banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Már egy éve lehet tudni, milyen tankok érkeznek a 2. td ágra, csak venni kellett volna a fáradságot és utána nézni. Komolyan, mire számítottál?:D

Amúgy az emil kivételével akár egész jó mozgékonyságú tankokat lehet csinálni a többiből, remek hulldown képességgel. Minden ágon előfordulnak szopatós tankok, ezen a t7 lesz az, ez van. De legalább kénytelenek lesznek jó statot adni az ágyúinak, kiegyensúlyozandó, mert annyi hátránya van a tanknak. Én a t8-ra vagyok nagyon kíváncsi.

A t10 nekem se tetszik. Én szívesebben látnék a helyén egy waffentrager panthert is akár. Csomó modell van, kiválasztani egy 150mm-est és ha már elbírja a 150-est, akkor már a hosszú 128-as is rámehet.:D Szintúgy autoloaderrel egy sokkal mobilabb, kisebb célpontot adó, sokkal életképesebb tank lenne. És még mindig több köze lenne a valósághoz, mint ennek a dolognak...