World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A házigazda majd elrendezi, ha nem tetszik neki.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az a legnagyobb bajom vele, hogy semmit sem ér az ágyúja még t5-ben sem, így nagyon esetlen. Ezért és a lassú sebesség miatt nagyon rá van utalva a társakra. Jó, full golddal biztos jó.😊 Olyanokat szoktam pattanni (ha eltalálom 83%-os legénységgel), olyan dolgokról, amikrõl nem is kéne, hogy csak kamillázom. Mondjuk a 75mm-es vickers-t igazán neki adhatták volna.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Szép próbálkozás, hogy az általam említett impotens érvelésedet visszafordítod.
A többség röhögve továbbmegy, Te nem. Orvosi eset.
Szerintem aki gold-ból átugorja a szívásos részt az ne szórja az igét.
Akinek nem inge ne vegye magára.
JAAA és lesz 1 meglepetésem is a fórumlakóknak!<#nyes>#nyes>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az meg hogy mindenki összefog ellened, egy valós életbeli szituációban így néz ki: ha fogsz egy papírcsákót és kiállsz a köztérre kiabálva hogy te vagy Napóleon, senki sem fog rábólintani. A többség röhögve továbbmegy, aki nem az pedig mind azt fogja mondani hogy NEM te vagy Napóleon. Pedig nem ismerik egymást, nem is beszéltek össze a hátad mögött.
No, kb ez a fórumbeli szereplésed és ezért nem ért egyet veled SENKI. Észrevetted? SENKI.
A PZ IV tank jó?
Mert most jelenleg az van és ezt az ágat szeretném fejleszteni.
(amúgy érdemes olvasni a srácot, igazi esettanulmány-hegyeket lehetne írni róla)
Nem használom!
Te meg minek írsz rám?
Használd te az egeret! <#nyes>#nyes>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem, õ is nehéz eset?
Azt meg nem is értem, hogy az anyagi ráfordítást miért hoztad fel? Akinek ez a hobbija, és szórakoztatja, az miért ne költene rá? Jobb lenne, ha elkocsmázná a havi háromezret? Azért emeled magad erkölcsi piedesztálra, mert nem költesz a játékra? Ezt gondold át légy szíves.
Ha téged idegesít vagy untat a játék, akkor keress más elfoglaltságot, ne kínozd magad (és minket) tovább. Vagy esetleg elkezdhetnél normálisan fórumozni.
a cel szentesiti az eszkozt...felaldoztuk.<#eplus2>#eplus2>
Ugye nem te vagy a Lencsés István a blog.hu -ról?
ON
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellesleg legalább nekem voltak.
Egyetlen OLYAN példát sem hoztál amit én kértem. Ment/megy a lekezelõ félrebeszélés.
Most tényleg te hányszor találkozol mostanában KV tankerekkel? Gondolom sokkal feljebb nyomod. Úgy érzem alapvetõen sértve érzed magad, mert nem tudsz hatékonyan érvelni. Megkérlek sokadszor: menjél tier V/VI-ban és linkeld a replayt a KV hordáról.
Nincs arty? Wespe,Grille, azért oda tudnak sajnos b@szni.
Nem panaszkodok már régen, egyszerûen tényeket közlök. Te sajnos nem.
A válaszod esszenciája: no comment. Bravo.
Himmelsdorfnal 2 T10 vs 4 T10 es az apraja...
A T110 a velunk parhuzamos utcaban egy lowet kinzot vagy inkabb forditva,amit a vegen az arty durantott ki, so T110 nem segitet semmit...
Ja a 4 Tier 10-es megetuk.
Részvétem a tanáraidnak, rohadt kemény munkájuk lehet veled 😊
"Epikus, meggyõzõ érvelés."
Veled ellentétben én közel 200 példát hoztam fel arra hogy igen is léteznek jó lengyel playerek
"Leírom Neked még 1x, mert szánalmasan csúsztatsz folyamatosan."
Próbáltam észérveket, meg egyéb játékosokat felhozni példának, neked nem felelt meg, szóval ez ugye csúsztatás
"Csak random."
Mindenki randomban szerzi a stajának a fontos részeit, és ez alól senki se kivétel
"Soha nem vettem aranyat, néha nyertem."
A kutyát se érdekli hogy ki mennyi arannyal játszik, mert ehhez a játékhoz csak ész kell és semmi más
"Sokat játszok közepes szinten."
Pont mid tierben lehet nagyot alkotni a sok kezdõ miatt, meg arty sincs sok (pedo tankerek, ugye?)
"SOHA nem írtam magamról, hogy a993 WN6 eff-em jó lenne."
Ha Te se tartod jónak, akkor miért panaszkodsz másokra, akik szintén nem jó játékosok? Mi lenne ha elõször mindenki a saját portáján nézne szét?
"Vedd már észre, hogy nem tudsz meggyõzni, mert mellébeszélsz."
no comment
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi a franc van itt?
Felkel valaki a Csipkerózsika álmából, és eszébe jut: olyan régen jött már fel sg-re, ám ekkor látja, hogy aznap még nem is küldött el senki senkit a jó k... anyjába/nem írtak semmi összeesküvés elméletet és ez felháborítja?
Akkor lenne legalább kijelölve az ilyenre 1 nap.
Gyönyörû lenne az összes egymás torkát elvágni akarót összeereszteni.
600 hozzászólás/óra, és mindnek ennyi lenne az értelme:
-Nem az én anyám! A tiéd!
-Akkor sem fogsz tudni meggyõzni!
-Bizonyítsd be!
-Te kezdted!
-Megkereslek gácííí!
-NEM ÉN VAGYOK BUDAPEST20!
Esküszöm ha holnap nem lesz semmi komoly harc fórumon én kezdek rá valami faszsággal, hogy ne essünk ki a ritmusból. <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem most M46 van de mivel alap igy nincsen kedvem jatszni vele, sok a kudarc igy alap tankkal, nem sokk mindent tudok tenni.
De élveztem minden percét kilõve is ahogy hullámzott a csata és a végén Marki megnyerte a csatát,
Grat hozzá<#eljen>#eljen>
Gördülő kövön nem nő moha
Ám én szeretem, jó TD. Lassú, de szembõl brutálisan erõs, kicsi a pen, és a sebzés, de sokat és gyorsan lõ. Goldammo-val( igen, igen goldammo noob) meg mindent visz, de sima AP-vel is ellehet boldogulni.
Írd már be lsz, eddig mennyit költöttél a játékra!
Leírom Neked még 1x, mert szánalmasan csúsztatsz folyamatosan.
Csak random.
Soha nem vettem aranyat, néha nyertem.
Sokat játszok közepes szinten.
SOHA nem írtam magamról, hogy a993 WN6 eff-em jó lenne.
Vedd már észre, hogy nem tudsz meggyõzni, mert mellébeszélsz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Másrészt nem értem miért vagy felháborodva, azzal a 900 akárhány wn6-al ami neked van, nem vagy sokkal jobb az általad is szidott játékosoktól 😊.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
És még YTAR(ded)és Yossarian kolléga nem is bunkózik.
Ment a fikahullám. Jeleztem, nem vagyok megelégedve a rettentõ sok KV Warrior lengyellel. Erre jött hogy mekkora ászok CW-n és mekkora spílerek klánban.
Kértem, hogy linkeljetek egy random csatát, ahol nektek segít hatékonyan néhány lengyel.
Szelektív emlékezet...
Hol volt itt a megbeszélés kérem szépen? 😄
LOL
Ja, lusta vagy. Aha.
Zárójelben:
- ergya, álló ellenfelek,
- top tank,
- 3 lepattanó egy Churchill VII-ról,
- hõsiesen kivégzett egy álló, idióta face war ELC-t 64 HP-rõl
- a végén az AT-2 majdnem megette,l de epikusan hülye volt.
Azért az átlag jaceknél sokkal agilisebb volt, mozgott, támadott védett, RESPECT.
1SBP
1PADX
Bár gondolom ezt nyilván nem fogod elégnek tartani az elméleted megcáfolására.
Bõségesen vannak már azon a szinten siemkák nem kell egyel több.
Nézem.
http://mwreplays.com/replay/TFLFN4B9BFMJ/