World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mondjuk ugy tunik hogy szamomra elony...igy konnyebben talalom el a problemas tankok pelepo nyilasat ott ahol kell es nem melle lovok...
Mit érdemes ISU-152-re rárakni? Álcaháló már van, mi legyen a másik kettõ?
Remélem!😊
Most már sohasenem lesz 😊
Most meg mi a .. van nap resettel? 21:00 és semmi, most mikorra tették?
Mostanában volt jelszóváltásért 300 arany.
Ha nevet akarsz váltani NEKED kell 2500-at fizetni.
Ha nevet akarsz váltani NEKED kell 2500-at fizetni.
MICSODA ??!!
jobb ha angolt tanulsz elõször.
ha nevet változtatsz, az 2500 aranyadba kerül.
"You will be charged: 2500", ezt kell leforditanod!
jobb ha angolt tanulsz elõször.
ha nevet változtatsz, az 2500 aranyadba kerül.
"You will be charged: 2500", ezt kell leforditanod!
Sziasztok van 1 kérdésem,nem tudom olvastátok-e a honlapon hogyha nevet változtatsz kapsz 2500 aranyat?Ez tényleg így van vagy én fordítottam le rosszul?
Valahol nem lehet aláírást gyûjteni hogy tegyék vissza a szorzó resetet a nap végére?
En nem keverem semmivel, eleg ha a Wiking (wot moderator/admin) hozzaszolasat elolvasod errol a hivatalos forumon.
Raadasul a lista folyamatosan bovul fog, ezt is leirtak. Egyelore a filter szoftveruket tesztelik, de majd az EU-ra is felkerul majd.
Raadasul a lista folyamatosan bovul fog, ezt is leirtak. Egyelore a filter szoftveruket tesztelik, de majd az EU-ra is felkerul majd.
szerintem te kevered egy masik zoom moddal.
Szerinted lobogar, mert az orosz szerveren vannak tiltott modok es ez is kozejuk tartozik, mint a tracers,penetration zone skins,a novenyzet suruseget manipulalo stb.
Ismét egy szokásos tévedésed de nem baj.
Máskor meg szakasztársammal toltunk ki ketten együtt 5200at -> bukó.
azért sejted hogy annyira nem nagy elõny, ugyanis tök mindegy mekkorát zoomolsz, a random faktor ugyanakkora marad! és mivel nagy a távolság, és nagy a valós (szerver) célzókör amin belül a lövedék csapódhat miért segítene egyáltalán ???
placebo!
placebo!
Volt egy 4950 sebzésû bukóm 😊. Screen is van róla, csak most melóban vagyok, nem tudom feltölteni.
hol lehet megnézni hány csatát nyomtam ma? csak mert szerintem 10 körül és még nem sikerült eldupláznom egyiket sem 😄
http://www.tenke.hu
"felraktam egy 4szeres zoom modot es en meg ilyen nem lattam..."
Nem veletlenul tiltott az orosz szerveren es nemsokara az EU-n is az lesz.
Nem veletlenul tiltott az orosz szerveren es nemsokara az EU-n is az lesz.
Ez még egy értelmes kör is lehetett volna, ha a csapatból páran még odateszik a vasat...

ugylatszik tul sokan gyujtettek a dbre elore xp-t es a kedves feherorosz fejlesztok, szokas szerintint jol beintettek a nepnek. 😊
IP-vel én is gondban vagyok, már azon is gondolkodtam, hogy hagyom a francba. Nem tudom, hogy érdemes-e húzni, a következõ tankok jobbak ezen az ágon?
Most van vele 51%wr-em+mellé 1854avg dmg, de csatákat nem tudok vele eldönteni, valahogy túl lassúnak, esetlennek érzem, boldog-boldogtalan átlövi a turretet, ha heavy kerül mellém, körülményes körbetáncolni, mert nagyon komótosan mozog szegény.
Most van vele 51%wr-em+mellé 1854avg dmg, de csatákat nem tudok vele eldönteni, valahogy túl lassúnak, esetlennek érzem, boldog-boldogtalan átlövi a turretet, ha heavy kerül mellém, körülményes körbetáncolni, mert nagyon komótosan mozog szegény.
Ezekrõl beszélek. Tier 9-es csata volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ne aggódj én most 1270-es átlagon vagyok 45% WR-el 😊 Még a motor és a nagyobbik ágyú nincs rajta.
Vannak jó köreim de azzal nem tudok mit csinálni hogy egy KV-1S random megereszt felém egy lövést és kinyírja az ágyút és a célzót is, és persze -400 HP egy 2 tierrel kisebb tanktól...
Nem az a tank amivel csatákat lehet nyerni az biztos. El lehet vele lövöldözgetni úgy ahogy de ha kiszenvedsz vele 2-3k sebzést az sem elég.
Most már óvatosabban megyek vele és vannak értelmesebb köreim is, de nem fogom elérni vele a Panther II majdnem 2k-s átlagsebzését azt már most megmondom.
Vannak jó köreim de azzal nem tudok mit csinálni hogy egy KV-1S random megereszt felém egy lövést és kinyírja az ágyút és a célzót is, és persze -400 HP egy 2 tierrel kisebb tanktól...
Nem az a tank amivel csatákat lehet nyerni az biztos. El lehet vele lövöldözgetni úgy ahogy de ha kiszenvedsz vele 2-3k sebzést az sem elég.
Most már óvatosabban megyek vele és vannak értelmesebb köreim is, de nem fogom elérni vele a Panther II majdnem 2k-s átlagsebzését azt már most megmondom.
Nekem sajnos nemigazán megy IPvel. 1320 az átlag sebzésem, ami elég gyenge, de szerintem azért ez nem indok a 70 csata alatti 34% winratehez.
Nem értem... Szerintetek?
Nem értem... Szerintetek?
Srácok hogy lehet ezen a live streames cuccon nyerni? a twitterükre ki kell írni valamit?
http://www.tenke.hu
És legalább akciós is most 😊
Lexutor:
Valóban sok, és sajnálni is fogom a T-150-et, de 500 csata egyelõre elég volt vele, úgy érzem... Ha nem is venném meg a KV-1S-t, a T-150 valószínûleg akkor is menne egy idõre a garázsomból...
Lexutor:
Valóban sok, és sajnálni is fogom a T-150-et, de 500 csata egyelõre elég volt vele, úgy érzem... Ha nem is venném meg a KV-1S-t, a T-150 valószínûleg akkor is menne egy idõre a garázsomból...
Azért az ISU-t igen könnyû megbúbolni, legalábbis én is ezt tapasztalom, meg ellenként is.
De igen komoly úgy, hogy álcázós fiúk (igaz parancsnokon nincs, így majdnem fullos), álcaháló meg még egy nyári álcafestés .)
Sõt ugye jobban megy, hogy mondtátok, hogy ne a SU topgunját, hanem a stockdörrentõt használjam vele. Szórja a sebzést, gyûjti a kreditet meg minden.
De igen komoly úgy, hogy álcázós fiúk (igaz parancsnokon nincs, így majdnem fullos), álcaháló meg még egy nyári álcafestés .)
Sõt ugye jobban megy, hogy mondtátok, hogy ne a SU topgunját, hanem a stockdörrentõt használjam vele. Szórja a sebzést, gyûjti a kreditet meg minden.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Halvány gõzöm nincs hogy lehet IP-vel értelmes sebzést összeszedni átlagban, mindenki csak meghal mellettem aztán lerohan 8 tank miközben még megvan a teljes HP-m is sebeztem 600-1500-at...
jah.. az elso kerdesre.. en nem vagyok benne biztops h erdemes lecserelned a t150et ha iylen jol megy kv1sre, foleg ah soloban jatszol. azert az a 12sec reload egyedul baromi sok tud lenni.
2-szer egymás után Pascucci kv1-el lol
Az nagyon brutál lett😊. Ajánlom.
Köszi!
Nos, annyira nem gyõzött meg ez alapján. Akkor már inkább a VK36 Konisch-sal 😊
Nos, annyira nem gyõzött meg ez alapján. Akkor már inkább a VK36 Konisch-sal 😊
érdekes 😄 csomószor én sem tudom átlõni az ISU-t XD
ferdit meg tier8-al kb csak elég megcélozni a gun melletti 90fokos falat és kapja is a damaget
ferdit meg tier8-al kb csak elég megcélozni a gun melletti 90fokos falat és kapja is a damaget
bonusz kerdes:
a tier4essel mentem 4 kort. negyes tankok kozott meg elmegy, de felette szerintem hasznalhatatlan az a top derp agyu. masik egyuja egy 60/70es, aminel szerintem meg tier3ban is van jobb. meg ezekkel is ellettem volna, de top motorral sem eeztem a dinamikat benne. 70%os legenyseggel ment. tehat biztos javul volna, de uyg erzem kihagyhato tank. jah es 5fos (!) legenyseg kell bele.
tier6os: kinezetre kicsinyitett db. a vicc h az alap agyuja 110/110es tier6ban es nagyobb agyuhoz kell a torony ropke 10k xp-ert. ja ehhez lanc vagy torzios rugo kell 😛 alap agyuval kb hasznalhatatlan. nekem most lett meg a torony, igy nagyon remelem h javulni fog drasztikusan. jah es a 8-10 csat alatt amit mentem, az mm nem nagyon szerette. mondjuk platoonban mentem.
a tier4essel mentem 4 kort. negyes tankok kozott meg elmegy, de felette szerintem hasznalhatatlan az a top derp agyu. masik egyuja egy 60/70es, aminel szerintem meg tier3ban is van jobb. meg ezekkel is ellettem volna, de top motorral sem eeztem a dinamikat benne. 70%os legenyseggel ment. tehat biztos javul volna, de uyg erzem kihagyhato tank. jah es 5fos (!) legenyseg kell bele.
tier6os: kinezetre kicsinyitett db. a vicc h az alap agyuja 110/110es tier6ban es nagyobb agyuhoz kell a torony ropke 10k xp-ert. ja ehhez lanc vagy torzios rugo kell 😛 alap agyuval kb hasznalhatatlan. nekem most lett meg a torony, igy nagyon remelem h javulni fog drasztikusan. jah es a 8-10 csat alatt amit mentem, az mm nem nagyon szerette. mondjuk platoonban mentem.
Nem tudom ,de szembõl jobb oldalra kicsit lentebb,de tök mindegy,simán besebzed,de neked nyilván más a tapasztalatod,mert te használtad én meg ha találkoztam is vele egy csatában akkor sem bizti,hogy én lõttem rá,de nekem az a tapasztalatom vele ,hogy simán belõhetõ,nem azt mondom,hogy nem lõttem volna már rá O-t,de gyakorta nem kellett különösebben célozni,átlõdd!Az ISU gunja meg persze elrettentõ ha belédbasz egy 800 körüli dmg-t!
Aki az ISU-t nem tudja átlõni az a Ferdinandot se fogja.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ja minenkinek azt kell hasznalnia, ami szamara hasznos...
isu-t? 😊 úgy nyeli a munkahenger borítás a 0 sebzéseket mint állat 😄
és nem egyszer oda kapom a skulót!!!
és nem egyszer oda kapom a skulót!!!
Na igen ha ki is van maxolva akkor sem egy "búgócsiga" az tuti,de szerintem szembõl tierjében közelrõl pl 100-150 m rõl simán lehet pattintani vele az ellent,nyilván ha el tudod kicsit tenni a pocakot,de ellenben az isu-val ,én azt már T7-tõl bárhonnan átlövöd,szembõl is simán!A ferdit azért ha ügyesebben forgatod ,nincs kinn a hasa akkor azért sokat benyel a páncél,persze nem az aranykorban,de nekem meglepõen jól ment a pattintás,pedig egy baszott nagy ketrec!
Hát te tudod, de szerintem nagyon ritka az olyan helyzet a játékban, amikor olyan messze van egy ellenség, hogy az alap zoom nem lenne elég hozzá, és ha mégis ilyen van, akkor fölösleges rálõni, még a német ágyúkkal is baromi nagy lutri hogy eltalálsz-e ilyenkor bármit is. Olyan szaga van nekem ennek, mint mikor CoD-ban Killhouse (közelharci) pályán távcsövet tesznek az emberek a gépkarabélyra. Jól néz ki, jól néz ki, de gyakorlati haszna? Ugyan.
az igaz de 75% hit ratel azert nem vagyok rossz es segiteni fog....
mar probaltam so tudom hogy mit beszelek.
mar probaltam so tudom hogy mit beszelek.
Attól még, hogy nagyobbat tudsz zoomolni, az ágyúd nem lesz pontosabb.
hát nem tudom.... még mennem kell vele jó pár csatát....
de egyenlõre ferdi:
PRO: jó gun
Contra: szar fordulás, szar sebesség, nulla álca, könnyen átlõhetõ
ISU PRO: brutál gun, brutál álca, sok 0 sebzést nyel be mind a talp mind a munkahenger borítás
Contra: pontatlan gun
de egyenlõre ferdi:
PRO: jó gun
Contra: szar fordulás, szar sebesség, nulla álca, könnyen átlõhetõ
ISU PRO: brutál gun, brutál álca, sok 0 sebzést nyel be mind a talp mind a munkahenger borítás
Contra: pontatlan gun
gyerekek megdobbentoek ezek a modok, hogy mennyi elonyhoz lehet veluk jutni ....
felraktam egy 4szeres zoom modot es en meg ilyen nem lattam...
egyszeruen annyira eazoomol a tankokra hogy szinte nehez oket megtalani, so annyira hogy ha nem pont a tankra zoomolsz nem is tudod hogy hol vagy sniper nezetben.
Ezert csodalkoztam sokkszor hogy hogy a francbol talaltak el a belepot a tankomon, lehetetlen tavolsagokbol...
felraktam egy 4szeres zoom modot es en meg ilyen nem lattam...
egyszeruen annyira eazoomol a tankokra hogy szinte nehez oket megtalani, so annyira hogy ha nem pont a tankra zoomolsz nem is tudod hogy hol vagy sniper nezetben.
Ezert csodalkoztam sokkszor hogy hogy a francbol talaltak el a belepot a tankomon, lehetetlen tavolsagokbol...
ISU-val nem játszottam,de a Ferdi nagy csõvel iszonyat jó!Még Tx ben is oda lehet vele a 400 feletti sebzést tolni!Mondjuk a rejtõzködésrõl mondj le simán!Viszont ellenben egy sokkal jobb páncélt kapsz helyette!Lehet nem akkora a sebzés mint a Bl-10 vagy melyik,de 100x pontosabb,és az ágyú kitéríthetõsége is mint minden németnek kitûnõ!(halkan mondom,isu-val nem játszottam)