A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #262122 A motort az E75 miatt kaphattad meg, a csúcs motorjuk ugyanaz volt eddig is. Az E50 a legfájdalmasabb grind eddig nekem, tekintve mennyi XP kell mire fullos lesz (én a motort is ezzel fejlesztettem az E75-re), viszont azután nagyon ütős. Nincs most már sík terepen 60-nal száguldozás, de kb 45-ös tempóra viszonylag jól gyorsul. Én is észrevettem, hogy hegyre fel tudom tartani a lépést a russzki medekkel. A pen jó, és a pontossága (ezt buffolták most) valamint az alfája kárpótol a X-es gun hiányáért. 150-es lett a front felső része, így forgatva heavyknek is bátrabban neki lehet menni, amit nem tud szvsz másik 9-es med. Kedves emlékem, mikor egy Leo Protoba 950 körül rammoltam (lejtőn lefelé), míg én vesztettem kb. 120-at.