banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Tényleg? Én úgy olvastam, hogy valaki mesélt neki erről. Erre viszont Csoszi87 kolléga válaszolt. A TGH-t emlegették, de Csoszi szerint a vezetők nyírták ki a klánt. Nem voltam rest megnézni NH kolléga klánmúltját:
    1. LS: 2 napot töltött el itt, nem hiszem, hogy elég lenne a klán összeomlásához
    2. RZR: köszönik szépen, jól vannak, talán 5 területtel rendelkeznek Afrikában (nálam ez a működés jele)
    3. HDF: 10 napot volt tag; nem hiszem, hogy elég lenne a klán összeomlásához, ami egyébként a mai napig működik
    4. HPTS: bő 2 hónap tagság, a kiválása után is működött
    5. HTO: majd egy évet volt tag, jelenleg 72 főt számlál a klán, nem tűnik tönkretettnek
    6. TGH: 2 hónap tagság, Csoszi leírta, hogy vezetői hibák miatt dőlt be a klán
    7. VTEPS: 14 nap tagság; köszönik, ők is jól vannak (bár Jeff felvétele megingatta a klán addig betonszilárdságú alapjait :p)
    8. TGH újratöltve: 2 hónap, a vezetők elmentek repülőzni, a többiek kiváltak
    9. HPTS újratöltve: 3 hónap, szeptember elején lépett ki; 86 fő a létszám, CW-k minden nap orrvérzésig - szerintem működik :D
    Forrás: duckandcover.ru/wotka
    Szóval a fentiek tények, amelyek mindenki számára elérhetőek, a belőlük levont következtetések pedig logikusak. Ezzel szemben néhány sértett ember meséire hivatkozni szánalmas dolog. Mondom mindezt úgy, hogy NH nem klántársam, és nem fizet nekem ügyvédi honoráriumot; csak a figyelmet szeretném felhívni, hogy tapasztalat, és ne mendemondák alapján ítéljünk.