World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

letöltöm én is a 3gigás fájlt is,bár nem tartom valószínûnek hogy 3 gigás lenne a patch,az 1,6 giga sokkal inkább reális.
kerla
Hmm, nem próbáltam még teszt szerót, gondolom oda nem kell regelni, csak belépsénél azt választom és mehet a móka???

Eagle16
Mindent meg kell venni és mindenért fizetni kell, de kapsz 20k aranyat és 100 millió kreditet. Megtalán free xp-t is ha jól emlékszem, abból is több mint eleget. Bármi ami a tesztszerveren csinálsz, nem hat ki az igazira, a teszt végeztével az ott elért eredményeket törlik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kapsz 100millió kreditet és free xp-t meg 15ezer aranyat és osszad be.

És hogyan mûködik a teszt szeró?Minden kivan fejlesztve és mindent 0 kreditért kipróbálhatsz?Pl:szeretném kipróbálni az AMX50 100-at top gunnal akkor csak simán boltban "megveszem" 0 kreditért és rá rakom a top gunt?Prém tankot is ki lehet próbálni?

Eagle16
Az egyik német admin most írta: (tesztszerver)

"When exactly, is not fixed yet, but if everything goes smoothly, it is now open. 😊

Keep your eyes open for new news."

Eagle16
Még ez a 3Gb-os patch file is jó lesz valamire állítólag az elõzõn kívül amit linkeltem: link

Én letöltöttem már mindkettõt, valamire csak jó lesz.

Csak arra gondoltam, hogy mindenki azonnal õt lövi ott is. Mondjuk tény, hogy kevésbé látszik, mint ez a franciska. 😊

T-70
Also, it is confirmed the 8.5 test starts today.
Szóval most már hivatalosan is ma indul a teszt ahogy sejteni lehetett.

WoT: Nishizumi77

3 vagy 4 hét,a teszt szerver ma vagy holnap.
Eagle16
2-3 hét. Inkább 3.

kerla
Bocs a kérdésértm de melóban vagyok és korlátozottak a hozzáféréseim bizonyos oldalakhoz, valaki emgmondaná, hogy mikorr várható a 8.5 update az új német tankokkal???

nem 😄
nézd meg a méreteit 😄 Tier8-ban szvsz. a WZ-132 a T62

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Akkor amolyan T62A tier nyolcban?

közel 6k dmg és vesztünk...
polluxware
mostanság megéri megvenni az m46 patton-t? stock -ból nagyon gáz felhúzni? mit érdemes elõször kifejleszgetni rajta?

másik kérdés

T-34-2? többi 8as medhez képest mekkora a FUN factor vele?

Hehe, félrenéztem. Azt hittem te kérdezted. Node a kérdésem áll, miért nehéz vele? 😊

nagyon nagy a tank, ha látható, mindenki õt lövi, mert tudják, hogy gyenge a páncélja. emellett kedvenc arty célpont

azt en irtam 😄

@solten: T44-nel eleg sok goldot löttem el, ha jol emlekszem (mig T34-85-höz, T-54-hez, illetve T62A-hoz szinte egyáltalán nem kell gold, T-43-hoz és T-44-hez azért jó ha viszel jó párat.)

Solten
Te csak ne adj tanacsot, mikor egy sz@ros T-44-bol is kihozod a 150%-ot... 😄

Saor Alba

Solten
.

Saor Alba

Amit ott ír a srác az alapján abszolút jónak hangzik. Miért nehéz vele akkor? 😊

Egy külön stand alone kliens.

Tartalmazza az egész Wot-ot?Vagy telepítésem fel egy másik mappába a wotot és rá a teszt szeró patchet?nem hülyül le tõle a játék?

Külön játékként érdemes telepíteni, kifejezetten nem ajánlatos rátelepíteni a WOT-odra.

Eagle16
Igen ,anno a bétában még nekem is volt türelmem ilyesmihez, de így 3 év után asszem rosszul lennék ha ennyit kéne grindelnem egy új tankért. Már nincs meg a kezdeti lelkesedésem, nem is játszok fele annyit sem...

Hogyan mûködik a teszt szerver?Letöltök egy patchet, telepítem a wotba, majd egy külön exevel indítom?

Eagle16
Jobbulást nektek 😊

0.8.5-ös tesztszerver indul nemsokára (valószínûleg ma), szerintem érdemlegesen csak az új tankokról beszéltünk, a többi a szokásos.

Én anno t5 KV-val farmoltam össze 3 t10 tank árát és csak úgy 60%-ban prémiummal. 😊

Én is kampányszerûen használom, amikor kell a lóvé: egy hétvége T34. Ilyenkor "rááll" a játékstílusom, és dõl a pénz.

Közben húzom a többit, most pl. AMX 13-90-et, ami igencsak messze áll a T34-tõl.
Eagle16
Ja értem. Akkor megint sokat kell letöltenem. Remélem hamarosan kirakják a hivatalos linkeket is, kíváncsi vagyok az új német közepes ágra.

Tono34
Kis betegállomány és máris 500+ üzenet. Volt érdemleges?

Sajnos picurkám is beteg, így játszani sem lehet.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Prémium tanknak jó, mert prémiummal ez is nevetségesen sok profitot ad, viszont prémium nélkül már úgy érzem átlag 25-30 ezerért csak az idõmet rabolja...nem tudom magam rávenni hogy 10-nél több csatát menjek vele egy huzamban, közepes tankosként megöl az unalom benne 😊

Azoknak rakott fel 4.5 GB-t, akiknek nem volt fent teszt kliensük, de én nem törlöm le sosem, már olyan 7.2 óta frissítgeti magát.

hát igen így kell vele. De a DPM kritikusan szar vele, és aki mondjuk utált TD-zni (mint pl én), annak kínszenvedés kempelgetni vele hátul, meg a heavyk mögött kullogni. Szinte csak meddel játszok, akkor gondold el... 😄
Eagle16
Hát elõzõleg valami kisméretû progit raktak fel ami letöltött vagy 4,5Gb-ot nem? Most megint másolgatni kell a 8.4-est máshova, és esetleg a patch mappába kéne berakni amit linkeltem aztán frissíti?

Szerintem ma kint lesz a hivatalos link is, de azért beraktam ezt is, aki ért hozzá annak nem kell késõbb töltögetnie.

Az fcm50t milyen cucc?

Gondolom a launcher fogja magát frissíteni úgy is, ahogy eddig. Még nem kezdte el.

Eagle16
Úgy megértem, de valakinek csak az az egy van mert anno ingyen hozzájutott. Még mindig jobb mint Tier 5-ben 10-20k profittal összeszenvedni egy Tier 8-9-es árát.

T34 prémmel 50-100 k kredit között hoz körönként. Én nagyon szeretek vele menni, élvezetes. Nem heavy tankként kell kezelni, hanem TD módban (T30 egyébként is TD, ami majdnem ugyan ez a tank).

Hull-down, nem elõre menni, sniper mód. Lövege nagyon jó, toronypáncél kitûnõ, teste papírvékony.

Sebesség kezelhetõ 100 oktános benzinnel (körönként 5k kredit, de kitermeli), így sík terepen 30 km/h-val is megy.

MM besorolás nem túl kedvezõ, sokat van T10-ben is (viszont itt jó sokat is lehet sebezni...)

Nagyon fontosak a legénység skill-jei. Most fejlõdik a 3 skill, de már most iszonyat jó.

Nekem kb. 250-300 csata után kezdett jó lenni, addigra megtanultam, hova KELL menni, és hova TOLOS, pályánként (fájdalmas volt, 35%-os WR, most már elértem a 48%-ot vele).

Szerintem az egyik legjobb T8 Prem, értõ kezekben.
Sosem a killre hajtok, inkább sebzek.
De most csak megérdemeltem volna, 2,5k felett sebeztem. Többet mint mindenki más...
hát Type59 és FCM50t mellett már nem igazán vettem hasznát

Eagle16
Tesztszerver link: link

Még nem hivatalos, úgyhogy .patch kiterjesztése van. Majd valahogy csak meg lehet buherálni hogy mûködjön 😊

hát olyan szempontból jó a t34, hogy a t32be így négy skilles legénység van, illetve t110e5 vagy t57nek a legénységét is lehet benne húzni
Ne hajts annyira top gunra, élvezetesebb ha sebzel meg segíted a csapatod mint top gunon görcsölsz.

Nézd meg kiteszem a lelkem egy IS6 al karöltve kb szart se ér mert 3 afk gondoskodik a garantált vereségrõl!

Eagle16
Type 59 lett volna a megoldás nekem, de akkor már rég volt Löwe-m mikor behozták és már akkor is megbántam hogy prémium tankot vettem, kettõ aztán végképp hülyeség lett volna.

marchizor: ha nem pénzbõl vetted akkor nem fáj annyira...azért pár kört kibírok vele néha, úgyhogy nem adom el, már így is sokszorosan behozta az árát.

Annyira undorító néhány player... összejön 5 killem, még van 1-2 tank életben, megkérem, hgoy ne lõjék õket ki, hadd legyen Top Gun, de neeeeem, a vérvörös állat 0 killel, 0 sebzéssel kilövi mert hû de profi hogy megölt valakit... Ezen a héten meg sem tudom számolni hány ilyen volt...
de legalább feleannyiba kerül és van páncélja 😄
Roger6
És hogy megnyugtassalak, a Super Pershing meg még lassabb, hiába medium.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever