World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leginkább freeXP-t tegyél rá 😄 az áll neki a legjobban. FOSTALICSKA!!! Folyamatosan tier9be rak. Én kis toronnyal használom, de így meg kicsi a DPM. Utálom, t43 kategória. Comet király, de a comet jóval gyorsabban tölt, t-34-1 is jó meg t20 is. DB fos.

Vizes lõszerrekesz is kéne rá, mert már nem egyszer pukkantottak el + szembõl ammot kap, meg sokszor szembõl kilövik valamelyik legényt is, fõleg drivert vagy a célzót.
Láma kérdés jön: aki sûrûbben játszik, a sniper módoz használja inkább vagy a külsõ nézetet?(százalékban mondjuk)Néztem scout videót , õ szinte mindig a külsõt használta és úgy lõtt, én meg pont fordítva.
u2 😉
<#eljen>
na beléptem gamebe.... és ott csücsül az 1000 gold a jobb felsõ sarokban XDDD 😊 <#pias>
bakker 😊
egybõl ránéztem az emailemre és.....
Hello Commander,

Congratulation for winning a prize (1000 Gold) in our 8.4 Release contest!
We want to thank you for your participation and we hope you enjoyed the contest!

Your World of Tanks Community Team

köszi szépen az infót! <#awink>
Ennyire komolyak az irl gondok?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

E-mail jött, összesen ennyit tudok, meg hogy lett +1000 aranyam. Erõs a gyanúm, hogy PzI-el.
bááááz...

Az elõbb T-50-2 lánc, T69 lánc, 13-90 lánc egy meccs alatt. Meg úgy általában marha jó, hogy rárakom a célkört az enemy-re, magasabb százalékú a lefedettség, mint Magyarország mobilhálózata, de valahogy csak sikerül ellõni a másik hóna alatt.
Én azt olvastam, hogy csak bug fix lesz benne. Mondjuk ezt nem hivatalosan.
Jó, ma sem akarja a játék h játsszam. 5 percenként összeomlik, ha meg épp bent vagyok 10-es csatába rak PantherII-vel (10k XP kéne a köv tankhoz), ahol 500 sebzés után megmurdelek a gyönyörû onehitelõ arty meg JpE100 miatt, vagy 8-as csatába ahol meg lag miatt teleportálok 40 métert és azon kapom magam h megdöglend.
Könyörgöm WG istenéhez, erre a 10k xp-re legyen már egyszerû dolgom...
ezt hol kaptad? eu oldalon üzenetben?
mivel szerezted?
valaki tudja mi változott az új tesztbe? én nem veszek észre semmit
Boconadi
IMÁDAT LÕNI az 50 100/120-at! (de az összes franciát) <#hehe>
Két kör 50-120 után már "basszamegazösszesnúbféregarty"-módban vagyok...ki érti ezt...
505thZajcev[PT]
Sot, meg rosszabb...

Hm a Leopard más kategória lesz. Inkább a spot és elbújok valahová lövöldözni kategóriaként jött be nekem. Ha már 2-en vagytok akkor már flankelni is érdemes kisebb csoportokat, de minden átlövi még sima Apval is t8tól. A t9 viszont nagyon rossz tank lesz. Azon át kell majd esni sajnos.

Uramatyám ez a BL-10 az obin is ilyen szar lesz?
Nekem ez már elég is ,hogy tudjam merre tovább!
A Leopard a BatChat mozgékonyságát kapta. Csak egy kicsit lassabb nála, de egy kicsit jobban is van páncélozva.
Sajna nekem sincs ,csak mint ellenként látva gondoltam.Legfõképp a mozgékonyságra gondoltam!
Az E-50M erõsebb, jobb a páncélzata, de nem olyan mozgékony. A LEO meg pont az ellenkezõje, sokkal mozgékonyabb, de páncélja nem sok van. A gunja meg mindkettõnek jó. Én így látom õket, kb. 30-40 tesztszerós kör után.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A T62õt nem ismerem, az nekem nincs, így nem tudok róla nyilatkozni. Méretre hasonló lesz a leo.
Gondolom azért nem lehet mérni a T62-höz egyiket sem mi _?
Igaz. Nem számoltam ki, de így jobban járok az biztos. A játékban 8000 aranyat kellene vennem, mondjuk maradna vagy 1800, de annyira nem akarok költeni.

Ezt nehéz lenne megmondani. Két különbözõ játékstílust igénylõ tank.
Az E50M már megvan egy ideje, mondjuk, hogy ki lehet vele békülni. Számomra elég felemás, ezt ne értsd félre nem rossz. De nem a legjobb.
A leopardal 30-40 csatát tudtam futni tesztszerón, ez nem elég ahhoz, hogy messzemenõ következtetéseket levonjak. Mindenesetre ott nagyon tetszett. Biztos, hogy rámegyek.
Francia heavy-zek,tehát megszoktam a O páncélt,de a mozgékonyságot nem akarom leadni!
játék stílustól függ. E50M az olyan mint egy hevy tank pattog viszont lomha az ágyúja se annyira jó .
Leopard 1 sebessége mozgékonysága brutális ágyúja "arannyal" mindent átlõ mindenhonnan "egyenlõre" arany nélkül is kiváló. viszont minden átlõ T6 tol felfele. tehát tiszta batchat.
Igen olcsóbb lesz, de te azt kérdezted a 15% mire vonatkozik. Az meg az aranyas vásárlásból jön le. Mondjuk ha kiszámolod, hogy a 27,27 euro leárazva 22,95-re azt 16%-os leárazás, picivel jobban is jársz vele arányaiban.

Most utánanéztem, jelenleg 27.27 EUR a shop-ban. Szóval akkor mégiscsak olcsóbb lesz majd 5 euróval.Szóval erre most beruházok.

Néha lenyûgözõ tud lenni a Type 59 szívóssága:

És ez ugye nem számolja bele a retek artystákat,vagy igen?
A gift shopban is olcsóbb, mint eddig.

Tudom kicsit hülye kérdés,de nem megyek fel tesztre soha,de épp most húzom a német med ágat,és nemsokára megvan az e-50,melyik jobb med az új vagy a régi,persze a Tx-re gondolok?
<#eljen>
Az 15% off csak a játékból megvehetõ SP-re vonatkozik. Tehát az aranybani értékébõl vond ki a 15%-t.

vagy DB vagy az új T7 Light Pantherbõl

A Gift Shop-ban 23 ejuro lesz a SuperPershing 1 garázshellyel. Ez már a 15%-kal csökkentett ár vagy az csak arra vonatkozik ha a játékban veszem meg aranyért?

Új német medeket,csak a vkdb-rõl lehet elérni? panther felöl nem?mert a vk-t akk vissza kell venni meg egy kazal xp-t kergetni megen :S
A német tier7eket figyelembe véve a DB a legjobb közölük, legalábbis nekem az feküdt a legjobban(mind meg volt). Kifullozva közeltámogatóként használtam a 88assal, nem okozott gondot visszavenni és 80k XP-t belerakni pluszba, várva az IndenPanzert.
A comet pedig a személyes kedvencem, tier7en a legjobbnak tartom.
A két tankot egyébként nehéz összehasonlítani, mert a comet nehéz tanknak van súlyozva a MM-ben.
ne legyél telhetetlen😊

Nem tudom kifejezni a tank után érzett imádatomat.
Ez a dög minden pénzt megér!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

polluxware
tééényleg!

pz2g-vel😊 akkor megugrotta a lécet😊 (kár hogy nem type62 jött😞

Az újonnan betett tankokat. Tehát angol TD-k + német könnyû tankok.

Akkor ez nálam csak szubjektív volt. A Cometnek viszont jócskán van kitéríthetõsége, azzal lehetett körözgetni is, meg menetbõl lõdözni viszonylag pontosan. De én ehhez a harcmodorhoz a DB-t lassúnak éreztem, plusz a Comettel ellentétben erre nem mehet stab se, szóval én legalábbis teljesen máshogy használtam õket.

Tuti én vagyok a hülye hozzá, de a fogam szívom, amikor mennem kell vele. 😊
Ha lenne idõm, leszednék pár meccset az mwreplaysról, mert tuti nem úgy használom a tartályt, ahogy kellene.

Milyen vasakat,néztek a díjazásnál ?
Megnéztem és minden toronynak meg lövegnek ugyan annyi a kitéríthetõsége.
Viszont azért vacilálok a 75-ös ágyún mert a cometnek se sokkal nagyobb a sebzése, pedig az egy elég jó kis tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én a 88-assal grindeltem, nagy toronnyal. Minimális a mozgékonyság veszteség (észre sem vehetõ). A db közelharcra tökéletes, oda meg kell a sebzés szerintem. elég pattogós, és nem lángol, mint a panther. Most sokan megköveznek, de a T20 után nálam 2. helyen van a T-43-al. Lehet, hogy mazochista vagyok?

Mondjuk hülye vagyok, nem is spórolnál vele, elvégre a másik ágról már ki van fejlesztve mindened 😄