A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #260983 "-Storm szerint a nyerési arány és az átlag XP reprezentálja leginkább egy játékos tudását."
Az hogy nyersz-e az kb 1/30-ad részben múlik csak rajtad (nem számítva a szerver oldali sumákságokat, amik szerintem ténylegesen el is döntik a csatákat). Szóval igen, a win tényleg jól mutatja egy játékos képességeit.
Átlag xp: prémiummal +50% és akkor még meg sincs említve, az egyes tanktípusok közötti xp különbségek, valamint az hogy a spot dmg kb 2x annyit ér xp-ben mint a kiosztott dmg. Ezek akkor milyen egyéni képességeket is jeleznek?
Valamint EvilJoe átlépte a bűvös 95.000 csataszámot és jó úton halad a 100.000 felé... Biztos szép élete lehet szerencsétlennek, ha ennyi időt rá tud szánni erre a sz*rtelep játékra. :P Én most járok 18k-nál, de így is azt érzem, hogy a wot-ban töltöttem el az utóbbi 2 évemet. :)