World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a totális káosz közepette a gyerek beírja teamchatbe: rákod legyen reggelre!
Hát ez fergeteges <#vigyor2> <#vigyor2> <#hehe>
Valszeg csaj az illetõ és nem lesz senki aki meglocsólja <#sir> Szomorú ez. Erre feljön ide elfeledni és szopóág várja a WG-tõl. Így már nem igazán várhatunkmást tõle <#gonosz3>

Hogy érted azt, hogy "legkevesebbek"?

Master91
Kemény 😄
Sunsetjoy
Biztos agyára ment a húsvét. Amúgy hónapok óta ez a leggázabb hétvége. Nem a játékosokat, vagy a randomot szidom ezzel, hanem hogy a legkevesebbek vannak, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az a baj, hogy 1000 chatszövegbõl 1 az ilyen gyöngyszem. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ASUS M5A99FX PRO R2.0
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1600C9
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 2GB GDDR5
Vinyó meg marad...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Bemutatkoztak a kedves "honfitársak":

Eagle16
1,5 óra alatt 200k kredit jött össze T34-el és Löwe-vel 😄
Így prémium nélkül azért nem az van hogy 1 délelõtt alatt összejön 1 millió sajnos. Már-már úgy érzem hogy fölöslegesen töltöm ezzel az idõt...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pales27
Mi jót raknak bele?

Lehet,hogy ez csak egy újabb buta elmélet,de már több csatában feltûnt,hogy a láncok jobban eszik a lövedéket(nem csak az oroszoknál) és a kapáslövések gyakrabban sebeznek mint eddig. Nem hivatalos információ csak tapasztalat mielõtt letépitek a fejemet!!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Igazad lehet, amúgy sem lehetne megmagyarázni, hogy nekem azért van 60% feletti win rate-em, mert gondolkodok, neki meg azért nincs, mert nem. Mondjuk imádom, amikor mindig azzal jönnek, hogy nekem azért magas a win, mert folyamatosan cw-zek és company-zok, ez a legjobb, ezen mindig röhögnöm kell. 0 cw és 8 tc csatámmal valóban döntõen befolyásolhattam a win rátámat, de õk megmondják a tutit, mert ezt csak úgy lehet elérni. Most kezdenék egy accot és vennék rá mondjuk egy SP-t, lazán 70% feletti lenne a win-em totál egyedül, akkor már tuti csaló lennék és tõlem kérnék a kódokat...

Õ is mondhatott valamit SerB anyukájáról.
Mert látszódik, hogy szopóágra rakta a WG.
De legalább küzd a rendszer ellen, és úgy van neki Maus-a, hogy a T9es tankig igazából nem is játszott.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nagyon várom a holnapot!!! Reggel hazaérek melóból és új játékélményben lesz részem!!! Az új gépemet most rakják össze<#alien>. Kipróbálom full grafikán mit bír!<#violent>

voivod32
Kösz a vigasztalást, remélem történik valami csoda, mert nagyon vártam ,hogy összejöjjön a zsé erre a tankra.<#vigyor4>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem nem tudok játszani, sose állítottam, hogy tudok és nem akarom, hogy tierje legjobbja legyen, csak egyenlõ esélyeket szeretnék tierjében, ha már pénzbe került. Na de legalább hozza a pénzt és én meg megpróbálok nem agyvérzést kapni tõle.

Ne etesd a trollt!!!

ez igaz
Vagy csak szimplán túl hülye vagy még ehhez a faék egyszerûségû játékhoz is nemde?

huszonhét...

Õszintén szólva szerintem nem is mi játszuk ezt a játékot ! Amikor nyerünk akkor is enged. Betesz nyerõ szériába, hogy legyen sikerélmény. Ne hagyd ott az egészet a sok szopóág miatt is. Olyan mintha az összes csata manipulálva lenne.

Pedig a játékosok "színe" miatt örülhetne...Ennél még én is kulturáltabb vagyok amikor sikerül berágnom valamin!<#banplz>

Aha. Csak azt nem értem miért mindig a balfasz játékosok állnak elõ hülye elméletekkel... jó tudom valamivel meg kell magyarázni miért gyengék, na de az már gáz, hogy õk el is hiszik a sok baromságot, amit kitalálnak és meg vannak gyõzõdve arról, hogy õk jó játékosok és csak azért van 46% win rate-jük és 400 WN-jük, mert... és itt jön a sok elmebeteg kitaláció.

Ez a játék nagyon egyszerû, mert mi kell hozzá?
1. Ismerni azt a pár pályát: 15-20 csata/pálya és ez megvan
2. Ismerni a tankok erõsségeit és gyengeségeit: 2-3000 csatával ezt tudni kell
3. Ismerni az alapvetõ taktikailag fontos helyeket a pályákon: ehhez csak ész kell
4. Ismerni a játék alapjait pl foglalási idõ, arty nézet, meghalunk a vízben, összeszûkült célkereszttel kell lõni stb.: ez kb 3k csata alatt megvan

Ez a 4 dolog kell és kész. Nem kell reflex, nem kell drága egér, nem kell pénz, semmi, csak a fenti 4 dolog, amit szerintem bárki meg tud tanulni, csak a kérdés akarja-e. Én 5k csatáig szinte semmit nem tudtam, csak játszottam, 5k csatával már volt IS-7em, T-54em, de semmit nem tudtam a játékról, rászántam 2-3 órát, utánanéztem, azóta látszik mi történt, aki ennyit nem tud megtenni, azt csak sajnálni tudom. De könyörgöm a sok hülye elméletet felejtsétek már el, mert semmi valóságalapja nincs és csak magatokat járatjátok le!

Kipróbáltam az EU1-et. Nem vagyok jó játékos, de hogy ez is olyannal legyen tele, aki 27000 (huszénhétezer) csata után össze bírt guberálni 90 (kilencven) effit!? <#guluszem1>

Sippie
ismerkedni szeretett volna 😄

különbenis mindigmegmondják hogy egy ember alapján ne írjá má le egy klánt he!!!4444négy
Bocs figyelmetlen voltam...megzavart az "SP vita"! A lényeg az hogy nekem és ahogy olvasgatom mindenki másnak is megszaporodott a "nullás crithit" és szinte mindegy mivel lõssz és mire... KV-1S lövését nyelte be a napokban egy T-50...

Ez a HTHD mentalitása ?
voivod32
Ez nem SP, hanem "sima" T8 as Pershing, bár a lényeg ugyanaz, ilyen sok nullás lövésem még semmivel nem volt, pedig a lövege erõsebb mint pl. a T-44-é annak viszont nincs nullás, legfeljebb lepattanó.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Igen, igen én is szeretem, de csak nem nerfelik le, legalábbis remélem.

Hát nem érted? Õ tud játszani, csak a WG szopatja 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csak azért gondoltam a nerfre mert régen nem volt ilyen "jó" érzésem egy tankban...Iszonyat fun...

Tanulj meg játszani és nem fogsz.

A prém tankok valamiben mindig gyengébbek a saját nem prémes társaiknál.
Nem azért árulják õket, hogy mindenki vegyen egyet és mivel az a legjobb soha ne is akarjanak mással játszani.
Hanem, hogy pénzt lehessen vele keresni. Meg kell dolgozni érte, de hozza a pénzt.

Így már érthetõ miért útálom a Wargaminget !<#violent> Állandóan kikapok mindennel. <#gun>

Jól is néznénk ki, ha a a prém tankok lennének a tierjük legjobbjai...
Lesd meg az átlagsebzésemet vele. Persze mondhatod, hogy én csak prémium lõszert lõttem vele, de! és itt jön a lényeg, mióta nem használok benne sok APCR-t (most már 25AP van benne, többi APCR) csak amikor szükséges majdnem 100-at ugrott az átlagsebzésem, mert APCR-el nem nagyon célozgattam, AP-val célzok és érdekes módon átüti a 8-as tankokat. Vannak persze olyan tankok, amiket szembõl nehéz átütni, lásd KT, IS-3, KV-4, de nem lehetetlen, no meg nem muszáj azokat lõni. Nem a tankban van a probléma, de ezt mondhatjuk bármelyik játékbeli tankra is, mindegyik használható.

Értem én és igen fasz voltam mert nem jártam utána, de annyit reméltem, hogy méltó ellenfele lesz a saját tierjének, de nem. Pluszt nem vártam, csak annyit, hogy élvezetes legyen vele, mint mondjuk IS3-mal, de hogy utáljam azt nem. így nem lesz több vevõje a WG.-nek csak az ilyen faszok mint én. Ha az IS3 lenne prém, sorban állás lenne szerintem, de így?

Szerintem add el, és vegyél helyette Löwét.
Azzal biztosan sokkal jobb lesz!<#nevetes1>

Boron Power
Azért nem annyira szar az. Lehet ez a hétvége akaszt ki. Egyszerûen nem érdemes játszani. Ha a szokásos játékot hozom, hogy megyek elõre a hasznos pozíciókra, akkor tutira egyedül találom magam. SP-vel meg egybõl kicsinálnak ha valaki az oldaladba is kerül.

Mindenféle platoonozás, századozás nélkül 57 %-os a winratje nálam, pénzt meg elég jól hoz.

Nyugodj meg, nem szart vettél, csak meg kell tanulnod játszani vele. Nézz replayeket, mások hogyan mennek vele. Meg fogja hálálni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Minden tanknál idõ kell, mire megszokod, hogy hogyan is kell pontosan használni, ha eltér az eddigiektõl.

Azzal sem lehet kiállni a hegytetõre, hogy ide lõjetek.

Kellemes ünnepeket! <#idiota>

ÕÕÕÕÕ
Miért vetted meg? A statjait eddig is láthattad.
Meg a legolcsóbb T8as prém tankot vetted meg.
MÉGIS MI A FRANCOT VÁRTÁL?

Miket mûvel a WG? Várj tippelek:
1. Manipulálja a csaták kimenetelét - ez nem érinti az unicum játékosokat
2. Folyamatosan állítgatja sunyi módon a prémium tankokat - ez nem érinti az unicum játékosok prém tankjait
3. Ha serb-nek olyan kedve van, csak 0dmg critet lõsz folyamatosan - ez nem érinti az unicum játékosokat, õk serb proof-ok
4. Ha serb-nek olyan kedve van szopóágra tesz és 20-30 csatát buksz zsinórban, természetesen nem azért, mert lófaxt nem tudsz sebezni a top tankodban sem - természetesen az unicumokat ez sem érinti

Van még valami?

Akkor mi a bánatért vetted meg? Talán az az 1 prém tank van? Nem!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fec papa
Ezeket eddig is lehetett tudni, kivéve az arany részt, mert arany nélkül is simán átlõhetõ, túldimenzionálod, te nem szoktál utánanézni amúgy annak amit veszel? Vettél egy zsákbamacskát vagy mi?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Sippie
te vagy... 😄
Saját magadat okolhatod egyedül, hogy nem jártál utána mit is veszel, de persze igen a WG a szemét.. most is..

Valaki magyarázza már el, hogy ennyi pénzért, miért egy fostalicskát kap az ember. Tegnap megvettem a SuperPerhing-et és minden minimális várakozásomat alulmúlja. WG saját pénzének ellensége, soha egy fillért nem költök ezekután a játékukra. Mire jó ez a tank? Lassú, 170 pen, 200 körüli dmg. Saját tierjében egy hulladék. Aki meglát aranyra vált és oda az a kis elõny is amit a front páncél nyújtana. Más is így látja, vagy én lennék ennyire béna fasz?

Lehet.
Bár...a T49 alig marad el mögötte a statisztika szerint. Csak 0,4 % a különbség a gyõzelmi arányban ha jól láttam.

Az AT8-nak meg még jobb is tier 6-ban a statisztikája. Ha az AT2-õt nerfelnék, az AT8-at is csak kéne.

De tier 4-benj meg a kis Hertzer eredményei is kiugróan jók, és mégse nerfelik.