World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
csíter manipuláló kurva édes anyjukat <#smile>#smile>
nem leszek szemét, csak egyet kívánok nekik DÖGÖLJENEK MEEEEG <#wave>#wave><#boxer>#boxer>
Wins/Battles: 1 (8) (12.5%)
Tier 7: T-34-1,T-43,Black Prince
Most akkor adhatom el a csába! <#nevetes1>#nevetes1>
Mausztafa: IS elég jól hoz 100as löveggel. És olcsó bele a lõszer.
Asszem ma szemét vagyok.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A felszerelések, venti-rammer etc. és a legénység skilljei javítanak rajtuk.
Viszont a Vk3001DB az lesz valószínû az lesz, mert mindenki azt farmolja éppen.
DAFUQ THIS SHIT??
hadtörténeti múzeum = Hadtörténeti Múzeum
Teljesen lehúztok a szintetekre.
Laktanyát mi? Ennyit sikerült eddig összeszedni róla. Legalább a hadtörténeti múzeumig juss el egyszer.
Következõ frissiben T-50-2 az prém tank lesz ?

Köszi elõre is!
"Szerintem aki gold-ból átugorja a szívásos részt az ne szórja az igét."
Szerintem meg kihasználja a játék által nyújtott lehetõséget. Miért fáj ez neked? Van olyan lehetõsége golddal, ami neked nincs meg ingyen (prém csokin és benzinen kívül)? Ha nem költesz a játékra, akkor lassabban fejlõdsz, ez igaz, de ugyanaddig elérhetsz, mintha invesztálnál bele. Végül halkan megjegyezném, hogy ha ügyes vagy, akkor nyerhetsz is aranyat, nem kell fizetned.
Mondom mindezt úgy, hogy soha nem váltottam free xp-t.
Ártottam én neked valamivel?
De ha már úgyis szóba került a dolog: tudjad már mennyi az effed!
<#nyes>#nyes>
Ha bejönnek az alregek, az meg Team Deathmach.
Ha Szpecnyaz-t szemeljük ki az Assault modnak számít támadó oldalról indulva.
Amint jön Szpec alreg csapata, az meg Save The Hostage!<#nyes>#nyes>
Azután bárkit, akit meglátunk.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha Roger6 nem jön fel, hogy vele kezdjük, akkor legjobb megoldás szerintem ha belekötünk 1 Hunsosba.<#zavart1>#zavart1>
Õk úgyis sokan vannak (+ nekik is sok alregjük van). Lehet nekik mondani, hogy aranyért vették a statjukat. Meg igazából az effük a azért ilyen jó, mert nem mennek random csatákat. Meg ilyenek.
Szerintem ez megfelelõ lökés.
Ja és az sem mind1 ha a házigazdát szemeljük ki elsõnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Még mielõtt akár Roger, vagy hõn szeretett Aladeen Admirális Generálisunk komolyan venné:
No offens, only joke.
UTána már írhat amit akar 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mi az hogy másnapos??? kikérem magamnak!!!!
az reggel voltam!!!! most már utántöltöttem!!! na mi a téma? kit kell leoltani? 😊))
Én az ilyeneket nem tudom szó nélkül hagyni, te meg engem.
Majd holnap megmutatjuk mi is az igazi élvezet.
Ne kéresd magad! <#nevetes1>#nevetes1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Kistílû pöcs.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Miért nem bírod megállni, hogy rám írj?
Használd a görgõt! <#nevetes1>#nevetes1>
Szép kis élet lol.
A pökhendiségben és lekezelõségben teljesen igazad van, ezt legalább jól látod: nem tudlak egyenrangú értelmes partnerként kezelni, így kapod a maradéknak fenntartott stílust.
A fórumlakóknak lesz érdekes.
De csupán holnaptól.
És akkor is csupán akkor, ha nem lesz flamewar.