World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Flamel a tököm veled. Csak megjegyeztem, hogy mindenki leszarja, hogy ki kit oszt, te meg mindig mint valami húde nagy mártír leírod, hogy hagyják abba. Szerinted fogják? Hányan hagyták abba azért, mert te mondtad az SG-n töltött idõd alatt? Na ez a szám nem is fog nulláról változni soha!

A házigazda majd elrendezi, ha nem tetszik neki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nálam 10 darab gold ammo van AT2-ben. KV-k, és másik AT2-esek ellen használom. A többi ellen elég az AP. Nem messzirõl kell célozni, akkor jó az a ágyú.

Mekkora kár baszki...

Hehe, nézd meg, csak én meg szpecnyaz beszélget veled.. a többiek rég ignorálnak, zajlik az élet. Mi nem adjuk fel 😊

QuentinT
Meglepetés? Mondjuk olyan szintû, mintha a WG bejelentené, hogy a sok fejlesztõi csoport felvásárlása után végre alkalmaznak egy kommunikációban járatos PR alkalmazottat, és a szerver összeomlások után esetleg ki fogják írni, hogy " Elnézést kérünk a játékos közösségünktõl, de technikai okok miatt a szervereink jelenleg nem elérhetõek. A technikai személyzet teljes erõbedobással dolgozik a probléma megoldásán. Türelmüket és megértésüket köszönjük!" <#vigyor2>

Hát nálam is általában, vagy full hp-n fejezem be a csatát, mert minden lepattan, vagy 2 másodperc alatt elpárologtatnak egy valószínûleg gold spammal.😄

Az a legnagyobb bajom vele, hogy semmit sem ér az ágyúja még t5-ben sem, így nagyon esetlen. Ezért és a lassú sebesség miatt nagyon rá van utalva a társakra. Jó, full golddal biztos jó.😊 Olyanokat szoktam pattanni (ha eltalálom 83%-os legénységgel), olyan dolgokról, amikrõl nem is kéne, hogy csak kamillázom. Mondjuk a 75mm-es vickers-t igazán neki adhatták volna.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Megint mellé beszélsz. Megint leereszkedõ és pökhendi vagy.
Szép próbálkozás, hogy az általam említett impotens érvelésedet visszafordítod.
A többség röhögve továbbmegy, Te nem. Orvosi eset.

Átgondoltam. Szépen kiforgatjátok az ember szavait.
Szerintem aki gold-ból átugorja a szívásos részt az ne szórja az igét.
Akinek nem inge ne vegye magára.

Ha szerencsém van jön fox is. Durván másnaposan...
JAAA és lesz 1 meglepetésem is a fórumlakóknak!<#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az a baj, nincsenek érveid, és már régen beraktalak a skatulyába, akiknél felesleges az észre apellálni, mert csak járatod a verklit, mindegy ki mit mond.

Az meg hogy mindenki összefog ellened, egy valós életbeli szituációban így néz ki: ha fogsz egy papírcsákót és kiállsz a köztérre kiabálva hogy te vagy Napóleon, senki sem fog rábólintani. A többség röhögve továbbmegy, aki nem az pedig mind azt fogja mondani hogy NEM te vagy Napóleon. Pedig nem ismerik egymást, nem is beszéltek össze a hátad mögött.

No, kb ez a fórumbeli szereplésed és ezért nem ért egyet veled SENKI. Észrevetted? SENKI.

Sziasztok!
A PZ IV tank jó?
Mert most jelenleg az van és ezt az ágat szeretném fejleszteni.
viszont ez a mocskos 10es Brit TD...felhuzott 1 lovessel kidurantotta a honszeretett AMX Fosssomat 100% volt a k..szot eletem es kilott, szembol, utalom.
meg még pluszba készítsed elõ az alregjeidet is😉

Eléggé és az õ szavajárása az "én tényeket közlök". Akkor sry.
(amúgy érdemes olvasni a srácot, igazi esettanulmány-hegyeket lehetne írni róla)

Asszem megvan a holnapi napra a flame társam. <#nevetes1>
Nem használom!
Te meg minek írsz rám?
Használd te az egeret! <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

???
Nem, õ is nehéz eset?

Nem védem a topic diktátorát (mondjuk nincs is rászorulva), de miért kell megpróbálnod meggyõzni a vélt igazadról mindenkit? Tudjuk, hogy mi a véleményed, immár azt is, hogy meggyõzhetetlen vagy. Legyen ennyi elég, ne szemeteld szét a topicot a lengyelfóbiáddal.
Azt meg nem is értem, hogy az anyagi ráfordítást miért hoztad fel? Akinek ez a hobbija, és szórakoztatja, az miért ne költene rá? Jobb lenne, ha elkocsmázná a havi háromezret? Azért emeled magad erkölcsi piedesztálra, mert nem költesz a játékra? Ezt gondold át légy szíves.
Ha téged idegesít vagy untat a játék, akkor keress más elfoglaltságot, ne kínozd magad (és minket) tovább. Vagy esetleg elkezdhetnél normálisan fórumozni.
sajnaltam en is szegenyt, de nem mertem bevalalni a hegytetot TD-vel,
a cel szentesiti az eszkozt...felaldoztuk.<#eplus2>
OFF

Ugye nem te vagy a Lencsés István a blog.hu -ról?

ON

Roger6
Hagytátok meghalni azt a szegény T-34-2-t az elején, szemetek! <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Megint egy szép érvelés,köszi.
Mellesleg legalább nekem voltak.

Válaszod tipikus.
Egyetlen OLYAN példát sem hoztál amit én kértem. Ment/megy a lekezelõ félrebeszélés.
Most tényleg te hányszor találkozol mostanában KV tankerekkel? Gondolom sokkal feljebb nyomod. Úgy érzem alapvetõen sértve érzed magad, mert nem tudsz hatékonyan érvelni. Megkérlek sokadszor: menjél tier V/VI-ban és linkeld a replayt a KV hordáról.
Nincs arty? Wespe,Grille, azért oda tudnak sajnos b@szni.
Nem panaszkodok már régen, egyszerûen tényeket közlök. Te sajnos nem.
A válaszod esszenciája: no comment. Bravo.

Roger6
És még mindig csak TÉGED érdekel. Hagyjad már õket a faszba, használd a tekerõt az egéren! <#falbav>

na akkor jojjon a hetvegi gameplayem, hogy lehet megallitani a leming hadat
Himmelsdorfnal 2 T10 vs 4 T10 es az apraja...
A T110 a velunk parhuzamos utcaban egy lowet kinzot vagy inkabb forditva,amit a vegen az arty durantott ki, so T110 nem segitet semmit...
Ja a 4 Tier 10-es megetuk.

Istenem....

Részvétem a tanáraidnak, rohadt kemény munkájuk lehet veled 😊

Na akkor nézzük pontról pontra.

"Epikus, meggyõzõ érvelés."
Veled ellentétben én közel 200 példát hoztam fel arra hogy igen is léteznek jó lengyel playerek
"Leírom Neked még 1x, mert szánalmasan csúsztatsz folyamatosan."
Próbáltam észérveket, meg egyéb játékosokat felhozni példának, neked nem felelt meg, szóval ez ugye csúsztatás
"Csak random."
Mindenki randomban szerzi a stajának a fontos részeit, és ez alól senki se kivétel
"Soha nem vettem aranyat, néha nyertem."
A kutyát se érdekli hogy ki mennyi arannyal játszik, mert ehhez a játékhoz csak ész kell és semmi más
"Sokat játszok közepes szinten."
Pont mid tierben lehet nagyot alkotni a sok kezdõ miatt, meg arty sincs sok (pedo tankerek, ugye?)
"SOHA nem írtam magamról, hogy a993 WN6 eff-em jó lenne."
Ha Te se tartod jónak, akkor miért panaszkodsz másokra, akik szintén nem jó játékosok? Mi lenne ha elõször mindenki a saját portáján nézne szét?
"Vedd már észre, hogy nem tudsz meggyõzni, mert mellébeszélsz."
no comment

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nincs olyan nap, hogy ne lenne flame?
Mi a franc van itt?
Felkel valaki a Csipkerózsika álmából, és eszébe jut: olyan régen jött már fel sg-re, ám ekkor látja, hogy aznap még nem is küldött el senki senkit a jó k... anyjába/nem írtak semmi összeesküvés elméletet és ez felháborítja?
Akkor lenne legalább kijelölve az ilyenre 1 nap.
Gyönyörû lenne az összes egymás torkát elvágni akarót összeereszteni.
600 hozzászólás/óra, és mindnek ennyi lenne az értelme:
-Nem az én anyám! A tiéd!
-Akkor sem fogsz tudni meggyõzni!
-Bizonyítsd be!
-Te kezdted!
-Megkereslek gácííí!
-NEM ÉN VAGYOK BUDAPEST20!

Esküszöm ha holnap nem lesz semmi komoly harc fórumon én kezdek rá valami faszsággal, hogy ne essünk ki a ritmusból. <#nevetes1>

<#eljen> Nagyon szép volt. 😊

Szep csata gratula, latom dolgoztal rendesen, termeltel dmg.
Nekem most M46 van de mivel alap igy nincsen kedvem jatszni vele, sok a kudarc igy alap tankkal, nem sokk mindent tudok tenni.
bedy68
Részt vettem a csatában( sajnos a vesztes oldalon )
De élveztem minden percét kilõve is ahogy hullámzott a csata és a végén Marki megnyerte a csatát,

Grat hozzá<#eljen>

Gördülő kövön nem nő moha

Amikor legutóbb mentem vele egy lövéssel szembõl kiszedett egy KV-1S. Pislogtam is...<#wilting><#wilting>

Ám én szeretem, jó TD. Lassú, de szembõl brutálisan erõs, kicsi a pen, és a sebzés, de sokat és gyorsan lõ. Goldammo-val( igen, igen goldammo noob) meg mindent visz, de sima AP-vel is ellehet boldogulni.

Ja és leginkább te és kis barátaid vannak felháborodva, hogy egyeseknek más a véleménye.
Írd már be lsz, eddig mennyit költöttél a játékra!

Epikus, meggyõzõ érvelés.
Leírom Neked még 1x, mert szánalmasan csúsztatsz folyamatosan.
Csak random.
Soha nem vettem aranyat, néha nyertem.
Sokat játszok közepes szinten.
SOHA nem írtam magamról, hogy a993 WN6 eff-em jó lenne.
Vedd már észre, hogy nem tudsz meggyõzni, mert mellébeszélsz.

Ez az at-2 semmi másra nem jó csak az acélfalak gyûjtögetésére.😄 Ma 4 csata alatt 3 acélfalat és 2 hidegfejût kalapozott össze lol. Amúgy egy nagy sz@r...😄 lehet inkább folytatom a régi orosz td ágat...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

nagyon durva kör M48-al 😄

replayt mindenkinek ajánlom, pörgõs, izgalmas.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

De ember, mégis mit akarsz még? Szerinted eme 2 klán tagjai honnan szedték össze az effijüket? Talán a káposzta ültetvényrõl? Jó playereket kértél, megkaptad.
Másrészt nem értem miért vagy felháborodva, azzal a 900 akárhány wn6-al ami neked van, nem vagy sokkal jobb az általad is szidott játékosoktól 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A lengyel player-ek sokkal jobban viselik játék közben a kritikát.

Érdekes, hogy ez a téma mennyire tud titeket frusztrálni.
És még YTAR(ded)és Yossarian kolléga nem is bunkózik.

Megint kened a sz@rt. Kértétek a játékbeli nevem és írtam, hogy csak randomban játszok.
Ment a fikahullám. Jeleztem, nem vagyok megelégedve a rettentõ sok KV Warrior lengyellel. Erre jött hogy mekkora ászok CW-n és mekkora spílerek klánban.
Kértem, hogy linkeljetek egy random csatát, ahol nektek segít hatékonyan néhány lengyel.
Szelektív emlékezet...

Szerintem nem beszéltünk meg rajta semmit. Te mondtad hogy mutassunk neked jó lengyel játékosokat, mi a klános gyûjtõhalmazzal rögtön mutattunk 200at, Te meg nem írtál vissza semmit 😄.
Hol volt itt a megbeszélés kérem szépen? 😄

Köszi, hogy igazat adtál az alap "elméletnek".
LOL

A klános/CW dolgot már megbeszéltük korábban. Az alap felállás: Te és egy-két lengyel varázsló randomban.
Ja, lusta vagy. Aha.

Elfogadom érvényes találatnak!
Zárójelben:
- ergya, álló ellenfelek,
- top tank,
- 3 lepattanó egy Churchill VII-ról,
- hõsiesen kivégzett egy álló, idióta face war ELC-t 64 HP-rõl
- a végén az AT-2 majdnem megette,l de epikusan hülye volt.
Azért az átlag jaceknél sokkal agilisebb volt, mozgott, támadott védett, RESPECT.

Replayt nem fogok küldeni, mert lusta vagyok keresni. De azért tessék, 2 klánra való elsõ osztályú lengyel játékos, biztos sok olyan van köztük akik jól bánnak a KV1S-el is.
1SBP
1PADX
Bár gondolom ezt nyilván nem fogod elégnek tartani az elméleted megcáfolására.

A KT add el de meg ne vedd az E-75-öt.
Bõségesen vannak már azon a szinten siemkák nem kell egyel több.

Én is voltam fent, eddig majdnem mindegyiken, de a mostani kivételesen szar. Eddig alig kellett várni vagy jó idõben mentem, de most alig jutsz be vagy nincs is szerver.

Master91
Jelen!
Amúgy hallottatok olyan emberi lényrõl Magyarországon aki már bejutott a teszt szerverre?<#fejvakaras> Nemtom, szerintem nincs is teszt szerver!<#zavart1><#idiota><#nevetes1>
😊
Nézem.

ximix
ÖöÖ a Padawan az a Lammaer most így fut, mert át állt a jó oldalra, már nem szííít többé. 😊

http://mwreplays.com/replay/TFLFN4B9BFMJ/