banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    No és 175-öt átütéssel hogyan ütsz át szemből egy tier9-es E-75öt, csekélyértelmű medvebocs barátom? Merthogy az oldalába nem fogsz tudni kerülni, lévén hogy mozgékonysága nincs az IS-6nak. E-75ről lazán pattan a 240 átütés is szemből. Majd betöltöd a goldammót, mi? Aztán kijössz -1500 "keresettel" a csata végén. Lehet hogy elavult vagyok, de szerintem az ember tier8-as prémtankot pénzkeresésére vesz, az meg nem megy ha közben gold ammóval lődözöl.

De értem én hogy miért rinyálsz, ha jól emlékszem te meg a másik noobtankot, a Superpershinget vásároltad meg kemény pénzekért, ami 170-es átütéssel, és kritikán aluli mozgékonysággal bír, lassabb mint a legtöbb heavy. Szóval te se igazán érted miért nem jó egy lassú tank egy mediun tank ágyújával felszerelve. Sajnálatos.

Azért azt nem érteni több ezer csata után, hogy miért nem jó tier8ba egy 175ös átütésű ágyú, 1000 kredites lőszerárral egy flankelni nem tudó tankba, hááát...