World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
168 csatám van T44-gyel (most húzom azt az ágat) és szerintem nem robbant az ammo rack egyszer sem (safe stowage talán van a töltõn). Kigyulladni is nagyon ritkán szokott.
Én nem olyan rég váltam meg tõle, eléggé robbanékony gép, de az élvezeti értéke feledteti ezt. 8-as mednek kiváló szerintem még mindig. Bár pershingem még nem volt, arra is azt mondják, hogy jó cucc.
nem akarok belevauzni, de elbeszéltek egymás mellett szerintem.. lammaer ammo rack robbanásról beszélt, te meg gyulladásról beszélsz, nem mindegy ám. gyulladni pedig szerintem ammotól nem is lehet, csak motor meg züzemanyagtartálytól
Nekem megvan egy ideje és nem vettem észre hogy buffolták volna a rekeszét. Mondjuk nagyon ritkán megyek vele az igaz de nem vettem észre különbséget. Van amikor gyakran gyullad, van amikor nagyon ritkán. Fene se tudja miért van így!<#buck>#buck>
Su152-re jobb a 122-es mint az alap 152? 152 csak HE-vel használható, de elég durva.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
T-44 az még mindig robbanékony? Nagyon régen (amikor én húztam) de azóta emlékszem hogy patch notesben láttam hogy buffolták a rekeszét (7.0-ban pl - ammo rack durability increased by 15%)
Manapság typeot többet látok robbanni, igaz, t-44bõl messze nincs annyi a csatákban.
Manapság typeot többet látok robbanni, igaz, t-44bõl messze nincs annyi a csatákban.
Srácok haver regisztrált adtam neki kezdõ kódot de nem kapott se prémet se aranyat. Járt már így vki?
Másik hogy Serb-es blow up modot lehet szerintetek csinálni mint ami a Fan.Movie videóban volt?
Másik hogy Serb-es blow up modot lehet szerintetek csinálni mint ami a Fan.Movie videóban volt?
inkább tûzijáték ha robban:)
A t-44 oké mert azon túllép az ember egyhamar, de a löwéseket már szinte sajnálom bakker<#nevetes1>#nevetes1> Megveszik drága magyar forintért az emberek, és nesze!<#vigyor3>#vigyor3> Múltkor az tetszett amikor egy asszem Type59 es elrobog a löwe mellett és csak úgy félvállról rálõtt amikor elhaladt mellette és a löwe ki is gyulladt, és vége is lett!<#idiota>#idiota>
Erre nincs szó, Object 212-ben dupláznék persze nem megy mert 15-3-ra kikapunk 3x. Aztán fölbukkan az egyszarvú (Obj. 263). Mióta megjelent képtelen vagyok kilõni. Erre többször is megsebzem 24 hp-ra. Nyitott td könyörgöm, engem protoból 1 lövéssel t6 artyk bármikor, mi ez már?
Nem írtam ám hogy lengyel... :P
Én még mindig meg vagyok gyõzõdve arról, hogy a DB egy jó tank, csak nem tudom használni. Az esetek nagy részében ez volt a tapasztalatom a tankokkal. Csak 4-es tier környékén volt egy-kettõ, amire azt mondtam, hogy ez szar és nem az én hibám. :)
Nocsak nocsak<#smile>#smile> megvan az új öngyújtó a löwe meg a T-44 mellett?<#nevetes1>#nevetes1>
attól függetlenül jó cucc, csak erre figyelni kell. T-44 is nagyon jó, pedig az is hajlamos. VK-DB viszont nem hajlamos, mégis hulladék :D
Pedig valaki nagyon dícsérte itt nemrég a jószágot.
felment rá a vizes lõszerrekesz most, és a képzettséget is elkezdtem, de még csak 60%on van
t-34-2vel nagyon vigyázzatok, lassan ott tartok vele, hogy minden csatán full HP-ról lõszerrekeszt kapok vele. Elõbb t32-tõl közvetlen utána következõ körben KV-1S-tól. Hihetetlen.
"amikor egy piros KV mögött keresek fedezéket"
Na végre, köszönöm!
<#vigyor2>#vigyor2>
Na végre, köszönöm!
<#vigyor2>#vigyor2>
A múltkor lakeville pályán egy bot(?- elég érdekes statja volt) t29 mellé álltam be, hogy a város felõl érkezõktõl védve legyek.
1. lefelé lógatta a csövét, zavart a kilátásban:) Plusz kb. egy magasságunk volt.
2. középrõl is betámadtak
3. egyedül 6 tank ellen már kicsit bajos harcolni
4. Félhullaként elindult a fedezék xD
1. lefelé lógatta a csövét, zavart a kilátásban:) Plusz kb. egy magasságunk volt.
2. középrõl is betámadtak
3. egyedül 6 tank ellen már kicsit bajos harcolni
4. Félhullaként elindult a fedezék xD
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Akkor ketten vagyunk, mert én direkt tesztszerverre az 50B és a T57 miatt mentem. Óriási különbség volt számomra élvezeti és teljesítmény faktorban is a két tank között. Mindkettõ ugye papír, de az 50B legalább gyors így tudok valamivel védekezni, de a T57 hihetetlen lassú. A T57 lövege jobb elvileg, de valahogy én ezt nem éreztem elég kompenzációnak játék közben.
Hehe. Ebben van valami könyörtelen logika, akármennyire is nem szeretném bevallani magamnak. <#puszi>#puszi>
Megmondom hol követted el a hibát:
Itt:
"De nem jöttek... Belebotlottam egy Löve-be+Carneveon (azok is full ház mögött kempeltek)"
Természetesen a csapat hülyeségét semmi nem mentheti, de te ott rontottad el, hogy amikor láttad hogy a srácok passzívak, nyomtad továbbra is a w-t, ahelyett hogy fedezékbe vonultál volna, és használtad volna a chatet. Nem akkor amikor már meghaltál - mert akkor már csak káromkodni lehet-, hanem elõtte. Gondolom ehhez hozzájárult az hogy top tank voltál, gondoltad hátha megoldot a szitut egyedül...
Fontos tanulság ez számomra is, hogy néha türelmesnek kell lenni a csapattársakkal, és kivárni hogy leessen nekik a húszfilér. Nem mondom, nehéz megállni, de az utóbbi idõben nekem egyre gyakrabban sikerül. Szépen beásom magam amíg nem jönnek, sõt, van amikor visszamegyek a kemperek mögé. Elõbb utóbb megindulnak, ha meg nem, jók lesznek fedezéknek amig leosztok vmi sebzést.
Kis tierben is jó ez, amikor egy piros KV mögött keresek fedezéket - golyófogónak még az 500 effes is megfelelõ :)
Itt:
"De nem jöttek... Belebotlottam egy Löve-be+Carneveon (azok is full ház mögött kempeltek)"
Természetesen a csapat hülyeségét semmi nem mentheti, de te ott rontottad el, hogy amikor láttad hogy a srácok passzívak, nyomtad továbbra is a w-t, ahelyett hogy fedezékbe vonultál volna, és használtad volna a chatet. Nem akkor amikor már meghaltál - mert akkor már csak káromkodni lehet-, hanem elõtte. Gondolom ehhez hozzájárult az hogy top tank voltál, gondoltad hátha megoldot a szitut egyedül...
Fontos tanulság ez számomra is, hogy néha türelmesnek kell lenni a csapattársakkal, és kivárni hogy leessen nekik a húszfilér. Nem mondom, nehéz megállni, de az utóbbi idõben nekem egyre gyakrabban sikerül. Szépen beásom magam amíg nem jönnek, sõt, van amikor visszamegyek a kemperek mögé. Elõbb utóbb megindulnak, ha meg nem, jók lesznek fedezéknek amig leosztok vmi sebzést.
Kis tierben is jó ez, amikor egy piros KV mögött keresek fedezéket - golyófogónak még az 500 effes is megfelelõ :)
A képemen a tank fura fehér-zöld-szürke árnyalata a lényeg. Nincs semmilyen skin modom.
igen. Néha a tank megakad sík terepen, olyan, mintha elsüllyedne a lánc a homokban.. És megáll..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem értelek mi bajod vele.
Hiszen az egy hõs, elsõvonalból harcoló TD nem egy féreg, bujkáló, pálya másik végébõl lövöldözõ arty.
Abszolútli megérdemli azt a sebzést hiszen megküzdött érte. Nem? :D
Hiszen az egy hõs, elsõvonalból harcoló TD nem egy féreg, bujkáló, pálya másik végébõl lövöldözõ arty.
Abszolútli megérdemli azt a sebzést hiszen megküzdött érte. Nem? :D
Szerintem õ maga sem tudja mit akart mondani.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez némi magyarázatra szorul :P
Ez nem grafikus jelenség. Hülyén állítottad be a célkeresztet öcsi.<#eplus2>#eplus2>
Na most a játék hülyült meg, vagy mi a szösz ez? Amúgy az árnyékok is 30x30-as kockákban belepik a pályát néha... a vga döglõdik? Másnak vannak fura grafikus jelenségei?

gondoskodom róla, hogy annyira ne élvezzék a játékot
2200-t baszott a t57 heavymbe az fv-td. Azt hiszem meg van a következõ 2 tank amit megveszek: Batchat arty és S-51
Azt figyeltétek, hogy az új patchben ha kilõsz valakit, eltávozik a lélek belõle egy fehér galamb formájában ? <#circling>#circling>Na, az ilyen apró hülyeségek miatt kedvelem ezt a fos játékot !<#beka2>#beka2>
Hm volt már 1 havernak kellett de 1 órája reggelt és nem jött még neki email.
Hamar megjön. Induló kód érdekel? Azt hiszem 1000 arany és 3 nap prém. Természetesen ingyen.
Srácok. Ha regisztrálsz mennyi idõ múlva jön ki a visszaigazoló email?
Imádom a Panthert! Szegény IS-3 sofõr szidhatott a 16 modulsérülése miatt...

Pongyi annál már csak az lett volna szebb ha társaid még jól seggbe is lõnek :P vk 3001 p-vel artic region-on délen visszatartottuk a jónépet, miközben a másik csapat északról füstöllte ki õket. Az utolsó Hellcat megszökött, ment a zászlónk felé, énmeg utánna (hiába mohó is vagyok na meg nehogy emiatt veszítsünk). Erre Vladislav Lowsky az AT 2-esével persze hogy engem kezd el lõni. De nem egyszer, véletlenül mint amikor az ellen AT-8 kupoláját céloztam és szegény M 6 beletolatott (ilyenkor mindig elszégyellem magam), NEM õ csak lõ és lõ és lõ... én meg nézek rá bambán hitetlenül hogy van ilyen meg írom hogy most wtf meg why? Aztán maradt asszem 1% hp-m az amúgyse sokból és miután írt egy terjedelmes mondatot a csodás nyelvén írta hogy sry... én meg pont akkor mondtam hogy idiot slav xD
Na ezt nem tudtam, hogy a zenét kell kikapcsolni hozzá, kösz :) Bár a Zúg a Volga hiányozni fog, de majd akkor dúdolgatom.
Karácsonykor kb. Na de komolyan, ha holnap vagy a héten nem, akkor a legközelebbi update alkalmával biztosan:D. Amúgy ha kikapcsolod a zenét(ha nem fontos számodra) akkor nem fog idegesíteni:).
Azt lehet tudni, hogy ezeket az agyfaszgenerátor hangokat mikor szedik ki a fõmenübõl? Vesztes csata után olyan, mintha a képembe röhögne és ez egy kicsit irritál.
Kb én is ennyit vettem ki.Reméltem ,hogy ír vmi konkrétabbat is, pl kik szavaznak (pl játékosok, vagy a wg team).
Köszi szépen!
Köszi szépen!
Ízlések és pofonok. Ha ez kérdés volt, akkor igen.
Hali nekem a su 100 a 100-as ágyúval jön be.
Érdemes a pácélvadászra távcsövet rakni. Nem próbáltam még.
Érdemes a pácélvadászra távcsövet rakni. Nem próbáltam még.
A SU-100-ra gondol, a 122-es ágyúval.
Arról beszél, hogy lesz még egy szavazás, ha jól értem.
Kevés kevés :P (Gratz man)
Hatos, nem hetes.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!