World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T60-ból az elõbb 9 db volt a csatában, de az tier2-es, szóval rögtön beszerezhetõ.
Defeat!
Map: El Halluf
Date: 2013. április 24. 14:04:50
Vehicle: VK 30.02 (D)
Exp: 1 041 + Credits: 36 412
Achievements: : Steel Wall, Sniper
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
7 meccs 1 win...😊) látom a szopóágat nem csavarták át.....
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
(13:37:21) Researched: VK 20.01 (D) researched. Undistributed experience spent: 4570. Free Experience spent: 0.
(13:37:25) Researched: VK 30.01 (D) researched. Undistributed experience spent: 26800. Free Experience spent: 0.
(13:37:31) Researched: Aufklärungspanzer Panther researched. Undistributed experience spent: 43100. Free Experience spent: 0.
(13:37:35) Researched: Indien-Panzer researched. Undistributed experience spent: 81100. Free Experience spent: 0.
(13:37:40) Purchased: 'Indien-Panzer' successfully purchased. You have spent credits: 2 420 000.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
A crosshairt visszatelepítettem, de az xvm et nem engedi.
Meg amit kérdeztek itt lejjebb, hogy volt a damage panel, azt sem tudom visszaállítani..
Help pls
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha a BP tetszik, akkor a többi is fog.
-Caern gyorsan lõ, néha pattog is, normális sebesség. (ammo rack elõl van, de wet ammoval elmegy)
-A másik kettõ IS4 szintû csak hátul van a torony (farkitolásra pont jók), jó ágyú, jól pattognak, tûrhetõ a sebességük.
Eddig ugyanis így volt, ezt megszoktam, megszerettem, de amit most letöltöttem, sajnos teljesen másmilyen...
nem gondoltam volna h ezek a gyökerek megadják 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...