a pálya fölé semmivel sem fogsz több tankot felderíteni!<#wave> Maximum annyit érsz el vele hogy tisztábban fogod látni az amúgy is felderített tankok pozicióját, állását hogy hogyan helyezkednek el!
Trentaro
És amit írtam mégcsak nem is félreérthetõ, egy szót nem szoltam scout-ról, csak spot-ról, amik közelében sincsenek egymásnak.

Jaja, tényleg vicces, hogy hogy nyivákolnak ezek a modfüggõ majmok. XD
A modok többségét (kb 99.999%) egy rendes játékban már rég betiltották volna, csak itt annyira balfaszok, hogy ha már kezelni nem tudják a dolgot akkor csinálnak belõle egy újabb feature-t. Ld: létrejött a res_mods mappa. De még korábbra nyúlik vissza a 0-s lövések jelenség is. Hónapokig takaróztak vele, hogy õk sem értik a dolgot, de dolgoznak a javításon, pathceken keresztül próbálkoztak a javításával, végül megszületett a spaced armor feature... wow.

A félreértések elkerülése végett én is használok modokat: damage panel, hogy lássam melyik féregnyúlvány mennyiket sebez rajtam. A másik pedig egy célkereszt ami kijelzi pluszba a töltésidõt. De volt olyan idõszak amikor hetekig nem volt fent semmi, de észre sem vettem a hiányát.

De aki nem látja a cheat lehetõséget a zoom módban, meg a skinezésben, meg az anyámkínja arti modokban, az valószínûleg azért nem mert már vérbeli cheater és már teljesen természetesnek veszi azt, hogy olyan információk birtokába jut ami normál esetben nem lenne lehetséges, vagy annyira béna, hogy ezek nélkül kb esélytelen lenne a pályán...

Trentaro
Francba...

Van egy tank a ház mögött amit be akarok jelölni, de nem tudok mert nem látok rá.
Forgatom az egeret de nem sikerül mert takarásban van.
De ha van zoom módom, akkor látom olyan szögbõl, hogy bejelöljem.
Nem arról beszélek, hogy felfedeztem volna a zoom mód miatt, csak jelölni nem tudom.

És akkor csodálkoztok, hogy az ilyen fogalmatlanok kiverik a biztosítékot idõnként.
Bazmeg nehéz megértened, hogy az a kurva tankod spotol ami ott pocol a mezõ közepén nem a kamera amivel felmentél a holdba?

Nekem van kérlek, és csacsiságot beszélsz. A SZERVER kalkulálja a spottolást, mégpedig az alapján, amit a TANKOD lát, és nem az alapján amit te, a kamerával.
Trentaro
Ne már!
Én nem akarok elkezdeni egy ilyen kinek van igaza vitát, de tuti, hogy nekem van igazam.
Legalább próbáljátok ki játékban, ha van zoom mód, több esélyetek van a látószög miatt spotolni.

Na itt baromira elvagy tévedve ugyanis se röntgen szemet se mûholdas felderítést nem ad a zoom mód.
Mivel a tank spotol nem a kamera az meg marad ugyan ott ahol hagytad a zoomolás elõtt.
Ez pusztán a külsõ nézetben enged nagyobb távolodást.

Mi van? A spot nem a kameranézettõl függ. Attól hogy felzoomolok az égbe nem spotolódik fel az egész ellenséges csapat.

Igen, közben leesett, jól gondoltam, hogy jómagam volt a segg<#hehe>

Csacsiság.
Trentaro
Ezek szerint az vagy, szerintem legjobb lenne zokogva bebújni a szekrényedbe és elgondolkozni a dolgokon... 😊

Ezek szerint egy átkozott csíter vagyok, mert az említett modok közül mindegyiket használom. Fene a pofámat. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

So, Quickybaby said he's gonna play arty if the number of viewers reaches 3000...

http://nl.twitch.tv/quickybaby

Go check his stream out, guys, so he's forced to play the arty 😄

(seriously, it's a good stream)

csak 15 nézõ hiányzik, gyertek 😊

Trentaro
Tök egyszerû, ház/domb mögött vagyok, célpont mögötte. Ha nincs fent a zoom mód, nem tudok olyan magas nézetbõl nézni, hogy látszódjon az ellenfél, szóval spot-olni sem tudom, de ha fent van a zoom mód, simán "rálátok" felülrõl és tudom jelölni...
Igen, tudom, hogy mirõl beszélek.

http://http//kepkezelo.com/images/hxlkvli0zmqc1xre2.jpg

a link erre mutatott, amiben a http:// után ott van újra a http//
a második nem kell bele..

a link helyesen:

http://kepkezelo.com/images/hxlkvli0zmqc1xre2.jpg

Érdekes adalék még:

"Hi Overlord
As you are the main English language contact between devs and WOT community, can you give us some comment on this:

One of the biggest reasons to play WOT is that it is mostly free of cheats, but that is no longer the case so the game loses much appeal.Are you able to stop these cheats working, given that they are all client side? Can you easily (ie. automatically rather than manually) detect people using them and ban them?
Some feedback from you would be greatly appreciated.

OverlordMay 2, 2013 at 2:58 PM
jediwomble,
we are now investigating this.

jediwombleMay 2, 2013 at 3:09 PM
Well that's great, but please don't take the normal 'Soon/KTTS' approach to this problem.
I realize that dealing with this is time-consuming and expensive, but you must appreciate that the perception that these cheats exist is just as harmful as the reality. As long as all we know is that your are 'investigating', without knowing that you have a definite solution to the problem, that's a massive disincentive to play & pay.

OverlordMay 2, 2013 at 3:13 PM
Sure thing. This is being dealt with right at this time.

FolterknechtMay 2, 2013 at 6:51 PM
Hi Overlord!
I have my doubts regarding "This is being dealt with right at this time." Why? In the past Wargaming showed no real intention to deal with it. First you disabled the tracers for months but as can be seen now didnt fix the problem, that made that cheat possible.
An other example is the handling of the security issue regarding replays also recording ingame PMs and clan chat. The guy who made that public got a ban and all threads regarding that topic got deleted at least in the EU-forum - btw he made the devs aware of it before he went public ... .
Lets see how this plays out. I realy hope you will act this time and I dont mean disabling tracers, but deleting game accounts which use these cheats. Thats the only thing that works, but knowing WG and its policy regarding Bots-Users I have little hope.

greetings
Folterknecht"
"Én nem tudok spotolni, de ha fent lenne a zoom mód, simán tudnék."
Aztán mitõl is?
Tud te egyáltalán mirõl beszéltél?
A csít nemcsít meg attól függ a WG mit tart annak.
A zoom mod pl szabadon használható a növényzet eltávolítás viszont már elviekben nem.

Nem vágom miért szarolt ez, és hogy mi a retek ez. De kösz <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

téves május 4-ig tart teszt habár arty mód már nem müködik ahogy olvastam
talán mert ezt írod be:

http://http//kepkezelo.com/images/hxlkvli0zmqc1xre2.jpg

e helyett:

http://kepkezelo.com/images/hxlkvli0zmqc1xre2.jpg

Itt is megemlítik

Itt meg a cheat mod

WARPACK

Viszont már nem használható vége a tesztnek.
Ok. Mi a retekért nem tudok úgy képet betenni, ahogy eddig tettem???
Na mégegyszer:

Nekem meg vk 3601-el, én se vagyok nagy scout master😄
Ugyanilyet láttam ma IS-3-akkal is. Néha megbolondul az MM.
Igen igen pontosan, bár amit én láttam legdurvábbhoz képest ez még tök szolíd...
Na

Trentaro
Most tényleg a cheaterek hisztiznek?

Weakspot mod, az nem csít? A zoom mod, az nem csít? Én nem tudok spotolni, de ha fent lenne a zoom mód, simán tudnék. A nincs növényzet sniper módban, a nincsenek fák sima módban, az nem csít?
Kilõtt tankok fehérben, a térkép megjegyzi az eltûnt tanokat, az nem csít? Találat irányjelzõ, vagy minimap addonok?

Komolyan, ezen vekengtek, hogy ez már túl csít?

Ha nem lehetne modolni a játékot, akkor lehetne fer, de így csak azon lehet vitatkozni, hogy kinek mi a nem "fer"-ség...

Kétszínû banda!!!

Ja, ha valaki a felebbiekbõl semmit sem használ, attól elnézést...

Az a poén, hogy a kis ELC-vel "örülök", hogy 5-600 felderített sebzést nyomok. A legelsõ Õrjárat medálom viszont Tiger P-vel volt. Pff.
Ma is volt egy:

Szóval ennyit még a szerencsétlennel se.

Ilyenre gondolsz? Ma délutáni csata.

Su5-el farmoltam hetvegen. T1 heavy M6 nagyon cukooor... Tigris nem problémaaaa... Bármi jöhet üti vágja , de ha kv1-et kell lõni akkor " jaaaj ne máár 😊 " Piszkosul nyeli a loveseket alig sebez rajta 60 -80-at. Volt hogy mind a 14 lõszert kitankoltam ra hogy kiszedjem.
<#vigyor> én is lecserélltem a saját vk-mon a löveget erre a német nehézipari csodára, meg most inkább kistoronnyal megy. (ugyanaz a páncál, látótáv, de gyorsabban forog (42 fok), kisebb célfelület, viszont talán így nincs hp bónusz. Amúgy is szerettem de ez az arca is bejön a tanknak.
Hát nem tudom mi az anomália oka, a WG szeszélyes cég, az elõbb próbálltam keresni valami táblázatot a neten de orosz nyelvût találtam... Lehet hogy speciálisan bánik vele az MM, de hogy történnek furcsaságok az biztos. Múltkor pl a mezõny fele csapatonként ELC volt... képzelheted mi volt. T-50-em nincs de társakat/ellenfelet látva jó tank. Amúgy mivel én általában magányos farkas vagyok hozzászoktam h egyedül kell fakítanom, de random az néha nehéz, egy társ lehet hogy mehetne melléd.
Beteszem ezt is a visszavásárolandó tankok közé (ott vár a vk3601 az kónikus ágyúval is), annak idején sikoltva adtam el amikor bejött és bekerült a garázsba, majd rádöbbentem hogy ennek alig forog a tornya.

Gyanús nekem hogy ez inkább egy usernév/passwprd lopó cucc mint egy valóban mûködõ WOT mod.

Túlságosan gyanús hogy ennyi mindent tud, egymástõl tök független dolgokat is. Tipikusan felsorolnak mindent, hogy minél többen ráharapjanak és letöltsék...

(mondjuk nemtom WOTban miért jó az acclopás, mivel nincs trade nem lehet goldot/creditet/legénységet/tankokat ellopni, max csak szétb*rmolni egy accott. Eladni meg elég macerás, fõleg hogy ugye a user tud password resetet nyomni... az email átírás meg iszonyatos tortúra, van egy haver akinek megtörték az accát és most szeretne emailt változtatni, rengeteg dolgot követelnek érte.

Elõnye a T-50-nek, hogy forog a tornya. Ennek meg, hogy brutálisat tosz oda<#hehe> Szóval csípem ezt a kis fost, de nem tudom jól használni.
Néztem pár videót, de általában párban használják jól és én is észrevettem, hogy elõre kell engednem a másik scout-ot, hogy én érvényesülni tudjak.
Ez viszont nem csak, hogy gonosz, de ritka is :/

Na akkor kérnék egy posz tolót akinek a szomszédja anyósának az ángya már látott embert aki ezt a szart használta.
Mennyire furcsa, hogy egy futtatható .exe a telepítõ nem a szokásos mod formátumok.
Hm...
Ha nagyon unom magam feltolom virtuális gépre, úgyis van egy kukaérett win8-am.

Én csak azt nem értem, hogy miért tesz be 5-6-os csatába? A csatáim 90%-a ilyenekbõl áll, scoutkodni nem kell, csak harcolni. Úgy tudtam ez egy scout tank.

Értem, ismerõs érzés. Sajnos nagy baja hogy a legkisebb látóköre ennek a tanknak van a versenytársai közt. Szóval ezt lehet távcsõvel+ skillel javítani. Viszont egy T-50-et is ugyanúgy leláncollnak de azt szerintem könnyebb kilõni mert nagyobb, ez meg a kis homokdûne mögött is vígan elporoszkál.
"lazán" <---Ezt így akartam