World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltál rendes lenni. az nem szégyen.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

OK. Már fáradt vagyok ahhoz, hogy észrevegyem az ilyeneket. De valótlanságot nem mondtam, úgyhogy nem érzem magamat annyira hülyének...
ma sem csalódtam ebben a fasszopó WG-ben...
csíter manipuláló kurva édes anyjukat <#smile>

nem leszek szemét, csak egyet kívánok nekik DÖGÖLJENEK MEEEEG <#wave><#boxer>

Wins/Battles: 1 (8) (12.5%)
köszi csak vhogy az ugrott be hogy mintha olvastam van h a 100%nál nem lehet nagyobb érték de a venti így is javít oks, azért kérdeztem rá ilyen un-noob módon most am. az álcafestések is akcióban vannak?
Amelyikkel legjobban játszol.

Tier 6: Cromwell,M6,T-150,T-34-85
Tier 7: T-34-1,T-43,Black Prince

Trollkodás volt.

Köszi az infót!
Most akkor adhatom el a csába! <#nevetes1>

Mausztafa: IS elég jól hoz 100as löveggel. És olcsó bele a lõszer.

Asszem ma szemét vagyok.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amit a kiírt adatoknál látsz azok az értékek a csupasz tankra és 100%-os legénységre vonatkoznak.
A felszerelések, venti-rammer etc. és a legénység skilljei javítanak rajtuk.

Srácok közvélemény kutatást végzet diplomamunkához. A kérdés így hangzik. Szerinted melyik nem prémium tankkal lehet a legtöbb pénzt farmolni t6 t7ben? Elõre is köszönöm a válaszokat! 😄

már meg t-50 van vagy 1000 csatám 😄

Nem. A VK3001DB(amit átneveznek VK30.01D-re) nem lesz prémium tank. Azért húzzák sokan, mert abból lehet kihúzni az új med ág tier8-át az IndenPanzer-t.
Nem lesz az.
Viszont a Vk3001DB az lesz valószínû az lesz, mert mindenki azt farmolja éppen.

Amúgy nem lesz az, nem kell annyira sietned érte.

Nyomod mint a mínuszt mi?

"Egyszerûen nem vagytok egy másik véleményt elviselni, ennyi."

DAFUQ THIS SHIT??
vagytok = tudtok
hadtörténeti múzeum = Hadtörténeti Múzeum
Teljesen lehúztok a szintetekre.

Aham, ki játssza itt a hisztis ribit? Egyszerûen nem vagytok egy másik véleményt elviselni, ennyi.
Laktanyát mi? Ennyit sikerült eddig összeszedni róla. Legalább a hadtörténeti múzeumig juss el egyszer.

Igen, úgyhogy gyûjts rá serényen.

Sziasztok!
Következõ frissiben T-50-2 az prém tank lesz ?

ha a megadott értékeknél nem nyújthat jobb teljesítményt tankunk mire is jók a 100% feletti értékek? (pl egy plusz ventinél)
6:9-es állásnál bombázott ki a grille.. bele se merek gondolni mi lett volna ha õ nincs😊

Kubukli te vagy az sg kurvája. Ha gyerkõc vagy megbocsátható mert kinövöd, de ha felnõtt vagy akkor szánalmas az egész. Ha meg a valódi neved alapján egy fikarcnyi közöd is van ahhoz az emberhez akirõl nemrég laktanyát neveztek el EMBERELD MEG MAGAD.
Solten

Saor Alba

Nem, mindkettõn eléred.
A cuccaim amiket megszerzek egyre mentõdnek csak akkor?

Külön szerverek. A CW csak az elsõn elérhetõ, és többen is játszanak rajta.
Sziasztok most jöttem vissza játszani és az lenne a kérdésem, hogy bejelentkezésnél mit számít a WOT EU1 és WOT EU2? Ezek effektíve csak channelek vagy külön szerverek?
Köszi elõre is!

Mit forgatok ki a szavaidon?
"Szerintem aki gold-ból átugorja a szívásos részt az ne szórja az igét."
Szerintem meg kihasználja a játék által nyújtott lehetõséget. Miért fáj ez neked? Van olyan lehetõsége golddal, ami neked nincs meg ingyen (prém csokin és benzinen kívül)? Ha nem költesz a játékra, akkor lassabban fejlõdsz, ez igaz, de ugyanaddig elérhetsz, mintha invesztálnál bele. Végül halkan megjegyezném, hogy ha ügyes vagy, akkor nyerhetsz is aranyat, nem kell fizetned.
Mondom mindezt úgy, hogy soha nem váltottam free xp-t.
Me' csak.. meee.. azé'! Hol vetted az accod?<#idiota>

Miért kötnél belém?
Ártottam én neked valamivel?
De ha már úgyis szóba került a dolog: tudjad már mennyi az effed!
<#nyes>

<#taps><#eljen>
Ha bejönnek az alregek, az meg Team Deathmach.
Ha Szpecnyaz-t szemeljük ki az Assault modnak számít támadó oldalról indulva.
Amint jön Szpec alreg csapata, az meg Save The Hostage!<#nyes>

nájn.... meglátogatsz? 😄
Majd én elkezdelek szidni aztán lepõdj meg és indulhat a buli.

Holnapig várj!
Azután bárkit, akit meglátunk.<#nevetes1>
Ha Roger6 nem jön fel, hogy vele kezdjük, akkor legjobb megoldás szerintem ha belekötünk 1 Hunsosba.<#zavart1>
Õk úgyis sokan vannak (+ nekik is sok alregjük van). Lehet nekik mondani, hogy aranyért vették a statjukat. Meg igazából az effük a azért ilyen jó, mert nem mennek random csatákat. Meg ilyenek.
Szerintem ez megfelelõ lökés.
Ja és az sem mind1 ha a házigazdát szemeljük ki elsõnek. <#nevetes1>

Még mielõtt akár Roger, vagy hõn szeretett Aladeen Admirális Generálisunk komolyan venné:
No offens, only joke.

free for all van

Master91
csak a piától érzed magadnak bátornak? 😄
Nem nem, sztem mindenki már igy látja a delikvens zaját. Én néha kinyitom, aztán megunom 😊

UTána már írhat amit akar 😄

Csináltam egy másik accountot és azzal offolok 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bazdmeg de bevagyok baszva 😄DDDDD
mi az hogy másnapos??? kikérem magamnak!!!!
az reggel voltam!!!! most már utántöltöttem!!! na mi a téma? kit kell leoltani? 😊))
Hagyd már!
Én az ilyeneket nem tudom szó nélkül hagyni, te meg engem.
Majd holnap megmutatjuk mi is az igazi élvezet.
Ne kéresd magad! <#nevetes1>

a skizofrén házigazda szpec szétoffolja a topicot 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Apró öröm? Zajlik az élet?
Kistílû pöcs.

Master91
Specnyaz magába beszél? 😄
Roger6
Igazad van látod, ugyanolyan buta vagyok, mint te. Ezentúl görgetek. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Te meg állandóan egem figyelsz.
Miért nem bírod megállni, hogy rám írj?
Használd a görgõt! <#nevetes1>

Zajlik az élet? Azaz itt basszátok a rezet minden nap 12 órában.
Szép kis élet lol.

EGyébként pedig nemtudom miféle impotens érvelésrõl beszélsz: NEM érveltem neked semmit, egyszerûen leírtam azt hogyan látom a fórumon kifejtett tevékenységedet. Semmirõl nem kívántalak meggyõzni, látod, a témáddal konkrétan nem is foglalkozom már rég.

A pökhendiségben és lekezelõségben teljesen igazad van, ezt legalább jól látod: nem tudlak egyenrangú értelmes partnerként kezelni, így kapod a maradéknak fenntartott stílust.

Most SerB alteregómmal nem rukkolnék elõ.<#nevetes1>
A fórumlakóknak lesz érdekes.
De csupán holnaptól.
És akkor is csupán akkor, ha nem lesz flamewar.