World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát bassdza meg a jó k*******. Ez a jpz4 tényleg ekkora szar? csatából sem sikerült leduplázni. A stugIII után hihetetlen kínlódás. A top löveggel is ilyen fos?
Nem csak ennyi van mert mondjuk ha kilövik a parancsnokot arra a mienkben van kb 3 különbözõ hangfájl. Ezért van olyan sok. Egy funkcióhoz több hang társul.

Si vis pacem, para bellum!

Sunsetjoy
Jah értem 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ha kicseréled a legénységet Luca Brasi-ra akkor keresztapában😊

Sunsetjoy
Ez melyikben volt?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"A legénység már a halakkal alszik"

Jah, így már érthetõ, géprõl vagyok fenn, de az elmúlt fél évben már jóval többet fórumozok, mint amennyit játszom, olvasgatom a híreket, a patchek után kimazsolázom az újdonságokról szóló hírfolyamokat, ilyesmi. Napi olyan 10 csatát futok, aztán van hogy egyet se, vagy ha épp sok szabadidõm van és nincs jobb dolgom, többet. A fórumra viszont rendszeresen járok lassan 3 éve, ha idõnként csak read only-ban is.
<#kuss>

Sunsetjoy
Én egyet hallanék szívesen akár modulsérülésnél, akár megfulladásnál...

"Parancsnok úrnak jelentem, a távcsõ a tengerben!"

hogy hogy fenn vagy az sg de nem vagy gép elött és nem jaccol ? 😊
röviditek lusta vagyok irni 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

"Mi öten vagyunk, te meg egyen!" Na de elég az offból, õrületbe kergetjük szegény fórumozókat😊
"Sok nekünk ez a meló, Tibi..."

Dögöljek meg, de a mondat második felét nem értem😊
Nekem is mûxik nincs shemmi bajom vele csak sajna 7.2 videókat veszek fel és oda szerettem volna ha meg tudtam volna csinálni, mert ott nem ír még ki csata végén se sebzést. Nah mind1 majd max megszámolom esetleg.

akkor én kérek elnézést hogy hogy sg és nem gép ?

Meh, az S vagy T betû pont kicenzúrázza a fejem a többi pedig túl maszatos h látni lehessen bármit is belõlem.. tipikus... 😄
Félreértések elkerülése végett argo-idézés folyik, nem szájkarate <#wave>
Arany lõszerrel kapcsolatban nekem is lenne egy aprócska véleményem . Akinek nem inge nem veszi magára . Olvastam elég sok megoszló vélemény van errõl . Gondoltam leírom a magamét is . Én csak egy egyszerû kis noobocska vagyok , a fene tudja mennyi átlag sebzéssel , és mekkora nyerési aránnyal . Ami nem is érdekel . De az tény , hogy azt hiszem csak 1 tier10 esem volt , mikor bejött a creditért arany lõszer dolog . Kihangsúlyozom 9-es , 10- es tankokba nekem is be van tárazva pár darab . 8 , és az alatt nem rakok a gépbe , mert feleslegesnek tartom , másrészt meg ....... Nekem biz annak idején nem volt arany lõszer a 8 as tankokba , és igen is meg kellett tanulni hova kell lõni . Tier10 - el össze futottam azt sem tudtam merre meneküljek , de legalább csak 1x meg bírjam sebezni 😛 Most meg én " vezetem " a tier10 et , és T7 , T8 sza@@á lõ ... mert gyorsabb , mert gyorsabban tölt , és mert átüt !!!!! Ez nem irigység , hogy megveszi én meg nem . Bõven megtehetem hála istennek . Ne értsétek félre nem errõl van szó . De akkor valahogy mégis reálisnak tartottam azt , hogy hopsz én csak egy tier8 vagyok , az meg egy tier10 . Elismertem ellene semmit nem érek . Most akkor ez reális ? Vagy az nem volt a reális ?
<#law>

Biztos nem sokan, mert rossz a gépük, rossz az internet kapcsolatuk, részegen játszanak, fáradtan játszani, csak játszanak stb. Viszont egy kis odafigyeléssel nem lehetetlen feladat ez. Én attól kapok agyvérzést, amikor a csapatot hülyézik le, mert nem tudnak sebezni. Ha azt mondom, hogy lehet nem a csapat hibája a folytonos sikertelenség, akkor kezdõdik az a játék, amit úgy hívnak; hogyan juttassam szakesz tudomására, hogy õ egy köcsög, én meg nem. 😊

Mellesleg lehet, hogy a csapat hibája olykor, de abban kételkedek, hogy mindig.

nyugalom Yossi

Maga rendkívül intelligens fiatalember, már az elsõ pillanatban láttam.
Azt olvad, ami oda van írva, baszd meg!

Hozzá tenném noob vagyok😊

Jók ezek az átlagsebzések😊 Nincs valami stat hányan produkálják ezt a szerveren? Ezeket a 3k átlag sebzéseket? Szerintem azért nem állnak tömegével sorban😊

Egyébként szoktam ezzel a 4-et lövök átlagban-al próbálkozni 4 lövésbõl 1 mellé megy mert minek találná el😊 kettõ 0 damage😄 marad 1 lövés😊

Én nem akartam beleszólni de amikor én funoltam IS8 al meg ST1 el, 400 as penem volt M62 es löveggel és nagyon kellett gondolkodni hova lõjek mert akár T30 lövegpajzsát is alázhattam hisz alázz ott ahol a legvastagabb.

Õk tudják.
Úgy látszik még nincs vége a csatának, csak a felek fegyverszünetet kötöttek éjszakára, és most frissen és kipihenten szuronyaikkal ismét rohamba fogtak SG mezején. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége, ha lesz vége.

Nem lehet szerkeszteni!!!

"Itt hat mondat van, simán meglehetne oldani max hat poénnal nem kell hat ra ha poént bemásolni. Sokkal egyszerûbb."

Itt hat mondat van, simán meglehetne oldani max KÉT poénnal nem kell hat ra ha poént bemásolni. Sokkal egyszerûbb, csak copyzgatsz párat és ugyan az az eredmény hogy megölték a vezetõt.
Egy ötlet, én így oldanám meg!

Driver Killed

They killed our driver! We're covering his position, but not very well.
They killed our driver!
The driver is hit, he can barely steer!
Our driver is dead! We can barely move!
The Drive is a goner! The controls aren't responding!
The driver is hit! We can't go very fast!

Itt hat mondat van, simán meglehetne oldani max hat poénnal nem kell hat ra ha poént bemásolni. Sokkal egyszerûbb.
Ezt hogy csinálják ? Vagy csak videó trükk ?
Ne haragudj de megnéztem ezzel a moddal 4 db replayt és messze nem hallottam 270 et max ha 20 de sokat mondok. Sztem amit ti összeraktatok felét minimum nem is használja a játék. Az a baj én itt már könyörögtem 2x is forumon segítsenek azt a programot használni de kb senkit nem érdekel így megint az lesz hogy beszélgetés formájában kimerül az egész aztán nem lesz semmi. Ha tudnám használni simán összedobnék egy argosat.
Most, hogy rendesebben megnéztem, ez tényleg lehet 270. 😊 Olyan kevésnek tûnik görgetve.

Én azt hittem, csak ennyi van. Mi lehet abban a 270-ben?

Klasszikus akkor is a "Tibi bazmeeeg, megkúúúúr az áram!"
Az eredetiben van 270 hangfájl.

160 fájl van benne jelenleg és még mindig van olyan amihez nincs hang. Az elsõ verzióban ford f. volt csak és egy idõ után egyhangú volt a sok eszem faszom megáll szöveg. Jobb ha több filmbõl válogat az ember.

A második bekezdéssel teljesen egyet értek, kivéve talán az utolsó mondat. Szerintem attól hogy én aranylõszert használok nem lesz nagyobb esélyem a gyõzelemre. Mivel ez egy csapatjáték(nak csúfolt izé), van rajtam kívül 14 ember, akiken nagyban múlik a siker. Ha õk semmi érdemlegeset nem tesznek, akkor lövöldözhetek én plazmaágyúval is, akkor is kikapunk. Viszont az is igaz, hogy van olyan helyzet ahol a gold lõszer meccseket dönthet el.

El elejéhez meg annyit, hogy ha én is lejátszok majd talán egyszer 20k+ csatát én is fejbõl vágni fogom minden tank gyenge pontját, sebzését, átütését, töltési idejét. Egyszerûen rádragad ez a meccsek alatt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ne basszál máá Bodri bazdmeg!Neked ezt tudnod kéne!
Különben is!Te dolgozol abba a kibaszott,kurva,antik múzeumba nem??!!
vagy 50x láttam.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igazad van, hívom azt a kis köcsögöt most megtudja kivel szórakozzon. Legyél velük kemény HALLOD! Az leszek, kemény leszek bazmeg, Kõkemény! xD
Profik vagyunk, fasszopókám!
Nézd meg ezt a 4 percet mennyi poén van benne.

http://www.youtube.com/watch?v=EL8vK4GVjuU
Ne mond már hogy egy 1 órás vagy 1,5 órás filmben nincs annyi beszólás hogy kb 30 at nem tudsz lementeni. Én eskü lementem neked.
Csak külön egy argo mod kéne!

Állandóan vinnyogsz bodri bazmeg! 😄 Így érted? 😄
Ha ennyire nem is gondolnám magam felkészültnek, 12 ezer csata után én is azt gondoltam magamról, hogy nagyjából tudom amit kell. Aztán most megnéztem diegho legutóbb feltöltött 1vs1-ét és meglepve láttam, hogy a T110E5 is sebezhetõ elölrõl a láncvédõjénél. Valamelyik Churchillrõl már hallottam ezt, de errõl még nem. Szóval én azt mondom mindig van új dolog, amit nem tud még az ember, még akkor is lenne ha nem jönne patchenként x új tank.

Az aranylõszerrõl régebben már írtam, hogy én nagyon sajnálom, hogy bekerült creditért vásárolható formában. A jó játékosoknak kedvez, mert még jobbak lesznek velük, a gyengébb játékosokat pedig kényelmesség teszi és kevésbé ösztönzi õket a tanulásra. Valószínûleg én, közepes játékosként egyetlen arany lõszert sem használva vesztettem a legnagyobbat ezzel, de akkor se fogok erre pénzt költeni. Ha Maus marad a végén szemben a T-54-emmel, akkor így jártam és vereség, legfeljebb 60%-os winrátám sosem lesz. Nem nézem már vissza, de nagyon találó, aki azt írta, hogy pénzért vásárolható nyerés az aranylõszer tulajdonképpen.

most vannak szerkesztés alatt.

ahahaaa.. nem vicces..

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Hja és csak egy filmbbõl nem lehet összehozni. Mi is úgy indultunk hogy csak ford lesz benne de az kevés.

Én meg attól kapok agytumort,hogy"meg kell tanulni játszani!Mert én is megtanultam játszani!Azért lettem zsírkirály istencsászár terminátor ninja!"
Könyörgöm!
Én is megtanultam játszani!Pontosan ismerem a tankokat.Tudom a gyenge pontjaikat.Ismerem a térképeket,tövirõl hegyire,A bugos bokrokat is ismerem.Azt is tudom melyik levélen basznak a katicák holdtöltekor!Nem hiszem,hogy elméleti síkon olyan nagy tudásbéli különbség lenne közöttünk.
Azt kell tudomásul venni,hogy vannak ügyesebb és kevésbé ügyes emberkék.
Ismerek olyan 14 éves kölköt,aki az fps lövöldözõs játékok 90%-ban úgy lövöldözné ki a bal szemeteket,hogy közben hátraszaltókat ugrál,bekötött szemmel.
a celebek ügyesebbek.És sokszor óvatosabbak is,na meg jobban kiköltekeznek.😊
Ennyi a történet...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ford ferlaine kalandjai, argo, papírkutyák, üvegtigris, kelly hõsei, halál 50 órája, Mucsi beszólásai.