A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #263098 menjen az egész wot a f@szomba. 15 csatából mind a 15 vereség.mi a @&+%/ van ma??? ha lett volna idegrendszerem folytatni sztem megdőlt volna az 53as nagy rekordom.(igen 53 vereség 3 győzelemmel tarkítva hogy ne mondhassam hogy csak veszítek,ugye hogy ki van egyenlítve a 3 és az 52...majdnem egyenlő) egyszer már felvetettem ezt a wot fórumán is.azt mondta vmi okos hozzászóló hogy statisztikailag lehetetlen.mondtam erre hogy persze hogy az mert direkt csinálják,számolni még csak tudok.bezzeg olyan nincs hogy ennyit nyerek zsinórban. ami külön felháborít hogy a 42% győzelmi arány az új tankomon 45%-ra növekedett holott ezzel a tankkal 10/10 vereségem lett. ezek után aztán lehet menni reklamálni hogy mért kapok ki folyton de mióta a vereség növeli a győzelmi rátát azóta biztosan lehet azt mondani hogy dehát miről beszélsz hisz nyertél...