World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nagyon sietsz, akkor talán megéri elspórolni az xp-t, de egyébként szerintem jobb volt a "fullos" konfiggal.
WoT: Nishizumi77
valszeg jó XPs kört mentél vmeik új tankkal, az aranyat már osztják, csak még a hírt nem tették ki.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Húzzal a stock toronnyal meg a 75mm-es gunnal, vagy kifullozva a 88as gunnal?
Per pill az elõbbi tetszik jobban, mert azzal biztos mozgékonyabb, meg a gold ammoja is többet üt át (meg ugye AP-val is).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Type62-vel szerencsekerék minden csata, van ahol lehet lövöldözni, van ahol csak spot, az meg nem mindig úgy jön össze, ahogy kéne.
De jobb csatákban lehet vele ~20k körüli vagy afölötti tiszta nyereséget keresni prem fiók nélkül. (csak felderítõvel könnyebb beleszaladni a pofonokba, így nem ritka a 10k-s kör sem)
Nekem a gyors tankok jönnek be, viszonylag jó gunnal (én még a T21-t is szeretem), nincs kedvem lassú tankhoz 165-ös pennel, ala KV5/SP.
Ám annak az ISUnak meg a csúnya anyukáját, aki 300m-re próbál meg eltalálni 1 körülöttem forgó T71et.
Semmi baj nem volt, amíg belém nem lõtt, és le nem láncolt. (sebzett rajtam 400at) Ja és ennek köszönhetõen a T71 az oldalamba tudott jönni, és el is tudott menekülni.
Teljesen hasznos lövés volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A Type62 most 36.50€
-10€ az hónap prem
-10€ a 2500 gold
- a többi apró vacak
Ezután ~15€ maga a vas, ami meglehetõsen ritkán kapható, a maga nemében egyedi premium tank (nem sok high tier light van).
Én tavaly augusztusban ~20€ áron kínálták, egy garázshellyel.
Ehhez képest ez a csomag... picit többet nyújt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 garage slot
Premium Account: 30 Days
Gold: 2,500
10 Large Repair Kits
5 Large First Aid Kits
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hello Commander,
Congratulation for winning a prize (1000 Gold) in our 8.4 Release contest!
We want to thank you for your participation and we hope you enjoyed the contest!
Your World of Tanks Community Team
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Saor Alba
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Saor Alba
ez 26,9 Euro
Igaz, ha veszel garázst is, még marad 580 gold, de azzal már sokra nem mész. Szerintem is jobb a Giftshop.
Sok sikert!
😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
KV1-S LEAD THE WAAAAAY!!!
A mai Killbull-os esetnél lehet hogy nem voltam éppen pártatlan, de õ már engem is olyan szinten irritált (meg szerintem a fórum jó részét), hogy nem bántam hogy meg lehetett tõle szabadulni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De teljesen megérte! <#nyes>#nyes>

okos enged szamár szenved 😊
Mindenesetre a flames hozzászólások nagyrészt törölve lettek, meg a jövõben is törölve lesznek. Szóval akár be is fejezhetitek.
Egy másik fórumon ezt úgy oldják meg, hogy az összes ehhez kapcsolódó hozzászólást törlik, napokra visszamenõleg akár, de általában rögtön, és az összes fél a bannal játszik.
a kérdésem a T25 prémium tank T5 ben megéri az 1500+300 aranyat ???
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
nincs is nekem erre idõm / kedvem! inkabb megyek azt bedobok 2 sört!
Nem? vajon miért nem? Mert õk normális fórumozók?
Hogy miért írok ilyet dieghonak? mert diegho nem normális, és aki nem normális azzal nem lehet normálisan beszélni sem!!!!!
Õ beszélte itt napokig hogy milyen pálinkával harcol ?
Szerintem te jóval többet spammeltél itt mint bárki más.
Semmi baj nincs dieghoval, jó így ahogy van.
Oddbal-os kalandra nem akarok rá térni, nem nézem se neki, se Oddbalnak, vegyünk úgy meg se történt.
Tudod az még nem mentség hogy tanyán laksz, mert sok ismerõsöm lakik ott még sem ekkora paraszt hogy szédül a betonon mint te...
El kéne indulni világot látni parasztgyerek meg olvasgatni...
It\'s a trap!!! :)
Szerintem amúgy más oka van, összeesküvés-elmélet jön:
Mert tudja, hogy Diegho-n kívül senki sem veszi magának a fáradtságot, hogy legyalogoljon (lovagoljon?) hozzá a tanyára, Mucsára. 😄
Szpecnyaz meg a puszipajtása, a múltkor is együtt nyírták a birkákat.
---
1 millióért szerintem magát is beköpi. 😄