World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szolgáltató elvileg most cserélgeti az erõsítõket a hálózatán, legalábbis ezt mondták, hogy az egyiknél zaj tör be a hálózatra néha (nem tudják melyiken) és ezért szakadozik meg másodpercekre. Az 5 perces megállások meg erõsítõcserekor vannak, szóval ma õk szopóágra tettek, de remélem holnaptól már jó lesz.
Két napja nyomják itt a szex és nyújorkot, csak nem értem miért. 😊

Tudnál adni nekem egy címet erre a hang modra ami a videó alatt van? Nagyon tetszik! 😄DD
<#taps>

Ez a hozzászólás kicsit olyan, mint elolvasni két mondatot egy 300 oldalas könyvnek a közepén, de jót röhögtem.

Attól a sluggertõl ugyan ne sajnálj egy kis mákot akire 260-as pennel tudsz lõdözni. Kicseszett vele az MM eléggé (vagy gold noob vagy te is? 😊 )

Ez a wot hibája?

Szerintem oddball behatolt a szolgáltatód rendszerébe, és ki-be húzgálja a hálózati kábeledet hogy romoljon a statod 😄

Slugger-t sikerült szembõl félodlalról meglõnöm testen 260 pennel és azt mondta "didnt pen" Kapott valami buffot az átnevezés óta?

Kellene bármit is igazolni? Nem fogok 30-40 replay-t feltenni megint a kedvedért. Aki nézte õket tudja, hogy nem a prémium ammo miatt van 3k feletti átlagsebzésem több 10-es és pár 9-essel, mert sokat csak akkor játszottam, amikor még nem volt kreditért prémium lõszer.

Más: ma már 2szer ment el csata közben a net úgy, hogy mire visszaléptem vagy halott voltam, vagy lejárt az idõ és toltam a falat... amikor meg éppen nem megy el percekre, akkor csak másodpercekre. Imádom ezt a szart.
Sajnos ez az átlagos. Nekem is ezért megy el a kedvem a játéktól mert ezekkel van teli a csata és senki nem korlátolja õket, akármilyen tierbe ott vannak csak idõ kérdése.
wmisi
tank századozni szerettem volna....3 magyar "csapatot" találtam...nem hiszitek el...45% felett sehol sem volt 1 játékos sem...normális playerek nem századoznak?
vagy csak roszkor akartam játszani?

voivod32
Egy kicsit gyorsabban jöttem le ezen a meredélyen, az eredmény: mínusz 311 HP, vezetõ meghalt, motor tönkrement, lánctalp tönkrement. Ezután még mentem vagy száz métert, "kiosztottam"530 sebzést, aztán "váratlanul"nyertünk...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

T57-el randomban sose lövök goldot én sem azon banális oknál fogva, mert a táras rendszer miatt úgysem lenne idõ vele lõszert váltani. Az 50B-nek meg jobbak is a lehetõségei a helyezkedésre. Ezzel nagyon nem igazoltál semmit.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egy kis fun a WOT-al. 😄

Si vis pacem, para bellum!

nekem 100k van rajta... de kétlem hogy tovább megyek 😊
nagyon elment a kedvem a sok gyökértõl!
Eagle16
VK2801-esemen 160k xp van, de megcsináltam már 71k-t a DB-vel szóval maradok azon szerintem...nem is láttam hogy 2801-esbõl is lehet tovább menni majd.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Érdekes...<#fejvakaras>
Gondolom majd csak helyre áll! 😄

sajnos a szopóág rendesen rajtam van.... csak low tierrel tudok nyerni, minden mással vereség vereség vereség
Ismerõs accountján játszottam vele. Nem rossz gép pedig. Nekem sokkal jobban bejön minta szívószálpárduc.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

fogd meg a T29-et aztán indulhat a hull down móka

tegnap esti meccs:

Master91

Nem a legizom szagúbb stat, de meg vagyok vele elégedve.

88assal mentem, kb. legutóbbi 20 csatámra raktam fel a vékonyabb csövet, az is tetszik viszont, hoztam vele 1500 damagekat.

Már nem játszok vele nagyon rég óta :/

------------

tesco
úgy tûnik már a t8 is játszhatatlan... 9/2 win...
lehet eladom ma az összes tier8asomat.... 😊
Hivatalos (8.5)techtree van már esetleg valamerre?

Volt értelme a Vk grindelésnek, vagy még nem tudni?
Ja és a T57-be nagyon kevés a lõszer.
Azt írtam, hogy mindenkinek kulturált hangnemben kellene megnyilvánulnia. Az effet, a statot, a noobokat stb. nem tudom, miért hoztad fel.

Rengeteg hibát vétettem igen, már a csata vége felé magamat szidtam, sokkal egyszerûbb lett volna, ha nem bénázok.

magyi76: 50B szerintem jobb randomban, ha nem vagy kiemelkedõen jó startéga (T57-el nem lehet elfutni)
miben jobb:
- jobb hull páncél
- nagyobb sebesség elõre és hátra is (utóbbi a fontosabb)
- jobb prémium lõszer
- brutális rammelõgép

miben rosszabb:
- 5 másodperccel nagyobb töltési idõ
- fél másodperccel több idõ a lövések között
- nagyobb, így könnyebb célpont
(- mivel gyors, ezért gyorsan elõre lehet menni vele meghalni)
írd már ide be milyen a statod vele, most nem vagyok wot közelben. Érdekes, hogy t-31-1el és comettel is 60% körüli a winratem. T-34-1el 120 csatára jut 200 kill. T20al is jó voltam. Szinte csak medekkel játszok, szóval biztos bennem van a hiba, meg a statisztika szerint a játékosok 99%-ban.

A DB alul van fegyverezve, nem elég, ha felrakod a 88-ast, hogy lassú is lesz, mint a szemét a torony miatt, de még a pen is marha kevés, fõleg, hogy rengeteget dobja 8-9be. Én kis toronnyal használom a 75-össel, így még elfogadható, de messze messze alulteljesít a többi tankhoz képest.

@lexutor, ez nem ferdítés: meg kell nézni. A KV-13al a statisztika alapján a leggyengébb winrates játékosok tolják, míg a DB-vel a 2. legjobb statos játékosok és még így is csak éppenhogy lemarad a KV-13. Ergo a DB a legszarabb. Meg amúgy se változtatna sokat a lényegen, hogy az egyik legfosabb. Nézzétek csak meg milyen gun van a t20-on milyen mozgékonyság mellett, a t-34-1-t nem is említve, ott a comet, ami szintén nagyon jó tank!!!
Master91
Kicsit még kapkodtál is, nem? 😄

Kell egy 1 tank nekem is, 1 év múlva talán már meg lesz 😄
Én ezt rendeltem meg 13000.- de ha levesszük azt a 8000.- a,mit a wot kód ér akkor nem is sok

e hónap vége jövõhónap eleje kb de ez se 100%
ok, köszi
szólj, ha van valami, én tervezem

üdv aki tervezi hogy modellt akar venni a MAKETTVILÁG.hu oldalról a WOT os kódért az várjon mert tárgyalnak a WG vel nagyobb tierü prem tank ügyében most ugye csak egy T3 as jár (belsõ info)
Master91
És ezek januári adatok, nem tudom pontosan mikor, de akörül jöttek be a kínaiak, a vér vörös barmok még nem hiszem hogy rohangáltak tier7-es zsír új tankal ( nagy átlagról beszélek )

Ezért van csak 3k csata vele, és abból a 3k csatából szerintem a jobbik fele játszott csak.

Db-vel is kevesebb van, de bele kell számolni azokat is akik mentek 20 csatát, szarok voltak, eladták.

M3Lee is ilyen, 5 emberbõl 1nél mûködik.

ha statisztikarol beszelunk, akkor ne keverjuk a dolgokat: "stat alapján csak a kv-13 rosszabb nála" ergo a kv13 a legszarabb.
Master91
Ha most 1000 ember próbálta ki, abból lehet csak 300 jött rá hogy kell használni.

Szerintem közel se fos, én tudok vele játszani.

Vannak gyengeségei, nem tagadom!!!

De sokan le hurrogják. Tanuljatok meg vele játszani 😄
úgyhogy akárki akármit mond, lehet bármilyen pro a DB-vel, itt a bizonyíték, ki lehet jelenteni a VK-DB a legfosabb tier7 med a játékban, sõt az egyik legfosabb med a játékban!
nem! Csak nézd meg, hogy a VK-DB-t a legskillesebbek játsszák(Player Winrate), a KV-13-t meg gyengébbek.

Ez a másik legdurváb, egyedül a t-34-1-t játsszák skillesebbek, mint a DB-t mégis a DB a legfosabb. Ennyi!! A t-34-1-rõl meg megmondtam, hogy iszonyat jó!
ha a statisztika nem hazudik, akkro mer vonod ketsegbe egy fel mondtattal kesobb?? 😊

ez az objektiv szubjektivitas?
http://blog.noobmeter.com/2013/01/patch-83-january-tank-winrates-and-op.html

mondhat akárki akármit a statisztika nem hazudik. DB messze az egyik legfosabb t7 med a játékban, stat alapján csak a kv-13 rosszabb nála, bár kötve hiszem, hogy az rosszabb lenne.
A gameplay szep volt meg neztem az 50B gameplayt is az is jo volt, melyiket ajanlod inkabb?
A T57hez meg sok kell T71nel jarok, AMX50B kivan nyitva csak meg kell venni.50Btol felek mert ugye nem nagyon van pancelja es filozok rajta hogy megallja-e a helyet T10-ben, modjuk Batmobillal tudok jatszni aranylag.
Tudom sok mindentol fugg de meg is melyik jobb szerinted?
Roger6
Mitõl is lehet ez?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ott már februárban fent volt az áprilisi háttérkép 😊 itt meg még csak ma tették ki 😄
Roger6
Nem, soha.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

észrevettétek már hogy az US oldalra mindig minden hamarabb kerül ki?
8.5 Preview: New German Tanks
voivod32
Atom idegesítõ! Ez ekkor történik,amikor megszakad az internetkapcsolat.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jaja, én arra gondolok amikor kap az ember egy lövést a rackba és ennyi volt (akár 100%ról is instahalál).

Én is úgy tudom a gyulladás az a motor, nem a rack.

Sztem izlés kérdése, plusz hogy hova dobál be SU152-vel.

Én régebben, amikor még nem volt ilyen szûk a csatákban résztvevõ tankok szintje végig a 152-est használtam, de nem HE-vel, hanem APvel. Ha megnézed, az AP sebzése csak 200-al kisebb, de az átütése 135mm, ami több mint elegendõ Tier7-es tankok ellen. Aki kap egy 700-as átütõs sebzést, az nem köszöni meg abban a tierben 😊

Viszont ha sokat harcolsz T8-asok ellen, akkor viszont használhatóbb a 122-es, a nagyobb tûzgyorsaság szintén hasznos, manapság amikor rengeteg a 0 sebzéses kritikus.

Roger6
Állat <#eljen>