A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #258491 Csatlakozom QuentinT-hez, az ARL V39 nyalókatank jó kis járgány, 186 meccs után 57% WR-rel szálltam ki belőle. A 105-össel használtam.
A camoval nem foglalkoztam, alapból szar, a százalékos növelés nem hoz sok eredményt.
+ Jeff Dunham is jót ír: az agyúkitérítés szar, ahogy bemozdulsz mozgó célpontra veszted a bonuszt a hálóból és a periszkópból is. Amúgy is jól látsz vele (relatíve), 350m a látótáv.
A DCA 45 ágyút is próbáltam, de pont a kis kitérítési szög miatt idegesítő volt a hosszú célzás, ráadásul a 212 pen ellenére folyton megtréfált lepattanókkal. A 105 gyorsabban céloz, és nagyobbat sebez ha betalálsz, az acc különbséget én nem éreztem + a RoF is közel ugyanaz (vent+rammer alap). Szerszámládát raktam rá még.
A Crusader pedig szintén jó kis tank.