World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért kaptál 8 találatot, lõttél 3 sebzõt, és telt el 3p34mp? valahol nem stimmel a hibamutató .. <#banplz>

voivod32
Öööööööööööö, itt nincs város, domboldalak, híd, meg völgy van. Talán egy falu, de arra már nem volt lehetõségem, mert kb. 40 másodperccel a kezdés után jött az elsõ arty, láncolás , javítás, azonnali láncolás, találat,találat BBUUUUUUUMMMMM!!!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

szerintem gagyi 😊 lassú, az ágyú gyenge már oda... papír...
KT-vel is meg Is-3al is elverem... KV-4rõl ne is beszéljünk 😄
beforgatva azt át sem lövi 😄
Azért használják ESL-en😛 Amúgy sztem baromi jó.
hát ne csodálkozz ha oda mész az északi részre. Én heavyvel a városba szoktam menni mindig. Ha a városba mentél volna nem az arty lõtt volna ki, hanem egy tank 😄
Finom, kulturált, cizellált humor. Pedig õk csak sokan vannak szegények.
<#taps>

Tudja valaki hogy lehet csinálni szinkront (nem olyat amibe saját magam dumálok) a játékhoz?

wot név: _bitang

TOMSILENT
Sukam Klánu!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Chcesz kupiæ tygrysa, kiedy doro¶niesz?

voivod32
Egy kulturált megszólalás tõlem, amikor a hatodik csatámban zsinórban engem lõ ki elõször az arty...

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

én pont most kínlódok vele, Is3, KT is jobb nála, leszámítva néhány helyzetet, de az ágyúja a legjobb..
fõleg hogy még az M103-on is azzal kell szerencsétlenkedni az elején...

Ugyan, csak simán bugos volt a tankja, nem kell oda skill<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

én inkább a "Ha a T29 visszafejlõdik" nevet adtam volna neki...
nagy csalódás a T32 a T29 után
(nem akartam azt írni hogy nagy rakás szar)
Lammaerre meg a medes camora gondoltam, régebben mutatott egy replayt, amiben Szakesz Malinovkán egy E-50-el huncutkodott a spotter bokorban, Õ meg 100 méterrel mögötte vakargatta a fejét, hogy ezt most hogy. 😊
Sunsetjoy
Én is nyomtam egy hirdetési képet a contestre...😊

T32 for sale

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Brothers In Arms, aka Elit alakulat

Brothers is Arms, ez az a skill ami mindegyik legénységi tagnak 100% kell, hogy legyen s úgy mûködik, mint egy + ventilátos, az alapképzettséghez ad 5%-ot.
Minden világos. <#heureka>Kösz. Most már csak azt kérdezném meg, hogy mi is a BIA skill ? lehet tudom, de más néven. Ebben a kontextusban nem rémlik.

Marchizorral és Zajcevval szoktam általában, de tõlük csak a hülyeséget tanulom 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

😄DD
Én 105-össel és legtöbbször prémium lõszerrel toltam végig, szintúgy az amx m4-et. A cél az volt, hogy minél gyorsabban túl legyek rajta. Azt hiszem ez sikerült is.
Ha én is Szakesszal szakaszoznék, utána én is marha okos lennék! 😊
mi az ára ?

dehogy illúzió .. az az 5% minimális különbség, de fontos. pl egy Malinivka hegyre felfutásban észre fogod venni, hogy te ész oda 1-2 pillanattal korábban a malomhoz, és nem az ellenség, ha nincs neki BIA skill. fontos, hogy fél másodperccel hamarabb töltsön be a te ágyúd, és te lõhess elõször amikor csak 1-1 lövés kell neked/az ellennek .. a végtelenségig lehetne sorolni.

Nesu
És ,ha nem megy mellé a nyolcadik ....

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Milyen igazad van....<#papakacsint>
Lammaernek nem szabad hinni, annyi hülyeséget hord össze hogy az már fáj. Pl õ mondta azt az ökörséget hogy medre mindig a camo skill kell. Ugye hogy milyen hülyeség már?<#nevetes1>

505thZajcev[PT]
Szerintem infinitezimálisan torzult az agyad, de lehet nem. Ki tudja?

Van olyan heavym, ami BIA-ventil-töltésgyorsító trióval több, mint 1,5mp-el gyorsabban tölt. Ez számít szerintem. Valamire jók persze, de csodákat nem tesznek.
voivod32
Azt nem ismerem, de ha alacsony tierben akar farmolni, akkor a Matilda kitûnõ választás.

Szerintem õ a prémium Matildáról kérdezett.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

szerintem az orosz prémium matildára gondolt...

voivod32
Itt a teljesítményem vele,és a felét stockként csináltam a 38(!) csatából.

Mondjuk, a javításnak van hatása, ezt érzem, de a többi infinitezimálisnak mondható, ami a placebó tartományban van.

Van olyan pszichológiai effektus, melyet úgy mutathatnám be nektek, hogy ha az ember elképzel valamit, akkor az visszahat az észlesérére és az agyában annak megfelelõen torzulnak a kapott jelek. Azaz, ha be akarod magyarázni, hogy ezen 5%-os ökölskill van (most nem jut szemebe a neve) akkor te belelátod, hogy picit gyorsabb meg jobb a tank, közben pedig csupán illuzió !

ezért kérdem...

Akkor amit Lammer írt, minden felejtõs ? Nem a ventillátor a legjobb felszerelés ?<#nemtudom>

voivod32
MATILDA! Jól lehet vele keresni: Erõs páncél, még az oldala is erõsebb, mint a legtöbb tierjebeli tanké szembõl, jó páncélátütésû, gyors, pontos löveg. Kicsit sebez, de azt biztosan. Negatívum: Nagyon lassú. De a többi tulajdonsága kárpótlást nyújt érte.

Leginkább egyiket se.
csak 7-8-as szintû prémtankot érdemes venni, de ha csak ezekre van pénzed akkor semmiképp se a Matildát, nekem Csörcsill áll a garázsba, féláron vettem úgy talán érdemes volt, de alig hoz többet mint a Kv1 vagy a Stug.

Skacok holnap csempézni fogok vagy beülhetek végre a Tata Nano-ba, izé Indien-be?
Hát amikor már kiszúrja a szemed az igazság, akkor kénytelen vagy belátni 😊.

Nagy igazság vagyon szavaidban, öreg harcos.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ezt Lammaer állította össze, róla meg tudjuk hogy egy noob. Am igen, be kell látnom hogy igazad volt.<#worship> Valóban semmi köze a játéktudáshoz annak hogy milyen köröket mész. Pl Marchizor is csak azért lila mert a PTS-ben játszik. Minden skill és modul csak azért van hogy költsünk a játékra. Én most tervezem hogy leszedem és eladom a moduljaimat 😊.

Továbbra is eladó, emailcímet is adok.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/502248149-Madix0511/

További jó game-et. 😊))

Üdv © Szpecnyaz 😊 Nem tudom, hol olvastál errõl, de érdekelne ! eddig nem fogadtad el, a mesterségesen elõidézett szopóágat. Mi történt ? Volt benne részed ? Belátod végre ?<#guluszem1>

Rémlik a multkorról, hogy páran nem gondoltátok komolyan, hogy esetleg a skillek szerepe pszichológiai motiválásán kívül más szerepet nem tõlt be. <#ejnye1>

Ezért most idézek egy Magas/High effesek által írt honlapról, ami ugyanezt a magyarázatot támasztja alá. idézet : 1. Az extra modulok (töltésgyorsító, célzéspontosító) alapvetõen a csicsázás kategóriába tartoznak. Az, hogy mennyire vagyunk hatékonyak egy csatában, elsõsorban tõlünk és a tankok alaptulajdonságaitól és fegyverzetétõl függenek. Az extra modulok hatása inkább csak pszichológiai, ha mondjuk az ágyúnk eleve pontatlan, nem fog csoda történni ha felrakunk rá pár 100K creditért egy “célzásjavítót”.

Volt már rá precedens hogy bizonyos modulok nem is mûködtek egyes tankokon (bug) vagy pl távcsõvel se láttuk a 100m-re se levõ nyílt terepen álló célpontot.

Forrás : http://wotfaq.solidlane.eu/

Nagy World of tanks ajatollahoh állították össze az oldalt, így nem tudod rámfogni, hogy a fenti altémában már nagy játékguruk tõlem függetlenül felvetették ezt a problémát. <#beka3> Jelenleg Én a skillek területén érzem ezt. Te hogyan látod ? Illetve Ti ? <#vigyor5>

Én úgy gondolom, hoyg ezzel ösztönöz a WG, hogy húzd ki a 3x-5x, de akár 2x XP-t és játsz vele csak azért hogy legyen user. Hidd azt, hogy számítanak ezek a mityûrök a gépen, holott nem,.

Nos ?

atinq
Sziasztok. Nem tudok választani légyszi segítsen valaki. Matilda, T14 vagy Churchill 3??

No.

Ne higgy Szpecnyaznak, át akar verni. Semmi értelme sincs, hagyd peregni de ne válassz ki semmit.
Állítólag csökkentik a szopóág esélyét.

Figyeljetek már ! <#fejvakaras>Ennek, hogy skilleket húztok a tankokra, van értelme egyáltalán ? Ér az valamit ?<#oooo> Érzékelsz némi változást a tankban vagy csak amolyan pszichológiai motivációnak jó a WG részérõl, hogy akkor is játsz vele, ha már megvetted ?<#gonosz2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nesu
Grille 150 mm KwK

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Emlékszem az elsõ nagycsöves csatámnál,1 lövésbõl szedtem ki a full hp-ról a Ferdit rögtön a csata elején.Na azóta se történt ilyen.Tény,h nem fekszik nekem és nem is tudok vele játszani.
Bezzeg az OBJ212,na az már valami.