World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 75-össel szerintem kb lõni sem éri meg, mert akármi is lõ vissza (tier6 vagy afölötti tankok esetén), garantáltan neked fog jobban fájni. Az alap tornyának meg konkrétan nincs negatív kitéríthetõsége 😊
Ha nagyon sietsz, akkor talán megéri elspórolni az xp-t, de egyébként szerintem jobb volt a "fullos" konfiggal.

kb 70k xpm volt DBvel mikor egyik patchben kijött a 75mm L/70 buff, akkor lecseréltem az ágyút a 75ösre és a maradék 30kt azzal szedtem össze. Szerintem 75össel jobb. Mondjuk én a fejlesztett toronnyal használtam, több hp,jobb páncél, és nagyobb látótáv miatt.

WoT: Nishizumi77

Véletlen nem mentél egy jó kört valamelyik új tankkal?

egyik ismim kapott 5000et

valszeg jó XPs kört mentél vmeik új tankkal, az aranyat már osztják, csak még a hírt nem tették ki.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

polluxware
szerver hozzámvágott 1000aranyat..

dehogy mééér??<#conf>

A tapasztalat VKDB tulajok mit javasolnak?
Húzzal a stock toronnyal meg a 75mm-es gunnal, vagy kifullozva a 88as gunnal?
Per pill az elõbbi tetszik jobban, mert azzal biztos mozgékonyabb, meg a gold ammoja is többet üt át (meg ugye AP-val is).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy T8 premmel jobban, vagy inkább stabilabban lehet farmolni.
A Type62-vel szerencsekerék minden csata, van ahol lehet lövöldözni, van ahol csak spot, az meg nem mindig úgy jön össze, ahogy kéne.
De jobb csatákban lehet vele ~20k körüli vagy afölötti tiszta nyereséget keresni prem fiók nélkül. (csak felderítõvel könnyebb beleszaladni a pofonokba, így nem ritka a 10k-s kör sem)
Köszönöm szépen így kibontva már jobban értem. Nem tudtam, hogy 20 EUR körül volt az ára, amíg kapható volt. Akkor viszont a KV-5 nagyon jó ajánlat most, én ahhoz néztem. Jól látom, hogy te ~650 csatát lenyomtál a Type 62-vel? Farmolni is lehet vele, vagy inkább csak a fun kedvéért. Esetleg összehasonlítva a többi T7 light-tal.
Nekem a gyors tankok jönnek be, viszonylag jó gunnal (én még a T21-t is szeretem), nincs kedvem lassú tankhoz 165-ös pennel, ala KV5/SP.

Én is vártam, amíg meg nem halottam, hogy a T43 top ágyújához hasonló lesz rajta. <#csodalk> (habár nem tudom mit vártam 7es prém medtõl)

Ám annak az ISUnak meg a csúnya anyukáját, aki 300m-re próbál meg eltalálni 1 körülöttem forgó T71et.
Semmi baj nem volt, amíg belém nem lõtt, és le nem láncolt. (sebzett rajtam 400at) Ja és ennek köszönhetõen a T71 az oldalamba tudott jönni, és el is tudott menekülni.
Teljesen hasznos lövés volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az SP most megy a gift shopban egyetlen garázshely extrával 27,27€-ért.

A Type62 most 36.50€
-10€ az hónap prem
-10€ a 2500 gold
- a többi apró vacak

Ezután ~15€ maga a vas, ami meglehetõsen ritkán kapható, a maga nemében egyedi premium tank (nem sok high tier light van).
Én tavaly augusztusban ~20€ áron kínálták, egy garázshellyel.
Ehhez képest ez a csomag... picit többet nyújt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Type 62, Chinese Tier VII Light Tank
1 garage slot
Premium Account: 30 Days
Gold: 2,500
10 Large Repair Kits
5 Large First Aid Kits
Roger6
Te meg túl komolyan veszed az életet, lazíts már. Tiszta vicces ahogy belerongyol a vízbe.<#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csak összepedóztam egy kis goldot. 😊

Hello Commander,

Congratulation for winning a prize (1000 Gold) in our 8.4 Release contest!
We want to thank you for your participation and we hope you enjoyed the contest!
Your World of Tanks Community Team
Ezer és egy oka lehet az ilyennek, felesleges minden ilyen esetnél hülye játékosra gondolni.
Sztem az SP-t megéri megvenni,nyilván nem egy T34 vagy tájp,KV5,de ezzel is szépen lehet kaszálni,ha jó MM,ill kijön a gém,nekem nincs vele kimagasló köröm,a legjobb 112k volt,de napi 10-15 körbõl a legrosszabb 40-50k a többi 80-90 a zöme,nekem ez az egyetlen,de megérte,mondju ka sebessége meg a gun az õrület,de viszont kemény a kobak!
toocha
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?"<#vigyor2>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Solten
Ami mozgatja kicsit is a fantaziam az a T-44 -varians premium. Bar tier 7-kent aposztrofaljak, jo alternativa lehet a tajpra ahitozoknak.

Saor Alba

Még úgy is sok, a 8-as medek mennek/mentek 23-25 EUR környékén, de ez light. 1 hónap prém 10 EUR.

Pénzkeresésre nem jó, fun-ra igen. De ez szubjektív. Nekem tetszik a járgány. Hiába gyors és hiába van sok hp-ja nem elsõvonalas tank. Második vonalról kell támogatni vele.
Roger6
Napi Darwin díjas csapattárs. Minden napra jut egy. <#hehe><#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Solten
Ha akartok egy jot rohogni, olvassatok el a KV5-hoz mellekelt propagandadumat (gift shop) 😊

Saor Alba

Én is veszek holnap. Ha goldot vennék, vennem kellene 5500+1500=7000
ez 26,9 Euro
Igaz, ha veszel garázst is, még marad 580 gold, de azzal már sokra nem mész. Szerintem is jobb a Giftshop.

Hozzávágnak plusz egy hónap prem fiókot, ~10 € értékben. A heavykhez nem.
Nem vagy könnyû helyzetben, én is csináltam már, sajna néha a haverokkal is szemétnek kellett lennem, bár ha viselkedtek volna, nem lett volna gond.
Sok sikert!
😄

Maala
Szerintem átszámolva olcsóbb is, mint goldban. Nem?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Solten
36.5€ egy nyomorult type 62 csomag???!! 😄 Az ev vicce.

Saor Alba

Siemázok minden csata elején, de még senki nem reagált. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Most a gift shopban is 22,95 euró lesz az SP egy garázshellyel. Így sem rossz vétel, ha nem akar valaki aranyat venni, mert 6120-at nehéz kihozni.

Ezt a Type 62-t, hogy gondolják Tier 8 heavy árában adni. Gondolom annyira nem hozza pénzt mint azok. Tier limites? 7-es lightként nem valószínû. Akkor csak a neve miatt, mert prémium Type? Bepróbálkoznak ezzel kicsiben, hogy megsaccolják mi lenne az 59-es visszahozatalakor? Tényleg nem értem.

<#worship><#worship><#worship>

KV1-S LEAD THE WAAAAAY!!!

Solten
😄DD

Saor Alba

Mint már írtam, nem tudok bannolni. Másrészt annyira nem hiszem hogy elfogult lennék, mivel mindenkire rá szoktam szólni hogy fejezze be. Épp most töröltem egy rakás hozzásólást a Diegho vs Foxbat vitában.
A mai Killbull-os esetnél lehet hogy nem voltam éppen pártatlan, de õ már engem is olyan szinten irritált (meg szerintem a fórum jó részét), hogy nem bántam hogy meg lehetett tõle szabadulni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Nem, most lesz 15%-al olcsóbb a Superpershing, vegyél egy olyat, aztán tanuld meg vele a T9-ig a weak spotokat az összes tankon, és jó lesz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen, mondjuk a heti fûadagom árát névváltoztatásra költöttem.
De teljesen megérte! <#nyes>

Úgy látom itt mindennap kiborul a bili vkinél
helyes, én részemrõl befejeztem....
okos enged szamár szenved 😊
Komolyan nem tudjátok privátban intézni a dolgaitokat?
Mindenesetre a flames hozzászólások nagyrészt törölve lettek, meg a jövõben is törölve lesznek. Szóval akár be is fejezhetitek.

Sajnos el kell ismerni, hogy a házigazdánk egy picit elfogult. Elhiszem, hogy ez egy régi "online barát" társaság nagy részben, és minden szentnek maga felé hajlik a keze, de ha valaki elvállal egy ilyen tisztséget, akkor lehetne kicsit következetesebb és kevésbé elvakult. Nem bántásból mondom, de sajna ezt látom, és nagy részben ez okozza a feszültséget is.

Egy másik fórumon ezt úgy oldják meg, hogy az összes ehhez kapcsolódó hozzászólást törlik, napokra visszamenõleg akár, de általában rögtön, és az összes fél a bannal játszik.

Nesu
Sziasztok ,
a kérdésem a T25 prémium tank T5 ben megéri az 1500+300 aranyat ???

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Master91
Vagy mert nem mer nektek rosszat szólni? 😄
beszélgessen a 380 a hülyékkel igaz? 😊
nincs is nekem erre idõm / kedvem! inkabb megyek azt bedobok 2 sört!
Ez szerintem tisztán látszik, azt hiszi olyan a világ mit a világvégi kocsmába ahova jár, de nem értem bekötötték a a netet nem szokott nézelõdni rajta?

Vagy, mert mi igazából mindnyájan ugyanannak az embernek vagyunk az alregjei. <#nevetes1>

Ugyeugye? Gyûlnek itt a bizonyítékok rendesen, hogy jó az ötletem.

pz1c 1434 exp ha jól emlékszem
írtam ilyen mondjuk specnyaznak? szakesznek? soltennek? csoszinak? vovoidnak? stopposnak? stb stb-nek?
Nem? vajon miért nem? Mert õk normális fórumozók?
Hogy miért írok ilyet dieghonak? mert diegho nem normális, és aki nem normális azzal nem lehet normálisan beszélni sem!!!!!
Ettõl neked miért kell bazmegelni meg anyázni?
Master91
Diegho bssza el igen.

Õ beszélte itt napokig hogy milyen pálinkával harcol ?
Szerintem te jóval többet spammeltél itt mint bárki más.

Semmi baj nincs dieghoval, jó így ahogy van.

Oddbal-os kalandra nem akarok rá térni, nem nézem se neki, se Oddbalnak, vegyünk úgy meg se történt.
Ja értem kisfiam😊) te vagy a menõ aki 20 évesen azt hiszi menõ ez a jaj én ennyi iszom szöveg el kell téged keserítenem csak simán alpári😄DD
Tudod az még nem mentség hogy tanyán laksz, mert sok ismerõsöm lakik ott még sem ekkora paraszt hogy szédül a betonon mint te...
El kéne indulni világot látni parasztgyerek meg olvasgatni...

Melyik tankkal "neveztél"?

It\'s a trap!!! :)

Maala
Szóval féltékeny vagy, hogy már nem te vagy a legnagyobb effû, aki itt megmondja a frankót? 😛

Szerintem amúgy más oka van, összeesküvés-elmélet jön:

Mert tudja, hogy Diegho-n kívül senki sem veszi magának a fáradtságot, hogy legyalogoljon (lovagoljon?) hozzá a tanyára, Mucsára. 😄

Szpecnyaz meg a puszipajtása, a múltkor is együtt nyírták a birkákat.

---

1 millióért szerintem magát is beköpi. 😄