banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Szubjektív vélemény:

E-75, JT, Tigris mozgékonysága teljesen rendben van, ezek talán még jobbak is lettek, mint voltak.

KT gyorsulása viszont érezhetően romlott. Aszfaltozott úton képes ugyan önerőből elérni a megnövelt csúcssebességét, de ehhez kb egy kifutópályára van szüksége. A RoF és gun depression buffal elmondhatjuk, hogy a harcértéke nőtt, de az élvezeti értéke nálam csökkent a lomhábbá válása miatt.

E-50: na itt bajban vagyok... Nem emlékszem pontosan a gyorsulására, de kizártnak tartom, hogy ilyen lett volna. 4 skilles legénységgel is alig akart elindulni. Az új páncélja pattogós, ágyúja nagyszerű... de medezni azt nem lehet vele.
    Amikor rammolni próbáltam, valami 150 körüli sebzést sikerült összehozni az egyik papír orosz medbe, mert 200 méter alatt nem tudott 30 km/h fölé gyorsulni.
    Szóval szerintem más használatot fog igényelni, mint eddig.

JP, JP 2-ről nem tudok nyilatkozni, azokat nem próbáltam.