A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #259984 Ja, többen is válaszoltak már, de komolyan, honnan szedtek ilyen hülyeségeket, hogy egyet se lőttek ki szárazföldi egységek? De komolyan honnan? Vagyis tudom én hogy honnan, nekem is megvannak azok a khm, ,,könyvek" de jajmár. Legalább annyi haszna lenne, vagy legyen a WoT-nak ,hogy hö, leülök elé játszani, és érdekel, hogy no akkor mi is van a tankokkal ,és utánanézek. De ha ennyi se... 
A KT-vel meg tudni kell játszani a játékban, ennyi. Sokan nem tudnak. Tier 8-as csatában, nem nagyon állítanak meg vele, és hát mi többet akarhatnék egy tanktól ,mint hogy maga szintjén üssön? Jó cucc az nagyon.
De a többség, úgy játszik KT-vel, meg alapvetően német tankkal, hogy durr bele, ki áll nyíltan a mező közepére, csak egy nagy célkeresztet nem fest a gyenge pontjaira hogy ide lőjjetek aztán meg csodálkozik. Bár tegnap szt hiszem láttam farral támadó IS-t és T29-et is, szóval mindegy.