World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"When exactly, is not fixed yet, but if everything goes smoothly, it is now open. 😊
Keep your eyes open for new news."
Én letöltöttem már mindkettõt, valamire csak jó lesz.
Also, it is confirmed the 8.5 test starts today.
Szóval most már hivatalosan is ma indul a teszt ahogy sejteni lehetett.

WoT: Nishizumi77
nézd meg a méreteit 😄 Tier8-ban szvsz. a WZ-132 a T62
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
másik kérdés
T-34-2? többi 8as medhez képest mekkora a FUN factor vele?
@solten: T44-nel eleg sok goldot löttem el, ha jol emlekszem (mig T34-85-höz, T-54-hez, illetve T62A-hoz szinte egyáltalán nem kell gold, T-43-hoz és T-44-hez azért jó ha viszel jó párat.)
0.8.5-ös tesztszerver indul nemsokára (valószínûleg ma), szerintem érdemlegesen csak az új tankokról beszéltünk, a többi a szokásos.
Közben húzom a többit, most pl. AMX 13-90-et, ami igencsak messze áll a T34-tõl.
Sajnos picurkám is beteg, így játszani sem lehet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
amúgy egy nagyon nehezen játszható tank
Szerintem ma kint lesz a hivatalos link is, de azért beraktam ezt is, aki ért hozzá annak nem kell késõbb töltögetnie.
Hull-down, nem elõre menni, sniper mód. Lövege nagyon jó, toronypáncél kitûnõ, teste papírvékony.
Sebesség kezelhetõ 100 oktános benzinnel (körönként 5k kredit, de kitermeli), így sík terepen 30 km/h-val is megy.
MM besorolás nem túl kedvezõ, sokat van T10-ben is (viszont itt jó sokat is lehet sebezni...)
Nagyon fontosak a legénység skill-jei. Most fejlõdik a 3 skill, de már most iszonyat jó.
Nekem kb. 250-300 csata után kezdett jó lenni, addigra megtanultam, hova KELL menni, és hova TOLOS, pályánként (fájdalmas volt, 35%-os WR, most már elértem a 48%-ot vele).
Szerintem az egyik legjobb T8 Prem, értõ kezekben.
De most csak megérdemeltem volna, 2,5k felett sebeztem. Többet mint mindenki más...
Még nem hivatalos, úgyhogy .patch kiterjesztése van. Majd valahogy csak meg lehet buherálni hogy mûködjön 😊
Nézd meg kiteszem a lelkem egy IS6 al karöltve kb szart se ér mert 3 afk gondoskodik a garantált vereségrõl!
marchizor: ha nem pénzbõl vetted akkor nem fáj annyira...azért pár kört kibírok vele néha, úgyhogy nem adom el, már így is sokszorosan behozta az árát.