World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet elõidézni melyik gépek jók hozzá?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Csak hogy te laksz egyedül Törökbálinton....
PR-telekom az egy foshalom!! Törökbálinton tapasztaltam jobb egy dsl!

pedig hidd el lammmaer, ha adnal eleg penzmagot eladnam neked az accom es mind2ten orulhetnenk, nekem lenne egy kis zsebpenzem es szabad idom mas dolgokra is, neked meg lenne egy csomo T9-10 tankod amiket eladhatsz ha nem tetszenek es vehetsz ertuk kisebbeket...
Ha valakinek van ugratós jelenete (light/med tank) ahol úgy érkezik földet, hogy a felfüggesztés nem megy tropára, akkor hajrá😊

Bõvebben

Átkozott villamosok... csak a baj van velük. 😄

Master91
vagy 2 éve emlegették úgy kb. tavaly júliusig hogy fogják fejleszteni a hálózatot, hogy elbírja ezt a tömeget, adjunk nekik 1-2 hónapot

mondjuk úgy kb. 1 hónapja egész korrekt most már este is, talán rá jöttek hogy néha 1-2 restart a server gépeknek nem árthat 😄
én már megszoktam, vagy 4-5 éve szopok ezzel 😄 Legalább a le/feltöltés stabil (legalábbis nálam)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Master91
Nekem is ez a helyzet, ts-en 20% packet lossot elérem, akkor wotot ellehet felejteni...volt mikor 30-35% is volt, tetszett.

Szintén PR genyó....
pont a múltkor sikerült egy csatában 121-el 1075(!)-öt sebeznem 3 lövéssel. Ezt ha kiszámoljuk kijön, 358-as átlagot jelent... nos a gun 330-550-ig sebez.

Jakuzát meg kéne kérdezni, lehet szopóágon vagy.

Sunsetjoy
Az tényleg gáz, amikor egy jó ping leesik és megszakad, teleportál...

Mobilnettel sincs ilyesmi nálam - ott simán átlag 90-125 ms ping, de nem ugrik fel, tûnik el a vezérlés ilyen módon...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Elõzõ csata E-75:
elsõ lövés 368
második lövés 368
harmadik lövés 372

Jól adta na.
Ha K vonalon nem indul el heavy esetleg scout-tal akkor nem is megyek be középre.
Meg beszarásjlezõ nélkül nem kell ilyen helyre felmenni.

wot nick: PsychoTrooper

<#taps><#nevetes1> Így legyen ötösöm a lottón bakker! A pr telecomról nem sok jót hallottam sajna azért gondoltam
Én D7be szoktam állni,és végig spottolom az ott kempelõket plusz szembe a hegyet is.

WOT nick: tepi1

Sunsetjoy
Manapság, ahogy beállnak oda, meg próbálnak felbumszlizni az enemyk, hogy egyszerre próbáljanak támadni és spotolni is F4-G4 környékén...

Így a G1-bõl még elõfordul, hogy huzamosabb felvillanás nélkül is lehet pontosan oldalba lõni gyengébb tankokkal is a nagyobbakat... mert a déli oldal nem nyílt ki rendesen náluk.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szigetszentmiklós, és igen, PR-Telecom 😄

Ja értem! Fogadjunk pr telecom vagy ilyesmi a neted? Sajna falukban el van kicsit hanyagolva jópár szolgáltatónak a kiépítési munkálat és az az 1-2 cég akit tudsz választani az sincs a helyzet magaslatán! Nem akarok személyeskedni de megkérdezhetem név cím és minden nélkül hogy merre laksz??
jajám... és itt faluba csak 2 szolgáltató között lehet választani, azok is drágák. Jó pár éve itt vagyunk már, esténként mikor rázúdul minden ember a netre a városban, elkezd szarakodni. Le/feltöltés zsír, de a ping ugrál. Régen CS:S-el játszottam komolyabb szinten, na ott aztán szerették a laggjaimat az ellenfelek... Mondjuk most már annyira nem gáz.

patchaou
Majd valaki kitalálja, hogy a wg kavar bele a lagba is 😊 Nálam ilyen nagy lag szerû anomáliák akkor voltak amikor haldoklott az elõzõ vinyóm. De szar nettel és most kicsit jobbal sincs ilyen gondom. Ja és woton valamint TS-en kívül nem megy szinte semmi soha, esetleg a böngészõ, de cw idõszakban azt is offolom inkább.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kicsit szemléletesebben. Tehát K1-bõl veszély nélkül tudnak lõni, mert õket nem tudják a J-K7-bõl lõni a tieitek csak az artyk. Illetve C0-ból is téged lõnek. Ha jó az ellenfél E3-ból spottol téged valami, sokszor oda heavyvel is mennek, akkor meg még lõnek is. Szóval valahogy úgy érzem egyre veszélyesebb az a hely.

De miért csinálja ezt nektek??? Nekem sem egy top netem van, szar t-home-os asszem talán 30megás net és soha nem laggolt még be és soha nem csinált ilyet mint amit írtok! Kábeles a tiéd vagy mi a gond vele?
Pont ez a baj, hogy téged is mindkét oldalról látnak. Én úgy vettem észre ezt már mindenki ismeri, még a gyengébb játékosok is. Mármint, hogy oda járnak a jó játékosok, bár most már szinte mindenki így mindkét oldalról direkt oda figyelnek. Teszteltem artyval is simán ki lehet szedni onnan bárkit, hiába dombos. Ha az egyik oldalra próbálsz bújni, akkor lõhetnek a másikról. Nagyon szépen lõhetõ az a hely a bal alsó sarokból, ahova még nem látnak a város fölsõ dombján kempelõk. Az északon kezdõ jó medes pedig szépen tud spotolni az erdõbõl fölülrõl, úgy hogy még õt nem veszed észre. Jó persze minden attól függ mivel mész oda. M48 Pattonnal valószínûleg te veszel észre hamarabb bárkit, de kisebb látótávú járgánnyal én már félek oda menni T9-10-ben.

pointer4
El tudom képzelni milyen bodog volt 😊
igen, Live Oakson pl. ha a hídhoz megyek igyekszem mindig minél hamarabb olyan irányba tenni a tankot, hogy abból már biztos ne lehessen fulladás, ha kapok egy laggot 😄

Hasonló problémákkal küzdök. Ma például két csatában is nekimentem a csapattársamnak, aztán persze fizethettem a kártérítést, és még anyáztak is, hogy mekkora béna vagyok. De volt már, hogy egy hatalmas lag után a víz alatt találtam magam.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Nálam néha konkrétan elmegy a net és amit olyankor csinál, azt csinálja, amíg nem jön vissza. Ez kb 3-4sec szokott lenni. Van hogy pörgök, van, hogy tolatok, vagy megyek elõre, mint a meszes.
én tegnap ugrottam fejest a hegyrõl malinovkán 50 100-al, akkora laggom volt 😄 Szakesz meg is lepõdött milyen nagy ívben lehet szállni. 0 lövés 0 sebzés lett a csata vége

Roger6
Azt valahol meg lehet nézni valahol, hogy az elmúlt héten bizonyos tank fajtákkal mennyit játszottak?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem a netem el fogja cseszni a T57 átlagomat. Utóbbi 2 körben, sarkon kinézés helyett sikerült egy 50m-t kigurulni...
Köszi! Az most járt a bonuscod mellé 30 nap.
Megtehetném, de nem akarok költeni rá. A 2050 goldból lehet akkor majd hosszabbítok még 1 hetet 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha megteheted költs egy kevés kp-t a játékra, és vegyél 1 hónap prémium fiókot. Azalatt tudsz annyi kreditet szerezni, hogy egy jó darabig nem lesznek anyagi gondjaid. Ha nem akarsz sokat a játékra költeni akkor a prémtankot nem ajánlom (egyébként is csak T8-ast, de azok meg többe kerülnek). A kredithiány legjobb ellenszere a prém acc + T8 prém.vas.
Ez mi a franc? De komoly, ilyet hogy lehet?Én is akarok ilyet<#taps>

én is egyedül megyek vele, hát én ha már 3 fölé megyek akkor nekem ok. Most kb akörül vagyok, egyébként nagyon jó cucc. Winrate meg ma már elkezdett kuporogni felfelé, most már 40% felett van. 😄😄 lesz az még jobb...ma is volt egy köröm ahol 6k-t osztottam ki vele.
T8 ban vagyok. Nagyon lassan haladva T9 felé. Leginkább a credit farmolás hátráltatja az elõre lépéseket.
T5 és T7 ben van még tankom amikkel jobban jön a konyhára.

Hanyas szinten állsz, mik a terveid stb stb. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk kicsit több info kell.
Kaptam egy bonus kódot kódot amit sikeresen aktiváltam is.
Mivel sose volt prémiumom vagy aranyam ezért az a kérdés, hogy azt a nem túl sok 2050 goldot mire érdemes használni?

Ensk-en gyakorlóban mi is szórakoztunk ezzel,jó buli 😄
Hogyan szállt el az a Tigris?😄 ekkora bug?

Végül is igen vérvörös babuinok között jobb egyedül😊

Ja és T57 csak egyedül.
Vegyes. Egyedül sokkal többet tudok sebezni, mert ha szintén jó játékossal játszok együtt, akkor lopja elõlem a sebzést, ha gyengébbel, akkor meg arra kell figyelnem, hogy ne öljék meg és ne csináljon marhaságot. Amúgy tier10-et fõként egyedül játszottam, 50B-t talán 10 kört toltam szakaszban, 263-at annyit sem, többi már régóta megvan, azokat nem tudom.
Szép átlagok.. GJ egyedül vagy platoon fõként?

Hogy említsek pár tier10 heavy/td átlagsebzést, amikkel mostanában játszottam:
IS-4: 3296
T110: 3327
50B: 3621
O268: 3712
O263: 3189

Szerintem mindegyiket kb 80-90%-ra tudom kihasználni, szóval ezek az átlagok a top 80-90%-át mutatják.

Ha a netem nem szarakodna és goldot lõnék vele, szerintem 5k-t meg tudnám csinálni, de jelenleg csak ennyire futja
DarkHorSe
Szerintem nagyon jok voltak diegho videoi, kar hogy abbahagyta. Titkon remelem hogy valamikor azert folytatni fogja 😄 Vannak mas magyar ilyen okoktato stilusu videok? Quickbabyt szoktam meg nezegetni kulfoldrol

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Erdekel valakit 7500 goldot meg egy honap premiumot ado bonus kod? 7,5k-ert adom. Akit erdekel itt tud elerni leggyorsabban.
Elég érdekes hozzáállás, hogy csak azért nem hagyod abba a játékot mert nem tudod eladni az accountot... 😊

Isten tudja, én Redshiren délen szeretek kezdeni, mert egybõl irány a domb alja és G4-bõl tökéletes rálátásom van minden irányba, mindenkit tudok lõni (beleértve a 43%os batchatot is, aki megpróbálja a mi dombunkat bevenni) és ha csend van spottolhatom a kemper dombot is (bár azt elég nehéz).

Én kimondottan NEM szeretek északon kezdeni...

Szóval szerintem szubjektív hogy te a pályát kiegyenlítetlennek érzed. .

Ez a fõ gondom. Én úgy emlékszem a cél a jobban kiegyensúlyozott pályák megalkotása lett volna, mikor nekiálltak átdolgozni õket. Eddig is az északi oldalt éreztem erõsebbnek Redshire esetében, most a jobb oldali szikla berakásával még erõsebb lett az az oldal. Még a 43% Batchat is pontosan tudja, hogy elmegy szépen fölfelé, át a folyón és föl a kõ mögé. Ha jönnek a folyón, akkor azokat könnyedén kilövi vagy spotolja a fedezék mögül, utána meg elindul spotolni a hegyet. Csak akkor lehet ezt a taktikát megfogni, ha sokan indulnak el a folyóban északra, de ez sajnos 20 meccsbõl 1-szer történik meg, mert ahogy diegho is írja vagy mindenki megy a dombra meghalni heavyvel vagy eggyel jobb esetben beállnak kempelni a házakhoz. Jó spot és gyenge ellenfél ellen ez utóbbi bejöhet, de akkor is úgy érzem az északiak jóval nagyobb elõnnyel indulnak.

El Halluf volt mindig a legutáltabb pályám, de most már kezdem megkedvelni. Északról könnyebb az is, mert könnyebb felmenni a kacskaringón, de a délirõl is jól át lehet alulra menni középen spotolni. Mondjuk heavyvel és TD-vel továbbra is utált pálya marad.