banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Értem különben, persze, juj zsidókbazdmegfúj. Értem. Vagyis azt nem értem, hogy lehet így gondolkodni, de azt értem hogy ez a bajod. Meg még lesz rohadt sok másik embernek is. Persze, mindezt úgy, hogy valójában a kifogálsolt emberekről szart se tudtok, de hö bazd meg! és kész ezzel le van tudva.
    De mindegy, ez egy játék, és ismételten, engem az érdekel, hogy a mellettem lévő csapattárs jól játszik-e. Hogy siemka-val köszön, vagy shalom-al, esetleg vanmagyar-al, az mellékes. Bár én a játékon kívül is így gondolom...de mindegy.
    A játékra vissza térve, ami még érdekel, hogy legyen kiegyensúlyozva, ne legyen az hogy X dolog olyan OP hogy akadály nélkül csesz szét, stb.
    A zsidók kérdése, teljesen irreleváns, nem érdekel, szarok bele. Se jobb se rosszabb.

Ha kicsit gondolkodnál rájöhetnél erre, de ahhoz túl kell lépni a ,,fújbazdmegzsidók " szellemi színvonalon.