A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #259084 Höhö, tegnap megtapasztaltam hogy nemcsak az ellenség de a csapattársak is hamar megfeledkeznek az emberről....
El hallufon T28-al sikerült elvánszorognom a kedvenc Td sziklámhoz, ahol egy FCM és egy T20 dolgozott serényen. lövöm az ellent mire azt veszem észre hogy nem tudok visszatolatni a fedezékbe mert az fcm direkt tol ki.
Maradt 300 HPm mire kegyesen visszaengedett. Persze ágyúcső rá, de látom hogy a T20 elkezd rámmozdulni - hohohó, leesettt a 20 fillér, ezek platoontársak.
Nagy levegő, cseten írom hogy ugyan magyarázd meg ez mi volt. Erre közlik hogy ez az ő helyük, mert ők voltak itt előbb, ezért toltak ki és amúgy is fu noob.
Ok, mondom bocsánat (lol, nem esett le nekik semmi !!!!).
1 perccel később lerohantak a völgybe ahogy haladt előre a támadás, én meg szépen kifiléztem mindkettőt, full HPról. Az FCMnek csak a harmadik lövésnél esett le hogy nem az ellentől kapja.... az utána következő rage tökéletesen kárpórolt mindenért, én csak annyit írtam hogy tudod miért... :)
Tényleg nem értem, ennyire nincs az emberekben emlékezet, hogyha genyózok vkivel egy percre rá már hátat is fordítok? :)