World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90
pedig az egy mozgó lõszeres doboz 😄 nem cska kigyullad hanem könnyen fel is robban xD

Csaby

voivod32
1Igazad van, de a T-44 nél nem tapasztaltam, hogx gyulladós lenne.
2.Ebben is igazad van, de sikerült magamat bejátszanom oldalra, ahol tudtam világítani, és így két irányfól lõhettük az ellent.
3APCR-t eleve nem veszek. Pént nem költök rá, creditem meg nulla.😄
4 Tudom, hogy hol kellene lõni a VK-t , de nem volt olyan ostoba, hogy egy helyben álljon, ezért nem tudtam a hasát, célozni. (Igazából le akartam láncolni, de nem jött össze.)
5.A KT-t egyedül nem tudom, hogy el tudtam -e volna intézni, talán a Hellcattal együtt. Igen, ez valószínûleg jó lett volna.
6.Szerintem az AMX50 100 ra gondolsz,össztüzet kértem a többiektõl, mivel tudtam, hogy ha nem lõjök ki idõben, egyedül elintézi az IS-3 -unkat.
Köszönöm az észrevételeidet, többnyire egyetértek veled, de a csapat sem volt a helyzet magaslatán.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én semelyiket sem tudom, attól függetlenül, ki nyitotta 😄
Bár eleve azt sem értem, minek kell ilyen dolgokhoz egyáltalán hozzányúlniuk peccseléskor, ha csak pár új tankot raknak be...

Ezek szerint nem csak engem tisztelt meg vele a játék 😊

Sunsetjoy
Szerintem is részben bug. Meg mintha olyasmi lenne, hogy akkor, ha valaki írt felém, befejeztük a beszélgetést és én kilépnék, de addig nem engedi, amíg õ nem zár be.

Egyszer a minap volt olyan, hogy mondom ráírok volt klántársamra, hogy szakaszolunk-e. Rákattintok a nevére, erre megjelenik egy ablak, amelyben õ a kezdeményezõ! És már köszönt is, hogy hali, század?
Szóval épp akkor nyitott felém, amikor kattintottam 😊

Na azt az ablakot csúnyán nem tudtam sehogy bezárni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ha megengeded, akkor leírnám, hogy én milyen hibákat látok a játékodban.

1. Nincs tûzoltód. Miért? Féláron van, és nagyon hasznos.

2. D8-ba mentél, noha a tankod alapvetõen alkalmatlan arra, amit ott kell játszani. A T-44 egy gyors, agilis, jó tûzgyorsasággal rendelkezõ harckocsi, viszont D8-ba olyan tank kell, ami ennek pont az ellenkezõje. Egy lassú, jól páncélozott vas kell oda, aminek nagy az alfája.

3. Nincs APCR lõszered, ezért a KT nem fogyott úgy, ahogy kellett volna neki.

4. A Vk3601H oldalát lõtted, noha túl éles volt a szög. (Ezért pattant olyan sûrûn.) A célzott felület a haspáncélzat legyen, mert ott az esetek többségében át lehet ütni.

5. A KT-t még idõben flankelned kellett volna. Szerintem 1-2 percet spórolhattál volna ezzel a kis akcióval.

6. 10:16-nál valami 100%-on lévõ tankot lõttél ahelyett, hogy a mellette álló 100HP-s KV-1S-t lövöd ki.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Solten
Bug.

Saor Alba

voivod32
Az utóbbi néhány napomra jellemzõ szopóág-kör. Nem tudom itt milyen hibát követtem el? Ha van türelmetek kb négy perchez, nézzétek meg és mondjatok véleményt! Egyébként pörgõs meccs, hullottunk, mint a legyek😄

http://mwreplays.com/replay/EX3RJ57MO6OF/

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

csaba90
hali!
kb mikorra várható a patch?

Csaby

Azt írta J2-õn lapított a bokorba...ott nem sok helyrõl láthatják olyanok akiket õ nem lát...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Szerintem meg egy nagyon jó kis tank.
Az meg egy rossz vicc, hogy nincs páncélja. Szembõl a fontja 120mm és döntött, a tornya meg 100mm és szép gömbölyû. Gyak olyan mint az IS-nek. T7-ben bõven elég, kevés ágyú viszi át. Ugyan az az ágyú van rajta mint a T-43-on, szóval lesz idõd megszokni. Szerintem nem rossz az, nem tudom miért várják sokan egy medtõl hogy szembõl vigye az E-100-at. Oldalról, hátulról bõven jó az a gun. A mozgékonysága meg közepes, ez együtt jár a páncélzattal. Játékra olyan mint a Sherman Jumbo, inkább egy heavy-med keverék. De nagyon fasza kis tank, én ajánlom.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Majd akkor milyen dühös leszel,ha több Tp-t kapsz mint az ellenoldali legjobb és akkor is vesztesz! Nekem 2 hete volt ilyen...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Honnan tudod, hogy az spotolt akire rálõttél?
Replay?

Tudom, meg kell tanulnom játszani, és majd nyerek....

[/url][/img]

.... de nem hétvégén!
Nem hiszem,hogy manipuláció lenne...Néhányszor már beszéltünk itt is róla és arra jutottunk,hogy ennek a magyarázata olyasmi,hogy "miért van hétvégén több baleset az utakon"-"vasárnapi vezetõk" röviden ennyi szerintem.Ilyenkor az is játszik aki hétközben nem és itt kevés az egyéni teljesítmény,ha nincs csapatmunka akkor bukás!!!

Az mitõl lehet, hogy mostanában nem tudom bezárni a chat ablakokat játékban? Hiába ikszelem ki, csak leteszi a "tálcára", de bezárni nem engedi...

Helyesbítek!
Cirka 300méter a hídig a távolság,mert csak 600 négyzetméter a map.Na de akkor is.

Ok
http://wiki.worldoftanks.eu/images/3/3e/Munchen.jpg
Tegnap wideparkon,déli oldal fos td-vel beállok J2 be.Bokorsor végén állok!!,lõttem 1et D2-3 híd alatti tankot.Majré lámpa felgyullad.Tehát a fáma szerint ha 15méterre van elõtted a bokor nem spottolódsz fel.Cirka 525 méter a hídig a távolság és észrevett az Ojject704.Szinte mindig odaállok,és lõttem már onnét 150m lévõ álló tankot aki rám nézett de nem látott mert full hp ról kilõttem.Ha a Random nem veled van,basz6tod.És még sorolhatnám ezeket az anomáliákat nagy vereség esetén.Az 50% esélyed leredukálódik a béka segge alá.Azért a tegnapi 13%wr megviselt.Ennél még a bot játékosoknak is jobb átlag jön ki.

DarkHorSe
törölhetõ

Swedish people are albino monkeys

Üdv.

Srácok ERRÕLaz oldalról rendelt már valaki?
Mennyire biztonságos?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Jó reggelt Benji!!!
Kipihented a tegnapi sorozatot??
Mentem este néhányat,de nem jöttem dühöngeni miatta mert rájöttem,hogy csak magamat okolhatom!!!! Aki hétvégén játszik az megérdemli a szopóágat.Olyan képeket mentettem,hogy beszarás!!!Vannak közte 9!!!! Effis fighterek is,de sajnos most nem tudom linkelni mert melóhelyen vagyok,de majd holnap!!!

Solten
Qrvajo cucc szerintem, agilis, mozgekony, kompakt. Igazi flankelos medium, T-43 style. Pancelja pattogos.

Saor Alba

Nincs manipulálva.
Igen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Legtöbben megrökönyödtek mert 30LE-vel kisebb lesz a motorja, csak azt nem nézték, hogy a súlya is csökkenni fog a tanknak.

Ezt nem hiszem el. Ma beleraktam 25k exp-t, mert azt olvastam, hogy nerfelve lesz (mondjuk ennél már nincs mit gyengíteni). Erre buff.
Akkor a további grind még várhat.
Ha a gun depression élesben is 2-vel több lesz akkor mindenképp visszaveszem😊.

Ez a DPM növekedés hogy értendõ? A rof fog nõni?
Egész szépen felbuffolják a VK DB-t.

Egy hét óta elõször elcsitulnak a kedélyek, senki nem anyáz senkit, erre az ember egy pillanatra nem néz oda és beront Kubukli, a gyökérlengyeles eszméjét hirdetve? Már meg sem lepõdök.
QuentinT
Nem vagyok valami nagy játékos, és stock-ból prémium nélkül húzva 51 csatám van vele. A legénységem kredites átképzés után most áll 99%-on. De ennyibõl nekem az jött le, hogy egészen jó kis tank. A mozgékonysága tûrhetõ, szembõl pedig egy nehéz tanknyi páncélzata van. Szóval a kisebbekkel elbír akár szemtõl-szembe is, a nagyobbakat pedig meg tudja kerülni. Mivel én is a nehéz ág felõl megyek a T-54 irányába, a következõ állomás a T-43 lesz, ami pusztán az adatok alapján, visszalépést fog jelenteni a KV-13-hoz képest.

Ha szeretsz szívni akkor feltétlen ajánlom,egyébként egy rakás szar.Ha van platoon vagy szakasz akkor még el lehet viselni,de egyedül randomban nem.Én Kv13-ról mentem T54 felé,de iszonyatosan szar az a tank.

Ritka szar.

Master91
Mivel wotos tapasztalaink alapján trágya a tank,nem. De ez játék.

Szakértõbbeket kérdezz itt!
Amx 40 után azt tartom a második legrosszabb tanknak a játékban, legalábbis azok közül biztos, amikkel én játszottam. 😄
Lassú, semmi páncél, de cserébe az agyúja se ér semmit sem. Ja és plusz pont, hogy olyan széles a lánctalpa, hogy gyakorlatilag minden téged ért lövésnél leesik.
Tudom szubjektív voltam, mások biztos tudnak vele játszani, de nekem akkor is ez a véleményem.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Egy Somua S35? Mármint hogy egy darab? 😄

Szerintem 1940 eljére már nem lett volna fontos és hasznos se. Ekkorra már megvolt a saját harckocsink a 40M Turán, ami tudta azt amint a Somua S35.

1936-ban még talán. De liszenszben egy az egyben gyártani akkor is esélytelen ha a franciák eladták volna. Az öntvényekbõl álló testet és tornyot az akkori magyar ipar olyan méretben nem valószínû, hogy képes lett volna legyártani.
Ha franciák gyártanak le 2-300 darabot nekünk, akkor meg a karbantartáshoz szükséges alkatrészekrõl kellett volna valahogy gondoskodni. Franciáktól importálni vagy Mo-n utángyártani. Egyik se valami jó. Amit lehet ki kellett volna cserélni magyar termékre. Akkor meg ott tartunk, hogy egyszerûbb egy közelebbi (földrajzilag, technikailag és politikailag) ország harckocsijának a liszenszét megvenni. Mint ahogy meg is szereztük a cseh LT vz.35 harckocsi javított verziójának a T-21-nek a liszenszét.
mi karatézik a tank milyen pörgõ rúgás volt az utolsó attack? 😄
Count Adyn
KV-13-at próbálta már valaki? Van értelme belemenni abba a zsákutcába?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

No comments 3.

E-50M-el ha el tudod dugni az oldalát, akkor a test olyan 240 penig tud megbízhatóan pattintani beforgatva, néha többet is. Ezt még régebben megnéztem tesztszerón. Kb. a 121 is ennyit tud, csak annak sokkal jobb tornya van, na meg alacsonyabb profilja HEAT/HESH ellen hasonló körülmények között 300-330-ig.

Ergo csikicsukiban úgy tudod ki az orrod az FV-183 elé, hogy nem bír rálõni a tank oldalára, vagy nem lövi telibe a torony elejét a pajzs mellett, akkor megúszod full sebzés nélkül. Na nem mintha akkor kicsit csapna.

JeffDunham
Azért azt ne feledd el hogy tesztszerveren próbáltad ahol mindenki arannyal lõ. Élesben te is jobban bujkálsz majd vele. De tény hogy nulla páncélja van. Pontosan ezért fogom én is leginkább támogatónak használni, szóval sniperezni hátulról.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

figyelj ha a csapat több mint a fele elhal 2 perc alatt nem tudsz mit csinálni 5 tankot egyszerre nem tudsz kinyírni!
szépen szedem az ellenfelet lõnek rám pattogok is egyszer csak azt veszem észre hogy egyedül maradtam pedig a fél csapat velem volt! T 30 at simán elintéztük, 4 en lõttünk rá egyszerre mondom oké ez megvan innentõl már gyerekjáték lesz! hát nem!

A 121 megvan az jobb mint a 113! 113al mindig lõszerrekeszt kapok! és ha nem javítom meg a következõnél felrobbanok! és nem is pattog
MAus nincs meg még E 50 M et sem teszteltem hogy pattogna! T 62 A val futottam pár kört! és az jobban pattog mint a leopard 1 ! D az sincs meg amúgy!
úgy is kihúzom a leot akármilyen mert német! 😄 😛
most nézem,foxinak is ua a problémája

Én a 121et is megemlíteném. Jó armor, lóbaszó ágyú.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tegnap 87% elõtte 67% gyõzelem,ma pedig 15 csatából 2 nyertem.
Szerintetek pusztán véletlen?
Ne mondja senki,h nincs manipulálva.
Úgy,h zömmel az elsõ harmadban vagyok sebzésileg de nem elég.

Pattogni akarsz menj Maussal.
E50M ami esetleg pattog.
(Amx 50B esetleg)
De ha borzalmasan jó medet akarsz, akkor T62, és Batmobil, meg Leo1.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szerintetek a magyaroknak hasznos és fontos lett vna a '40es évek elején egy Somua S35-ös?
Melyik a legjobb X meed? 8.5 öt is beleszámolva! ez a Leopard 1 egy rakás fos nem? pár kört mentem vele de semmi nem pattog róla!
T62 A a legjobb nem? mobilis gyorsan tölt pattog!
Wins/Battles: 1 (10) (10%)
na én ebbõl nem kérek..... no comment... jo 8 all
Roger6
A piának semmi köze hozzá, gondolom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever